Dacia berlina fara manere pe usile din spate
![]() ![]() ![]() |
Dacia berlina fara manere pe usile din spate
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Electronistu' |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 8 May 05 From: Bacau ![]() |
bine ca nu e a ta...oricum nu cred ca e cineva pe acest forum, in stare sa comita o asemenea fapta
![]() |
--------------------
Dacia
1300
- BC-xx-DAN [I][B]SHAREWARE[/B][/I] |
|
daciafan |
![]() ![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
rcosmin! cred ca daca stiai ce comentarii acide va starni postul tau nu l-ai fi pus in veci. eu iti apreciez munca indiferent daca e reala sau retusata pe calculator.
|
--------------------
/
/
/
|
|
dr_insane |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 15 May 05 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia
Nova GT
- CT 01 ABC Don`t drink and drive, just smoke and fly.
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Mie imi plac mai mult masinile cu clante la usi. Fara clante sau cu clapete mi se par cam uratele. Clanta e o chestie de rafinament. Poate ati vazut ca nu prea sunt masini de clasa superioara cu clapete la usi. Dar fiecare face cum ii place.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Tonyus |
![]()
|
![]() Simply clever... Group: Members Posts: 211 Joined: 12 April 04 From: Oradea ![]() |
Masinutza aia galbena e reala.
Am vazut o dacie la Tuning&Sound de la Aeroportul din Oradea, care arata aproape exact ca si aia alba( eram in trecere cu masina pe langa ea si nu am vazut-o bine) dar nu arata asa urat.Curata, ingrijita(ma rog, pe exterior), nu prea avea multe kitsch-uri pe ea,nici dunga aia neagra pe mijloc,dar era fara manere la usile din spate. ![]() P.S.:Dacia alba era parcata pe marginea drumului si nu era inauntru( nici eu ![]() This post has been edited by Tonyus: 22 May 2005, 19:03 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi 1.4 16v
2002 "A te certa pe internet (forum) e ca si cum ai participa la un concurs de retardati; chiar daca ai sa castigi, tot retardat ramai!"
COPYRIGHT LIVIU Subscriu... |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
bai fratzilor.. voi nu intelegetzi ce-i ala tuning??? nu tre sa fie neaparat folositor... daca e diferit de ceea ce exista pe modelul de serie, e tuning... bravo lu' ala care a facut treaba cu manerele pe spate... daca ar mai pune si sistem de deschidere automata atunci ar fi de 10.. acum e doar de 5...
ps: e de 5 dar e tuning... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 13:23 |