DE UNDE POT CUMPARA NISTE PLEOAPE PT DSN, PLEOAPE PT DSN
![]() ![]() ![]() |
DE UNDE POT CUMPARA NISTE PLEOAPE PT DSN, PLEOAPE PT DSN
danxkc |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 26 October 10 From: Turnu Magurele ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
2002 ,motor 1.4
|
|||
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
Ploape poti gasi pe la sectiunea <Bursa>
Pentru "lumina"fi mai explicit... ![]() Scuze,incaceva nu mai scrie 'Caps Lock' ,citeste regulamentul ca alfel vei avea probleme cu moderatorii Succes |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
In primul rand nu trebuie sa scri cu majuscule. In al doilea rand pleoape pentru super nova nu prea se gasesc. In principiu le fac unii baieti "la comanda" si costa 20-30 lei setul, fiind confectionate din fibra de sticla.
Legat de lumini, banuiesc ca te referi la clapeta pentru deschiderea usii din interior. Nu vad ce rost ar avea dar mare inginerie nu este. Tragi fir de la un +12v prin stalp, prin furtunul dintre stalp si usa, pana in usa, si montezi la clapeta led, sau modul sau ce vrei tu. Masa (minusul) ar trebui sa fie suficienta de la usa, daca nu, tragi si minus din alta parte. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
rais |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 29 March 10 ![]() |
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2003 CLIMA
- GL
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
@rais
nu vin deloc bine niste pleoape ca alea, nu sunt corect facute This post has been edited by Relu_GTT: 28 Oct 2010, 21:19 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
alea de pe silarmi a avut un baiat din cluj sau nu mai stiu de unde.nici nu se alinia cu capota.erau prea mici.era o masina verde
eu mi le am facut singur.m-au costat 25 lei materialele (kit de fibra de sticla).e ceva de munca dar ti le faci cum vrei tu |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Niste gene nu te-ar interesa?
Attached thumbnail(s) Renault_twingo_image246.jpg ( Size: 22.39k ) Number of downloads: 329 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
caphonne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Rapsodie rosu imperial Skoda Octavia Facelift 1.6 MPI
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
ma eu m-as baga sa fac pleoape da daca n-am cel putin 3 comenzi nu ma bag
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
caphonne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
Mi-a mai promis unul pe aici ca imi face pe bani si ..pauza.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Rapsodie rosu imperial Skoda Octavia Facelift 1.6 MPI
|
|
rais |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 29 March 10 ![]() |
Nu stiu cum vin eu alea le-am gasit la o cautare scurta pe google. Mai e o varianta la baiatul din baia mare dar eu unu astept de la el niste pleopae de solenza cred k se fac 2 luni de cand am dat comanda si tot ma duce cu vorba ca "sunt gata acuma le pun la posta" sau "maine le pun la posta" si alte chestii de genu asa ca nu stiu cata incredere sa mai ai ...
This post has been edited by rais: 29 Oct 2010, 13:19 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2003 CLIMA
- GL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:20 |