Unde-l vedem pe Bute...
![]() ![]() ![]() |
Unde-l vedem pe Bute...
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
nea bioane, cate victorii are bute prin ko? de zici ca e asa de rar? daca e mai mic de 30% inseamna ca e rar, daca e mai mare, inseamna ca vorbesti ca sa te afli in treaba .
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.217 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Nu-i contesta nimeni meritele (foste), nici ko-urile (obtinute, totusi, nu la niste "number one"), dar e clar, ce fuse, se duse...pt. el (ca si pt. 99.8% din romani), 2 mil. para sunt "asigurarea viitorului", el n-a intrat sa faca miliardu', sau sa-l omoare p-ala, ca l-a injurat de mama si s-a uitat lung la nevasta-sa. L-a umilit Pascal tot meciul, se uita la public si eschiva "pumnii" lu' Bute (incercarile de a prinde muste, mai degraba...). Aboxat cu frica, s-a vazut din avion. Iar la conferinta de presa de dupa, cica " sa revedem meciul cu stafful tehnic, sa vedem de ce n-am dat drumul la brate". WTF ?!
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.217 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Nu-i prima oara.
|
--------------------
Dacia
1310
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE Lucian Bute a susținut miercuri o conferință de presă la Montreal, alături de patronul Interbox, Jean Bedard, și de antrenorul Stephane Larouche. Între două discuții legate de ultimul meci al boxerului român și speculații pe tema viitorului său în ring, Larouche a oferit o informație în premieră. ”Pentru binele lui ar fi mai bine să mă retrag. Nu voi mai continua alături de Lucian. Sunt deschis să rămân dacă este cazul în cazul în care va avea nevoie de sprijinul mecu, dar de acum se conturează o separare”, a declarat cel care i-a fost antrenor și prieten lui Lucian în ultimii 11 ani. În timpul discursului ținut de Larouche, Bute a dat aprobator din cap, pentru ca mai apoi să spună că nu va renunța la box. ”Mă simt excelent, mă voi întoarce în ring. Nu știu dacă la finele acestui an sau în 2015 îmi doresc revanșa cu Jean Pascal. În ce îl privește pe Stephane, el este un prieten al meu, într-un fel sau altul va fi alături de mine în viitor”, a punctat Bute. Niciun nume de posibil antrenor nu a fost rostit la conferința de presă. |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Pensionar...
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cică meciul secolului, mâine dimineață
![]() Sigur e ca mălai. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Cică un egal i-ar duce pe toți la faliment.
Deci nu va fi egal ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
maho |
![]()
|
Mai bine adormeam cand s-a chinuit ala sa behaie imnu' american; timp pierdut.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 17:12 |