S-a beep-uit SIM-ul?
![]() ![]() ![]() |
S-a beep-uit SIM-ul?
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.554 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
variable_dynamics |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 976 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Din cat imi amintesc si eu, asa au si fost primele SIM-uri la noi: 100 locatii de memorie pentru agenda telefonica(cu limita a lungimii numelui).
Ulterior, au inceput sa pluseze:120 locatii memorie, 150, 200, etc. Cred ca maskatu se refera de fapt la numarul de numere de telefon stocabile IN MEMORIA TELEFONULUI, care intr-adevar, la inceput erau doar 20(la Motorola International 5200, de ex.) This post has been edited by variable_dynamics: 21 Oct 2010, 17:33 |
--------------------
EX Dacia
Nova GTi
2000 A little less conversation, a little more action.
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
...si nu era la Moscova, ci la Leningrad si nu s-a dat, ci s-a luat.
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.178 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
am citit si mi se pare cea mai mare gogomanie cu sim-ul demagnetizat , au ei un motiv sa faca asta ce cu un magnet poti sterge datele de pe stik , sau cum zicea cineva cartela relefonica
de fapt sim-ul este o memorie flash (integrat) si nu prea are ce sa de demagnetizze , ar trebui facuta o statistica pe forum cu cei care li s-au dezactivat poate este ceva general si da se poate asculta de catre cei care au aparatura necesara nu numai convorbirile ci si si conversatiile din jurul telefonului chiar daca telefonul este oprit ca sa scapi de asta trebuie scos acumulatorul ![]() mie la rosii nu mi s-a intimplat niciodata asa ceva sim-uri am schimbat si eu dar din diverse motive , dar niciodata din cauza unor defectiuni , ultima data cind am trecut la 3G This post has been edited by bygy007: 21 Oct 2010, 20:05 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(kum @ 21 Oct 2010, 10:06) Stai ca nu inteleg: adica de fapt SIM-ul n-ar avea nimic si e doar o jmecherie de-a lor (mi l-au blocat) ca sa schimb SIM-ul? primul sim s-a *****dupa 4 ani si l-am schimbat dar eram in tara........odata pe an poti schimba sim-ul fara costuri suplimentare QUOTE(Maskatu @ 21 Oct 2010, 13:22) Ai de mult sim-ul? Poate ca era de "generatie veche" si vor sa faca "curatenie" prin ele sa bage de "generatie noua" cu mai multe intrati pentru contacte. Pentru a schimba sim-ul se percepe vreo taxa ceva? Sau ie pe sistem mocasin? bingo !!! QUOTE(IRONICK @ 21 Oct 2010, 16:38) in sim nu era posibil mai mult de 100 !!!! |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(l@u @ 21 Oct 2010, 21:43) in sim nu era posibil mai mult de 100 !!!! La vremea aia nici mai putin de 100, dar nici mai mult.PS. Eu vreau un usim de 1GB. Sic! |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Coane Ironickule, ce faci cu sim-ul ala de 1 giga? Eu bag sim-ul in telefon doar pentru semnal.
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Sa aiba semnal mai puternic.
![]() This post has been edited by Ake: 22 Oct 2010, 23:55 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
in simu cutare pui ce vrei in aia 1 gb ,muzica poze,etc.
primu telefon crel-am vazut ca stia de asa ceva era spv c100 dela orange . Deci tot un HTC ![]() QUOTE Disponibilitate Cartela SIM+ 128MB este disponibila în orice Orange shop pentru toti abonatii Orange. Poate fi folositã cu orice telefon mobil, însã pentru a accesa memoria flash de 128MB aveti nevoie de un telefon compatibil (SPV C100, Sagem My700x, SPV M700, SPV E650). sursa orange de pe atunci,primele au fost cu 128 mb This post has been edited by C@talin: 23 Oct 2010, 01:06 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ieri mi-a parvenit noul SIM!
Merge! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Încă mai ești client oringi? Dizăs!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
-------------------- |
|
IRONICK |
![]()
|
Esti parvenit?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(DragosP @ 29 Oct 2010, 09:23) Pai ce vrei ma sa fac de la mama dreaq de-aici? Mai am rabdare pana ma-ntorc si atunci vad ce si cum! Pana una alta am nevoie sa pot fi contactat la numarul actual! ![]() 29 Oct 2010, 11:20: QUOTE(IRONICK @ 29 Oct 2010, 11:10) Yeap! ![]() This post has been edited by kum: 29 Oct 2010, 10:20 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
Ai ma, las-o naibii dreaq! Numai de astea n-am io timp/chef acum! Tre' sa portez 3 abonamente si s-o conving pe navasta-mea sa se porteze si ea! Crezi ca-i usor (partea cu convinsu')?
![]() Mai stau doo luni si dup-aia, cand vin acasa, o sa am timp sa fac si asta! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
numa fraerii se mai intorc in tara
![]() |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
kum |
![]()
|
Da' ce vrei ma, sa stau aici de sarbatori singur? Adica nu merit si io sa ma mai odihnesc, sa mai merg pe undeva cu fameleonu'??
Ej' bau bau la cap? ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
DragosP |
![]()
|
Trimite măi cărpănosule niște bani, să vină famelia la tine!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Eu stiam ca moldovenii se întorc la glie în august, nu în decembrie. Tu esti un caz mai special.
This post has been edited by Markos: 29 Oct 2010, 14:39 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
neumann |
![]()
|
Din ce-a scris el, se intelegea ca se intoarce definitiv. Plus din alte discutsii off forum
![]() LE. mi-a scapat, cea "hais" This post has been edited by neumann: 29 Oct 2010, 15:28 |
--------------------
...
..
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(neumann @ 29 Oct 2010, 16:27) Plus din alte discutsii off forum ![]() ![]() 29 Oct 2010, 16:36: QUOTE(DragosP @ 29 Oct 2010, 15:32) Ce 'reaq sa faca ma ei aici? Ca Atena asta-i cam ca Bucurestiul! ![]() In plus, io nu tre' sa beau un sprit cu prietenii? Am de mers pe la neamuri... tochituri, pomeni ale porcilor, ... Chestii grele! This post has been edited by kum: 29 Oct 2010, 15:36 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
am înteles, voi doi sunteti împreuna
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Ce are bre olingi-ul? Eu sunt la ei de 8 ani de zile si-s multumit de serviciile lor.
Cu simul original. Daca imi va crapa vreodata, intru in vreo reprezenta orange locala, si imi dau alt sim, dupa ce in prealabil copiaza continutul vechiului sim pe cel nou. Si gata. Daca pica in roaming...soarta, aia e, nu-s garantate o viata. |
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Daca s-a beepuit de tot vechiul sim, aia e, cine are nevoie de mine stie sa ma gaseasca, pana si bugetarii de la fisc au reusit si m-au pus sa platesc amenzile neplatite.
Eu daca am nevoie de cineva, il gasesc pana la urma, la o adica ma duc pana la el acasa. Oricum am in calculatorul de acasa o copie a continutului telefonului, inclusiv contacte din agenda, mesaje, etc. Pierd cel mult 1-2 contacte adaugate mai recent. This post has been edited by Laurentziu83: 29 Oct 2010, 18:59 |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st May 2025 - 22:36 |