logan..gaurele in capota facute de ghinde
![]() ![]() ![]() |
logan..gaurele in capota facute de ghinde
AllyBabba |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 23 June 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2009/Preferance
- Provizoriu
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
"Dent repair"
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Klaus, da mai multe detalii...ca eu parchez sub un nuc. Si gogule imi intoarce numai filme de pe youtube.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Eu am avut mașina făcută praf de grindină și am ”făcut-o” pe casco. Devizul a fost de 1488 lei, fără revopsire, calitate foarte bună. Am mai avut și alte adâncituri vechi pe care mi le-au rezolvat. Dacă vreți detalii, PM.
|
--------------------
.
.
.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Da spune bre si aici ca nu se supara nimeni.A iesit bine, se mai cunosc loviturile?
This post has been edited by bobo77: 22 Oct 2010, 20:31 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Lostboy |
![]()
|
A ieșit foarte bine. Am mai avut și o lovitură în aripă (un corn de bicicletă sau ceva de genul, pentru că era mai sus) și acum nici nu-mi mai dau seama unde era. Sunt scumpi dacă vrei să scoți o adâncitură fără casco - mi-a cerut 200 lei pt. cealaltă mașină care are o adâncitură pe muchia portierei. Băieții sunt din Timișoara și au lucrat aici din mai până acum. Îmi pare rău că nu am făcut poze înainte, dar cred că pot face rost de la casco.
|
--------------------
.
.
.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Cum se chema procedura sau procedeul ca nici nu stiu cum sa zic, ca sa stiu ce caut in Constanta.Lasa ca ne auzim la un tel e mai simplu
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
Lostboy |
![]()
|
De pe site-ul celor la care am apelat:
QUOTE Prin procedeul de indreptare a suprafetelor vopsite prin mijloace mecanice se readuce autoturismul la starea initiala fara a mai fi necesar vopsitul. Acest procedeu utilizat aduce dupa sine avantaje semnificative cum ar fi: * pastrarea calitatii * ramane vopseaua originala * nu apar diferente optice de nuanta * nu apar impuritati in vopsea * nu apar la chedere urme de vopsea * ramane protectia anticoroziva aplicata de catre fabricant, iar in acest caz nu mai apare diferenta la structura vopselei (coaja portocala sau gazare) * nu se mai utilizeaza chitul * masina nu mai intra in contactul cu praful rezultat in urma slefuirii * este eliminat riscul de a ramane gazate componente cum ar fi: geamuri, ornamente, parbrize, manere, etc. |
--------------------
.
.
.
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Astia sunt?
http://www.lgpzentrum.ro/index.html |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
bobo77 |
![]()
|
Stie cineva prin Constanta exista o astfel de firma?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
Lostboy |
![]()
|
@Zanzie - Da.
@Bobo - ai probleme? |
--------------------
.
.
.
|
|
bobo77 |
![]()
|
Una mica, pe muchia la usa spate dr, un destept care a deschis usa fara sa se uite direct in masina mea.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
Lostboy |
![]()
|
La fel la mine era partea dreaptă. Aveam 4 adâncituri, toate pe muchie.
|
--------------------
.
.
.
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
A mea e ciuruita de castane.
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Lostboy |
![]()
|
Casco nu se este?
|
--------------------
.
.
.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.630 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
La 100 de euro fransiza si crestera sanatoasa a primei in anul urmator....
http://www.metalotehnica.ro/ |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Lostboy |
![]()
|
După ce am rezolvat mașina pe casco a trebuit să reînnoiesc contractul de casco (am uitat să plătesc câteva luni, bla bla bla). Cu franșiză era 1000 de lei/an iar fără franșiză - 1070 lei/an. Așa că .... am ales fără franșiză, eșalonat pe 4 trimestre.
|
--------------------
.
.
.
|
|
zanzie |
![]()
|
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 03:18 |