Conflict de munca, angajat - angajator
![]() ![]() ![]() |
Conflict de munca, angajat - angajator
sorin1983 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|||
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
--------------------
*
*
*
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Nu ii da nimeni un sut in cur lui pilif sa se intoarca la jucariile lui?
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Adica e singura metoda sa ramai virgin?
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Marty @ 19 Oct 2010, 21:30) Ne-au propus 3 variante: 1. Desfacerea contractului cu acordul partilor si doua salarii compensatorii + banii de concediu; 2 Demisie, 15 zile preaviz, 1 salariu compensatoriu si banii de concediu; 3. Desfiintarea postului, 20 de zile lucratoare preaviz, 1 salariu compensatoriu si banii de concediu. orice varianta ai alege, in mare, cam tot banii aia o sa-i primesti. daca bine stiu, in cazul in care alegi variantele 1,2 nu ai drept la ajutorul de somaj, n-o fi mare ajutorul de somaj da' macar ai bani de un pachet de polmol pina iti gasesti ceva de lucru. la varianta 3, mda, se poate schimba denumirea postului, dar avind in vedere domeniul de activitate al firmei s-ar putea sa fie obligati sa aiba angajati pe anumite posturi (asta habar n-am daca e adevarat, dar gindind logic presupun ca asa ar trebui sa fie, poate da vreun cunoscator mai multe detalii) This post has been edited by kaspersky: 20 Oct 2010, 01:15 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 19 Oct 2010, 21:30) Ne-au propus 3 variante: 1. Desfacerea contractului cu acordul partilor si doua salarii compensatorii + banii de concediu; 2 Demisie, 15 zile preaviz, 1 salariu compensatoriu si banii de concediu; 3. Desfiintarea postului, 20 de zile lucratoare preaviz, 1 salariu compensatoriu si banii de concediu. QUOTE(tarzy @ 19 Oct 2010, 21:38) banuiesc ca primiti si banii "restanta"? Ce mai astepti ? alege varianta 1 ... o sa primesti tescalaul cu 4 salarii (parca cu 2 erai restanta) si daca esti baiat descurcaret nu te prinde craciunu' somer. Varianta 1 (ca si 2 de altfel) inseamna nema ajutor de somaj (in caz ca are importanta). |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Varianta 1 si 2 inseamna, intr-adevar, nema ajutor de somaj. In plus de asta, io n-am auzit de salarii compensatorii la demisie si la acordul partilor, asta ca sa nu mentionez ca in formularele trimise de la centru pentru aceste doua variante, nu zice nicaieri de despagubiri banesti.
Varianta 3 presupune s-o mai zgudui p-aici inca o luna, deci un salariu, si-s obligati legal sa-mi dea cel putin un salariu compensatoriu (in functie de negociere), deci am ajuns la 2 salarii. In plus de asta, pot baga actele la somaj, deci mai scot niste bani si de acolo. Nu mai zic de faptu' ca le blochez postul prin desfiintare, iar la reinfiintare sunt obligati sa ma anunte pe mine intii. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
"Stimate Marty, respectuos te anuntam ca l-am angajat pe Gica."
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
...ca am angajat-o pe Janyna."
![]() |
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
nu prea am inteles ce se aude cu salariile restante ? .... alea le primesti sau nu? si cand .... acum pe loc in momentul in care pleci sau esalonat in urmatorul cincinal?
Pentru un locuitor al capitalei nu cred ca se pune pba sa-l avantajeze somajul .... un post de paznic de noapte tot cred ca aduce mai multi bani salariu decat ajutorul de somaj. |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
cristian_ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 23 April 07 ![]() |
Amu depinde. Daca iti gasesti post in Libia , poti aplica linistit pentru un somaj (daca prinzi contract direct , fara firme de intermediere , care de obicei iti fac ctr de munca pe salariu minim, contract inregistrat in romania). Cat o fi el , 400 leiX12=cel putin un suc in locurile rau famate.
Bine , asta presupune sa fi lucrat cel putin 12 luni la firma de la care pleci(ca sa poti aplica pt somaj) |
--------------------
OPEL
Astra
2001
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
bre marty e cumva dac air?
firma prin care fratili paunescu a mai dat o teapa la statu ruman? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Am lucrat si la DAC, da' aia-s morti si ingropati de mai bine de 10 ani, chiar de vreo 13. Treaba cu teapa data statului e cu dus si intors. In baza unui business plan, bazat pe niste termene de livrare date de Bombardier/Canadair, DAC Air a obtinut niste bani. Baietii de la Bombardier/Canadair nu s-au tinut de termenele de livrare, dar intr-un mod foarte aiurea, drept pentru care Bancorex-ul a sistat desfasurarea imprumutului. Sistind imprumutul, DAC-ul n-a mai platit ratele la avioane, rezultind o frumoasa arestare a aeronavelor pe diverse aeroporturi (unul a stat pe Baneasa nemiscat vreo 2 ani de zile). A urmat un proces intins pe vreo 7 ani, proces in urma caruia gecepeu' a cistigat vreo 300 de milioane de coco. Intrucit Bancorex nu mai exista....
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.465 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Bai propulsorule de aviatori....
Vezi ca doar somajul in sine n-o fi interesant, dar asigurarile de sanatate si alealalte minuni or fi. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
La asigurari de sanatate exista si coasigurati. Poti fi coasigurat daca nu ai nici un venit pe asigurarea sustinatorului.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
ai avut treaba cu bombardierii de canada ?
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Marty |
![]()
|
Bombardieru' face si avioane, nu numai locomotive, sky-jet-uri si snowmobile.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
asta stiam , nu era nevoie sa imi spui sint departamente si departamente , de exemplu firma la care lucrez de asemenea facea (acu nu mai stiu) de la vapoare pina la generatoare, dar nu la noi in franta , la noi ia bani de la guvern
![]() This post has been edited by bygy007: 2 Nov 2010, 01:26 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 23:15 |