HTC vs Galaxy, Flame
![]() ![]() ![]() |
HTC vs Galaxy, Flame
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pe vremea cind lanoilafirma munca nu era hobby si inca luam salariul
![]() ![]() Va rog frumos, dac-aveti bunavointa si posibilitatea, ajutati un biet suflet privat de mijloace materiale si improprietariti-ma si pe mine careva c-un SE ELM. Domnu' sa va aibe-n paza! ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Un monitor nu vrei?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
HUOOOOOO ! La furat ca esti mare
PS Iti da dragoselu unu imprumut asa ca intre crestini ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
Nu, merci, ca miroase a usturoi si are meniu-n moldoveneasca.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE Pe vremea cind lanoilafirma munca nu era hobby si inca luam salariul wise_guy.gif , imi cautam un telefon si nu gaseam. Acu', cind munca-i hobby si salariu-i utopie god_hand.gif , am gasit telefonu' da' n-am bani. Va rog frumos, dac-aveti bunavointa si posibilitatea, ajutati un biet suflet privat de mijloace materiale si improprietariti-ma si pe mine careva c-un SE ELM. Domnu' sa va aibe-n paza! Ti-as fi dat eu un telefon, da s-au terminat! nu mai sunt decat hasteceuri, p'alea nu le-a vrut nici mepe din cauza ecranului prea mic, a zis ca el are displayuri serioase, aduse tocmai din China. PS: hai c-am mai gasit unu, numa bun pentru tine, ROZ ![]() This post has been edited by cristianco2002: 26 Oct 2010, 17:00 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Si daca capeti s-o moldo p20064_1232377247.jpg ( Size: 15.01k )
Number of downloads: 257
ca si gadget pentru SE ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
--------------------
0.00
%
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Puteai sa zici tg ocna ca e aproape
![]() ![]() |
--------------------
|
Richelieu |
![]()
|
De acolo te tragi?
![]() |
--------------------
0.00
%
|
|
ady77 |
![]()
|
nu, is bacauan 100%
|
--------------------
|
Richelieu |
![]()
|
|
--------------------
0.00
%
|
|
ady77 |
![]()
|
Bre daca ma enervezi iti dau o perversa ca pe tg ocna
![]() |
--------------------
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Adică ce vrei mai precis bre? Că n-am înțeles. Eventual PM me!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
Vrea un telefon mai bengos moca bonus la ajutorul de somaj sa poata socializa si sa-si refaca moralu zdruncinat de criza
![]() Ii vand io un pont capata si telefon si ceva sponzorizare daca semneaza o hartie olografa care incepe cu Subsemnatul ma angajez si se termina cu slujesc patria ![]() This post has been edited by bion: 28 Oct 2010, 12:26 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Il vrea pentru ca e Eco Friendly
![]() Totusi vad ca nu au renuntat la porcaria aia de mufa ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.013 Joined: 23 July 09 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(neumann @ 26 Oct 2010, 17:58) Ti-as fi dat eu un telefon, da s-au terminat! nu mai sunt decat hasteceuri, p'alea nu le-a vrut nici mepe din cauza ecranului prea mic, a zis ca el are displayuri serioase, aduse tocmai din China. PS: hai c-am mai gasit unu, numa bun pentru tine, ROZ ![]() QUOTE(Marty @ 28 Oct 2010, 13:15) Multumesc foarte important, dar exista doua aspecte aici: 1. Sunt client Vomafon. 2. Am zis cadou, adica sa nu implice bani. ![]() Zi ma, vii sa il iei, sau il dau? Prin posta nu trimit, ca nu e de incredere. |
--------------------
...
..
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ce-ai facut ma, te-ai rebotezat?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
neumann |
![]()
|
iar ai baut tuporg?
|
--------------------
...
..
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
pai scrie "neumann" bre
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
neumann pai ce tel ? iti dau adresa sa mil dai
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Markos |
![]()
|
ho ba, ca l-am vazut primu!
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
deja are pm de la stefant
![]() |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 21:35 |