Samsung Galaxy-S, I9000
![]() ![]() ![]() |
Samsung Galaxy-S, I9000
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
imi povestea cineva zilele trecute ca prin tarile calde SGS s-a dat gratuit pentru studenti la un abonament de 24 de euro pe luna cu internet nelimitat. Oare pe cand si pe la noi oferte din astea "criminale" ?
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Au fost si la noi oferte asemanatoare.
100 de euro la abonament de 17 euro pe luna cu internet suficient => cam acelasi lucru cu 0 euro la abonament de 24 de euro pe luna timp de un an. |
--------------------
Seat
Leon
- Bv-29-Trei Litere
2008 Reference 1.6 Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Unde au fost ofertele astea?
Nu de alta dar 100E telefonul + 204E(17x12) abonamentul rezulta ~300E - sub pretul de nou al telefonului. |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
A fost 500 lei la abon de 17 .De mai putin nu stiu.
|
--------------------
------
------
------
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
andy era o oferta special pentru studenti care a durat cateva ore
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
A, ok. Cateva de reclama asa e posibil sa fi dat, insa oferta 'long-term' era greu de crezut
![]() |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 31 Jan 2011, 11:32) Unde au fost ofertele astea? Nu de alta dar 100E telefonul + 204E(17x12) abonamentul rezulta ~300E - sub pretul de nou al telefonului. Era vorba de 2 ani ! Am gresit eu ![]() Oricum cred ca si oferta prezentata de rtBK era tot pe 2 ani. Dec 0 + 24x24 vs 100 + 24x17, 576Euro vs 508Euro. Daca asa stau lucrurile inseamna ca la noi au fost chiar mai bune ofertele. Din ce am vazut acum costa 169 la abonament de 17 deci 577 de euro. |
--------------------
Seat
Leon
- Bv-29-Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
rtBK |
![]()
|
shush, din cate mi-a zis si-a pus cartela de romania cand a ajuns in tara... adica nu e blocat pe o retea anume. Nu l-am intrebat mai multe detalii...
apropo ca spunea cineva pe aici de shazam ca ar fi platit si am ramas cativa uimiti... intrati in options si dati paymant status (sau ceva de genul asta) sa aveti o surpriza. ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Liviu @ 15 Dec 2010, 10:05) Mihai ... nu folosesc clientul de mail nativ (pentru exchange) caci astia de la serviciu de la mine fac push la niste politici de securitate draconice si ma obliga sa bag pin de 5 cifre de fiecare data cand aprind ecranul ![]() Cred ca ar lua foc aia de se ocupa cu securitatea informatiilor, intr-o situatie de-asta ![]() |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
@rtBK Zice ca am platit, dar iti garantez ca n-am platit nimic pt el
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
rtBK |
![]()
|
nici eu si nici multi altii
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(DragosP @ 31 Jan 2011, 09:49) Ei bine .. nu am apucat sa il masor .. Circuitul de testare l-am facut dar am avut alte activitati peste weekend. Oricum, acum, dupa 3 cicli de incarcare/descarcare pot spune ca tine cam o data si jumatate mai mult ca cea originala ... dar e prea subiectiv ca sa pot da numere. Am sa le bag in tester si raportez. 1 Feb 2011, 16:18: QUOTE(neumann @ 31 Jan 2011, 21:19) Cred ca ar lua foc aia de se ocupa cu securitatea informatiilor, intr-o situatie de-asta ![]() Pe telefonul de serviciu nu as pune nici eu nici un soft ... dar se intampla ca asta sa fie telefonul meu personal. Riscuri vor exista mereu iar daca cineva isi pune in cap sa obtina anume informatii le poate obtine mult mai usor decat sa imi sparga mie telefonul. Cat despre povestea cu grecii ... o cunosc si eu dar nu e cazul. Moxier mail asta e totusi solutie oficiala si comerciala. E un client exchange care (aproos de asta) are mai putine bug-uri decat clientul nativ de pe SGS. This post has been edited by Liviu: 1 Feb 2011, 16:18 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Deci .... bateriile incarcate cu un charger profi, dedicat, pana la tensiunea de 4.2V (tensiunea maxima de siguranta pentru elementii Li-Ion).
Descarcarea facuta cu un circuit cu LED de mare putere limitat la 700mA, Vf led = 3.2V. Eficienta driver: 98% (AMC7135, 2 bucati). Tensiunea considerata ca "baterie descarcata" = 3.5V (telefonul face shut down la tensiunea asta si nu mai poate fi folosit) Rezultate putere inmagazinata: - bateria originala: 5.4W (fata de 5.55W cat scrie pe ea) - bateria grasa: 9.6W (fata de 11.1W cat vrea sa reprezite) Concluzie: Bateria originala chiar are 1500mAh ![]() Bateria de "3000mAh" are in realitate vreo 2600-2700mAh, ceea ce nu e rau pentru o baterie de 14 USD. Acum sa vedem si cat tine in timp aceasta capacitate; problema principala a bateriilor ieftine este ca se degradeaza in timp (mult) mai repede decat cele facute de producatori de renume, care isi supun produsele la teste conform unor standarde bine definite. This post has been edited by Liviu: 5 Feb 2011, 15:10 |
--------------------
.
.
|
|
Shush |
![]()
|
A aparut sau urmeaza sa apara Galaxy SL ... e cam acelasi telefon, procesor diferit, ecran SLCD in loc de SAMOLED, dar surprinzator are 478 de MB de RAM disponibili
![]() |
--------------------
Seat
Leon
- Bv-29-Trei Litere
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Este ala facut pentru piata din rusia, parca. Este ceva mai ieftin.Nici gand sa fie succesorul lui Galaxy s.
|
--------------------
------
------
------
|
|
Shush |
![]()
|
Nu e succesorul e doar o alternativa
|
--------------------
Seat
Leon
- Bv-29-Trei Litere
|
M i h a i |
![]()
|
Este un fel de Galaxy Manager.Ori Megane generatie 2010 cu platforma low cost.
|
--------------------
------
------
------
|
|
Shush |
![]()
|
E mai ieftin doar datorita ecranului care e mai slab, in rest e cam peste SGS
![]() |
--------------------
Seat
Leon
- Bv-29-Trei Litere
|
Liviu |
![]()
|
La capitolul accesorii am ceva de recomandat. Dupa ce am scapat telefonul de prea multe ori din mana (din fericire toate evenimentele au avut loc ori acasa ori la birou, pe covor/mocheta) m-am decis ca imi trebuie un "ceva" care sa ii asigure un grip si protectie mai bune.
Am trecut prin diverse tipuri de "outer shell" cum zice americanul ... In final am ajuns la asta: http://www.case-mate.com/Samsung-Galaxy-S-...Tough-Cases.asp E cam scumpa dracia (aproape 40USD cu tot cu transport) dar sincer .. e ceva deosebit in materie de protectie. Eu am luat asta ca sa pedalez linistit la munte ... This post has been edited by Liviu: 10 Feb 2011, 12:33 |
--------------------
.
.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
mie imi place asta
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Liviu @ 10 Feb 2011, 12:32) E cam scumpa dracia (aproape 40USD cu tot cu transport) dar sincer .. e ceva deosebit in materie de protectie. Eu am luat asta ca sa pedalez linistit la munte ... Ceva de genul ăla am și eu pentru Desire și chiar își merită banii. E drept că nu-l "îmbrac" decât când plec prin delegații, da' e ok. |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
hmmm sunt 2.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
R19/16v |
![]() ![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Problema este ca se cam vand, aceste copii...
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
R19/16v |
![]()
|
Dap, o adevarata problema
![]() |
--------------------
DS
5H
|
M i h a i |
![]()
|
eu zic ca se exagereaza putin. ce treaba are ip 4 cu galaxy? eu nu prea vad asemanare. total alta forma, alt display , os diferit .Ce are comun?sunt si eu curios.
|
--------------------
------
------
------
|
|
rtBK |
![]()
|
designul si atat.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
biscu |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 500 Joined: 24 January 07 ![]() |
Proaspat posesor de Samsung Galaxy S...descriere: numar model GT-I9000, versiune firmware 2.2, numar versiune FROYO XXJPK, versiune nucleu 2.6.32.9....care imi traduce si mie? Stie careva cum se poate vedea timpul total de convorbire, in principiu ma intereseaza sa stiu daca acest tlefon a fost sau nu utilizat inaintea mea. Multumesc
|
--------------------
Renault
Clio III
- ...
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 12:55 |