Dacia Solenza si benzina din Ro, cum se arunca pisica moarta de colo colo
![]() ![]() ![]() |
Dacia Solenza si benzina din Ro, cum se arunca pisica moarta de colo colo
Cib |
![]()
|
||
![]() fost posesor de Solenza Group: Members Posts: 493 Joined: 27 July 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Nissan Almera Tekna
Oltcit 12TRS
2005
- B-43-ZGO, SV-02-SST Solenza... O masina buna! Pacat ca e facuta de romani.
nu ma cert cu nimeni, doar contrazic oamenii care spun tampenii |
|||
driver |
![]()
|
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
QUOTE(Cib @ 20 Jul 2005, 15:16) am folosit 99% din benzina de la OMV, asa ca... eu in continuare consider ca ori e o eroare de service, ori un defect de fabricatie. Dacia prin netarmurita ei generozitate da cele 18 luni garantie, de altfel obligatorii prin lege, dar numai la ce vor ei. Asa ca... Maisina e luata pe persoana juridica as ca ANPC nu se uita la mine. ei cica sunt numai pt persoanele fizice pe situl anpc scrie asa: "STRATEGIA A.N.P.C 2005 - 2008 Politica de protectie a consumatorilor pentru perioada 2005-2008 se fundamenteaza pe urmatoarele obiective generale pentru promovarea intereselor consumatorilor pe piata: 1. realizarea unui inalt nivel de protectie a consumatorilor; 2. aplicarea efectiva a legislatiei in domeniul protectiei consumatorilor; 3. intarirea activitatilor de informare, consiliere si educare a consumatorilor. Strategia, prin obiectivele si prioritatile sale, urmareste realizarea unei protectii a consumatorilor in Romania asemanatoare cu cea existenta in statele membre ale Uniunii Europene, incluzand securitatea, interesele economice, informarea si educarea consumatorilor, precum si promovarea organizatiilor de consumatori pentru dezvoltarea unui rol activ in realizarea politicii de protectie a consumatorilor. In cadrul strategiei pentru perioada 2005-2008, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) are in vedere dezvoltarea unei politici de protectie a consumatorilor sistematice, riguroase si bine organizate de prevenire, unei reactii rapide prin prezenta reprezentantilor sai pe intregul teritoriu al tarii si unei activitati eficiente, inclusiv de cooperare cu alte organisme competente ale statului, la nivel national si local. In plus, intarirea parteneriatului cu societatea civila, in general, si cu cercurile de afaceri, in special, va conduce la o mai buna cunoastere si intelegere a problemelor consumatorilor si implicit la realizarea unei mai bune protectii a acestora. ", continuarea aici: http://www.anpc.ro/strategia_anpc.php, iar prima pagina incepe asa: "Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor are rolul de a coordona si realiza strategia si politica Guvernului in domeniul protectiei consumatorilor, actionand pentru prevenirea si combaterea practicilor care dauneaza vietii, sanatatii, securitatii sau intereselor economice ale consumatorilor si evalueaza efectele pe piata ale sistemelor de supraveghere a produselor si serviciilor destinate acestora. ", nu vad de ce persoanele juridice nu s-ar putea numi consumatori... Ca o regula de baza, am auzit si eu ca nu prea e bine sa amesteci benzinele..., si sa incerci sa alimentezi pe cat posibil din acelasi loc, dar n-am vazut nici un studiu in acest sens. Eu personal alimentez numai de la ROMPETROL si de la parteneri. |
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
ady.militari |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 25 November 06 ![]() |
QUOTE(Bihomoldoveanul @ 24 May 2005, 15:38) Lol. Crezi ca merge mai bine? De ce oare? ![]() Oricum benzina pe care trebuie sa o bagi tu e de 95, ce e peste e bonus. Voi nu ati auzit de benzina de la Rompetrol.E cea mai tare frate,scade si consumul si trage si motorul altfel. Ex. -autostrada soarelui,blana cu un cielo 160 km/h cu benzina de la Mol -autostrada soarelui,blana cu un cielo 175 km/h cu benzina de la Rompetrol Va spun aceste lucruri,pentru ca zic ca ma pricep un pic la lucrurile astea si sa stiti ca la functionarea buna a unui motor conteaza foarte mult calitatea benzinei si COR(cifra octanica),iar cum multa lume nu stie cu ce se mananca COR,ei cred ca daca aceasta este mai mare (top premium 99+) automat este si mai buna,dar nu e chiar asa.Benzinele cu COR mai ridicata sunt recomandate pentru masinile cu motoare ff puternice si mai putin pentru motoarele mici. |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
mely |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 22 November 06 ![]() |
bai cib sa stii ca singurele solenze din romania asta cu euro4 sunt cele pe gpl. cat in privinta alimentarii , daca vrei sa nu mai ai probleme cu injectoarele baga de la mol euro super 98 fara plumb si cam la 3 plinuriun aditiv de curatat injectoarele si n-o sa mai ai treaba.
This post has been edited by mely: 26 Nov 2006, 17:31 |
--------------------
Renault
Kadjar
2017
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Discutia a luat-o pe aratura si nu mai are nimic comun cu probleme tehnice SLZ. Aici se inchide.
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 09:08 |