Conflict de munca, angajat - angajator
![]() ![]() ![]() |
Conflict de munca, angajat - angajator
Ake |
![]()
|
||
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
îi știu, niște scotieni nenorociti, te pun sa vii cu mancarea de acasa!
cred ca șaișpe i-ar aprecia. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Grecule, aia-s Ryanair!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Marty ziceai ceva de un blackberry ,nu poti sa te faci ca uiti sa-l predai si sa-l donezi unii student sarac cu bicicleta si fara banii
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Vezi ca e Fane Monitor pe lista inaintea ta.
![]() |
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Ala vrea orice e moka
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
îti doneaza doua rate la masina, e ok?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C@talin |
![]()
|
si platesc din ce salariu ? nici alocatie nu-mi dau astia
![]() This post has been edited by C@talin: 13 Oct 2010, 20:06 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
iti da alocatie da trebe sa ai biberon......ai ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Io nici nu cred ca aia de la aer albastru mai au nevoie de tehnic.
Ultim aoara cand am zburat cu ei (destul de recent de altfel) nu mai zburau cu avioanele lor, zburau cu unele de la trans-air sau cam asa ceva (scris negru pe portocaliu). La aer bleu treaba e moarta in cotet clar, nu mai exsta "revenire" |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Aha, d-aia se vaita pilotul lor number one, vanatoru iovan, pe la toate televiziunile, ca nu-i ajunge pensia...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Marty, nu cumva firma e in procedura de executare silita de catre ANAF?
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Eu zic sa vorbesc cu niscaiva racheti de prin Moldova sa-l zaibeasca la colt pe seful flauar-pauar de la Aer Albastru de'a lu' Marty, ce ziceti uai?
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Asta-i ala de-a gresit convocarile?
|
--------------------
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Blue Air are legatura directa cu Transalpina... cu asfaltarea ei. Nu pot decat sa ma bucur
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 13 Oct 2010, 20:33) Bai da cum se curata carburatoru' la avion? Nu de alta, da daca nu mai am loc in invatamant, vine Mesiior le profisior sa le desfunde... ![]() bre ai fi bun la desfundat... cand zburai data trecuta cu tyrolean, aveau aia la fokker ambele bude infundate de niste idioti care aruncasera hartie la greu. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.181 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
Marty , parerea mea ca este abureala eu zic sa iti cauti de munca in alta parte , daca au inceput cu salarii compesatorii e nasol nu cred ca mai este de stat acolo si 2 salarii este extrem de putin!!! pina si un prospat angajat cind au facut astia de la noi restructurare au luat 10 salarii si le-a convenit
din ce ai spus tu ca se duce compania de ripa daca pleci este o iluzie si eu am o meserie destul de exclusivista si iti spun eu ca se poate si cu unu care ii da bani mai putini sa faca treaba ta invata de la atii nu este nici o problema , sau poate comasa munca a doi trei oameni sa o faca doar unul un exeplu este firma la care lucrez , am fost si noi la stat odata si in 2 ani de cind au venit aia de le-a dat bataie la nationala ci 2-0 si am ramas o treime care fac acelasi lucru ce faceau aia multi si si la bani nimic ce viata aveam citeodata noaptea mai dadeam si la peste ![]() ![]() in plus am ineput sa fac munci ce nici in cele mai rele vise ale mele nu mi le inchipuiam eu zic sa te orientezi repede daca esti pe lista This post has been edited by bygy007: 13 Oct 2010, 23:57 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(klaus @ 13 Oct 2010, 21:27) Io nici nu cred ca aia de la aer albastru mai au nevoie de tehnic. Blueru' mai are 4 avioane "personale" si a mai inchiriat de la Madallion (fostu' patron de la Jetran), Jetran Air si Air Bucharest, Tehnicu' Bluer nu face numai intretinere pentru avioanele aflate-n propria ograda, mai are si contracte cu alte companii.Ultim aoara cand am zburat cu ei (destul de recent de altfel) nu mai zburau cu avioanele lor, zburau cu unele de la trans-air sau cam asa ceva (scris negru pe portocaliu). La aer bleu treaba e moarta in cotet clar, nu mai exsta "revenire" QUOTE(C a t a l i n @ 13 Oct 2010, 21:29) Aha, d-aia se vaita pilotul lor number one, vanatoru iovan, pe la toate televiziunile, ca nu-i ajunge pensia... Pai, ca in orice companie decenta, cind te dai cu curu' de fundu' sacului uschesti prima oara pensionarii. Asa a patit si el,QUOTE(AR-18-MOS @ 13 Oct 2010, 21:35) Nope!QUOTE(dragoselu @ 13 Oct 2010, 21:55) Eu zic sa vorbesc cu niscaiva racheti de prin Moldova sa-l zaibeasca la colt pe seful flauar-pauar de la Aer Albastru de'a lu' Marty, ce ziceti uai?Care parte a propozitiei "Nu lucrez pentru Bluer!" n-ai inteles-o? QUOTE(liviu2004 @ 13 Oct 2010, 21:56) Nu l-am vazut in viata mea p-ala, nu stiu cine este!QUOTE(vis-a-vis @ 13 Oct 2010, 22:03) Visule, corect! Dar de ce te bucuri? ![]() QUOTE(cristianco2002 @ 13 Oct 2010, 22:23) bre ai fi bun la desfundat... cand zburai data trecuta cu tyrolean, aveau aia la fokker ambele bude infundate de niste idioti care aruncasera hartie la greu. tyrolean era o companie f. misto, de cind au pus aia de la Austrian mina pe ei.... |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Visu' se bucura pentru ca in lipsa asfaltului n-o sa se transforme si Transalpina intr-o tiganeala precum Transfagarasanu'. Cel putin asa crede el, din nefericire transformarea a survenit deja.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Asfaltul deja pus se va degrada in scurt timp si zona va fi greu accesibila soferului de rand
![]() Mai sunt locuri de vazut in zona aia, Transalpina e doar o facilitate de a ajunge mai repede la ele. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
canon |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 21 April 06 From: TARGU-JIU ![]() |
|
--------------------
DACIA
LOGAN LAUREATE +
2006/I Evolio S1200
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Si de Jetran nu zice nimeni nimic?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Marty |
![]()
|
Ce vrei sa stii despre Jetran?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Marty @ 14 Oct 2010, 06:41) Poi si p'aia de la austrian a pus mana luftwaffe ![]() E misto in continuare, numa ca data trecuta am zburat doo ore jumate cam la 2 metri jun pic de centru motorului. Noroc c-am avut casti cu sound cancelling. Faza cu buzile infundate... cred ca s-a petrecut in timpul zborului. Ca l-am vazut la un moment dat pe unu din piloti ducandu-se in spate sa verifice ceva. Nuj daca fokkeru n-are buda la biznis class, da parca are. In orice caz, m-am dus si eu dupa o vreme, am intrat, am vazut infundat cu hartie igienica, am iesit (altfel daca o foloseam riscam sa le fac o bucurie pe pereti, la aterizare) sa incerc la cealalta, si mi-a zis fata ca aia e defecta. I-am zis, si cealalta e defecta, eu pot sa mai astept 20 de minute, da cred ca va trebui sa anuntati la sol sa o repare pentru urmatoru zbor. This post has been edited by cristianco2002: 15 Oct 2010, 12:17 |
--------------------
...
..
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Sper ca ai avut casti cu noise cancelling, pentru ca cele cu sound cancelling se gasesc mult mai ieftin sub denumirea de doape de urechi.
|
--------------------
-
-
|
|
neumann |
![]()
|
niste casti sony cu... noise cancelling la vreo 60 de euro (le-am luat ca erau cele mai ieftine). Nici prea prea, nici foarte foarte, da se simte diferenta, ajungi mult mai odihnit.
This post has been edited by cristianco2002: 15 Oct 2010, 12:21 |
--------------------
...
..
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(cristianco2002 @ 15 Oct 2010, 12:13) Poi si p'aia de la austrian a pus mana luftwaffe Doar ca-i diferenta de la cer la pamint intre companii.![]() QUOTE E misto in continuare, numa ca data trecuta am zburat doo ore jumate cam la 2 metri jun pic de centru motorului. Noroc c-am avut casti cu sound cancelling. Norocosule! Eu cind m-am dus la Tripoli ultima data am stat chiar la buza motorului.QUOTE Nuj daca fokkeru n-are buda la biznis class, da parca are. Asta nu e o regula, budele se amplaseaza dupa cerinta "cumparatorului", cind se fabrica avionul. Pe urma le poti schimba amplasamentul, dar e ceva de munca. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
"casti cu sound cancelling" .... ce aerian suna.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 12:09 |