Urgent Sfat achizitie, Logan F2 Laureate 1.4
![]() ![]() ![]() |
Urgent Sfat achizitie, Logan F2 Laureate 1.4
sonnenberg |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 11 June 06 From: Oradea ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Preferance 2006/Laureate 2007
2006 1.4/2007 1.4
- BH29XLY/-
|
|||
alex_20 |
![]()
|
![]() membru pentru DaCia! Group: Members Posts: 208 Joined: 7 August 09 From: Husi ![]() |
la banii astia ia simbol ca tot nou e!
|
--------------------
dacia
solenza
2005
- vs03skp
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Si de ce te deranjeaza motorul de 1.2? Ca e aceeasi putere... doar ca ar trebui turat mai mult un pic.
Si oricum decat symbol mai bine iei logan ca la symbol nu e loc ca in logan Poate la 1.2 ai impozitul si rca mai mici... Eu zic sa il iei pe ala daca deja te-ai hotarat ![]() This post has been edited by sorin1983: 22 Oct 2010, 10:00 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Nou, clar.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@sonnenberg - intereseaza-te mai bine la Dacia cum sta treaba, sa nu fie chestii ascunse. Daca tu te duci cu 6350E la Dacia si nu mai dai nimic in plus si iti ie Laureate 1.2 16v eu as merge pe varianta asta. Dar e posibil sa fie nevoie sa cumperi tichetele de rabla si sa dai bani in plus, deci in opinia mea ar trebui sa calculezi intai cu exactitate cat te duce 1.2 Laureate nou cu totul.
Daca diferenta de pret e sub 700-800E e l-as lua pe cel nou cu 1.2. P.S. cel vechi are vopsea metalizata? Daca da si asta costa in plus parca 255E. Si oferta la cel vechi mi se pare buna, pret bun. Un alt aspect de luat in calcul - la cel vechi cumperi euro la curs mai bun, la cel nou o sa platesti la curs agreat de Dacia, mai mare decat la casele de schimb. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Eu pentru cel de 1,2 16 v as opta, este si E5 si nu platesti taxa de prima inmatriculare care la 1,4 o platesti.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Pai ala de 1.4 nu e inmatriculat deja?
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Daca nu cititi tot cu atentie mai bine nu mai dati sfaturi, parerea mea.
Cel de 1.4 e second, deja inmatriculat, nu plateste nicio taxa de prima inmatriculare. |
--------------------
-
-
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Da sefu scuze n-am fost atent dar tot 1,2 as lua.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Daca e la 6350 cu totul nou fata de 6100 cel second si eu tot pe 1.2 nou as merge, insa am o presimtire ca mai trebuie sa dea ceva in plus, sper sa ma insel
![]() Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Sigur mai trebuie sa cumpere cupoanele
![]() Laureate 1.2 16V 75 CP 8500 EUR 36567.85 RON This post has been edited by sorin1983: 22 Oct 2010, 12:11 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
QUOTE(sonnenberg @ 22 Oct 2010, 08:59) Salut, nu stiu unde sa postez daca este vreu thread deschis. Intrebarea urgenta este daca merita sa imi cumpar asa: Logan 1.4 Laureate 2009/10 2xairbag Abs Volan reglabil si restul standard pachet laureat, 2140KM(da doua mii si nu douazeci de mii), fara lovituri sau retusuri cu inca 3 ani garantie. Merita sa dau 6100 euro pe asta? Cei de la Dacia au spus sa vin la ei cu 6350 si prin remat(vouchere la ei deja si le cumpar de acolo) imi ofera acelasi lucru cu motorul de 1.2 16v. Nu prea imi vine sa cred ca e acelasi pachet de dotare si nici motorul ala nu ma incanta (am 120 kg si circul mai mult cu inca 2 ca mine). Va rog sa imi dati niste sfaturi , am mai avut 2 loganuri pana acum insa mi-a placut mult faceliftul si pt mine 2000 euro merita pentru inca 3 ani de liniste+abs+volan reglabil+ design mai modern. colegule...laso pe asta cu 1,2 16V ca este puturos ca are capacitatea cilindrica mica...un coleg de serviciu si acum imi multumeste ca l-am facut sa isi cumpere logan laureat 1,2 16V...am mers cu el ,eu la volan si mers sportiv cu 5 persoane de 100 kg in masina de la Pitesti la Vilcea si retur...te anunt ca am fost surprins de cum urca in trepte si cum demareaja...ma asteptam sa schimb la panta trepte inferioare...dar nu au fost decit citeva pante...deci urmatoarea masina pe care o sa mi-o cumpar este logan laureat 1,2 16V NOU NOUT...si nu imi spune tu mie ca masina nou nouta nu este buna...dute si mai intereseazate odata si vezi treaba cu tichetele rabla ca acum costa putin astea si poate il cumperi si la pret mai mic...BAFTA |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Producatorii de camioane vor renunta la motoarele V12 de 6 litri si le vor inlocui cu 1.2 16v de Logan, asa de bun e motorul asta.
Deasemene se duc negocieri serioase pentru implementarea acestui extraordinar motor in Formula 1 si WRC. This post has been edited by C a t a l i n: 22 Oct 2010, 13:07 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
una intrebare am si eu la tine domnule Catalin...ai mers cu un logan cu motorizare 1,2 16V???ai condus de curiozitate un asemenea logan cu asemenea motor???eu am condus asa ceva si am fost surprins de ce poate motorul ala...si nu l-am condus pe un drum gen autostrada ci pe unul cu pante...deci unde nu stii si probat nu vorbi prostii..te rog frumos...cum naiba astia de la Renault au pus motorul asta pe Renault Clio 3 sau pe Twingo etc de prosti...ma rog poate stii tu ceva si nu ne spui si noua...o zi buna va urez
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Cica si NASA se intereseaza.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
tutan kamoane, tu ai condus 1.6 16v? Sunt curios ce mai zici de ala, daca 1.2 zboara pe rampe cu 500 kg de lesuri.
Mai minte omu, dar chiar in halul asta? This post has been edited by C a t a l i n: 22 Oct 2010, 13:29 |
--------------------
-
-
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca ar fi mers si 6 trepte pe 1.2 16 V
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
ramsen |
![]()
|
cu inculti nu am ce vorbi...daca nu ai facut un test cu motorizarea 1,2 16V de pe logan taci din gura si nu mai vorbi...nu vreau sa i-au penalizare din cauza ta domnule...
revin la subiect...sonnenberg asculta dupa cine a facut test sau are deja cumparata aceasta masina ,logan 1,2 16V...nu mai asculta dupa alti care nici nu stie pe celume traisc...eu iti spun ca am mers cu ea si am fost surprins de ce poate masina...nu bag mina in foc ca 1,6 16V nu merge bine...dar este 1,6... |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu-i nimic de ras, se stie ca Dacia are linie de productie separata pt export, poate @ramsen a nimerit fix una pt Germania.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Serios vorbind acum - intre 1.4 8v si 1.2 16v nu este o diferenta extraordinara de performante. Se descurca cu brio si 1.2, chiar daca are cuplu mai mic si disponibil la turatie mai mare, nu toti fac raliu cu masina.
Pe de alta parte 1.2 are consum urban considerabil mai mic, RCA si impozite mai mici. Teoretic, daca nu apar defectiuni (cel putin in garantie) ar avea un cost per km mai mic. Problema nu cred ca se pune 1.4 8v vs 1.2 16v. Ci masina second cu 1.4 (mai ieftina) vs masina noua cu 1.2 (mai scumpa). Strict intre cele doua motoare (masini noi) eu mi-as lua 1.2 pentru ca e un motor mai modern cu consum mai mic. Strict intre cele doua masini eu as lua-o pe cea noua numai daca diferenta de bani nu sare de 700-800E, daca nu as lua-o pe cea 'veche' cu 2000km. Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
ramses a nimerit una pentru Egipt, cu tot cu 5 mumii a 100 Kg bucata.
-------------------------------------------------------------------------------- Intre 1.4 8v si 1.2 16v si eu cred ca ultimul e alegerea mai buna. Dar pentru a transporta 3 x 120 Kg, in conditii de consum si performante dinamice decente, trebuie 1.6 . This post has been edited by C a t a l i n: 22 Oct 2010, 14:19 |
--------------------
-
-
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
@ vijelie, C a t a l i n: Scuzati, nu am stiut aceste detalii.
LE: alea de 1.2 16v pentru Formula 1 vor veni pe Renault F1 Team cumva? LLE: nu a precizat daca poate ajunge cu bugetul la un 1.6 nou insa se poate uita la un 1.6 sh. This post has been edited by DMP: 22 Oct 2010, 14:23 |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
1.2 16v preparate pentru competitii vor purta marca Dacia Prost Prafster.
|
--------------------
-
-
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 442 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Vad ca initiatorul nu mai zice nimic, asa ca nu stiu daca este topic la misto. Totusi voi raspunde serios. Frate-meu si-a cumparat in primavara Symbol (cred ca Best se numeste varianta de echipare) ceva mai dotat ca Logan Laureate (nu cu mult), cu motorul de 1.2 75 CP. A dat cam 5600 euro + 3 vouchere Rabla. Acum cred ca gasesti vouchere ieftine, asa ca te incadrezi in suma respectiva. Motorul e cam lesinat, dar nu-l deranjeaza, el oricum conduce mai batraneste (desi e tanar
![]() Oricum, problema in Symbol e spatiul mai mic decat in Logan. Dar poti face un drive-test (eventual cu cei 3x120 kg) si vezi cum se comporta. Atentie: din cate stiu, 23 nov. e data limita prin care poti cumpara prin programul Rabla! (data pana la care se livreaza efectiv masina, nu data comenzii). Oricum, Symbol poti gasi in stoc, cu livrare rapida. Succes! |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
sonnenberg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 11 June 06 From: Oradea ![]() |
hello,
am citit cu mare atentie si sfaturile cat si dezbaterile legat de motorul 1.2 vs 1.4 vs formula 1 si camioane:) haideti sa va impartasesc intamplarile zilei. Deci masina intr-adevar a fost inmatriculata in 15.oct.2009 si are 2450 kilometri reali. Laureate din seria facuta pt export (mai exact pt vecinii unguri) - cel putin asa mi-a spus un prieten foarte bun mecanic care toata ziua a avut grija de mine si la el am si facut prima revizie la loganelul cumparat (da, l-am ales pe el in loc de cel nou cu 1.2 16v). Cum si-a dat seama ca era pentru export? Lipseste bara stabilizatoare si stau altfel suspensiile pe fata si sunt reglate diferit, iar usile si partea din spatele pedalelor este antifonata si tratata nu stiu cum pt zgomot,cauciucuri cormoran si ceva precablaj la scaunele din fata mi se pare pt incalzire sau ce si player cu mp3 nu numai audio cd. Ne-am uitat la masinuta este nou nouta, miroase a plastic inauntru, am vrut sa schimbam filtru aer si ulei+filtru ulei iar uleiul scos era exact culoarea celui introdus,iar filtrul de aer a fost alb imaculat. Masina mai are 3 ani garantie, este alba, nu a avut nici un fel de eveniment retus sau zgarietura, revizia m-a costa 182 ron cu totul. Oferta despre care v-am scris cica era cu tichete cu tot calculate la 900 ron/bucata. Era limitata si se puteau alege doar Laurete 1.2 16v nemetalizate pret final fiind de 6350 euro cu livrare in 2 saptamani. Mecanicul minune si electricianul de langa el s-au contrazis cu agentii de vanzari , cei doi mi-au spus sa raman la alegerea asta ca e mult mai ok si mai fiabil in timp, iar cei din urma au tot subliniat faptul ca pentru 200 euro as primi o masina cu 0 kilometri. Sincer acum la incheierea zilei si cativa kilometri parcursi cu masinuta nu imi pare rau deloc de alegerea mea, de abia astept sa ajung la 5000km si sa reprogramez injectoarele. Am verificat la dealer si Laureatul minune cu 6350 parca suna mult mai gol usa si duceam dorul bandoului argintiu din spate (ca lipsea cu toate ca era laureate) . Voi reveni cu poze si vreau sa va multumesc din nou pt ajutorul vostru. Sa traiti! P.S. finisajul si imbinarile dintre elementele caroserieri (portbagajsub capota, sasiu,usi) si tabla si vopseaua in general erau mult mai ok pe loganurile intre 2004-2008. Parerea mea... |
--------------------
Dacia
Logan Preferance 2006/Laureate 2007
2006 1.4/2007 1.4
- BH29XLY/-
|
|
bobo77 |
![]()
|
QUOTE(sonnenberg @ 22 Oct 2010, 21:58) P.S. finisajul si imbinarile dintre elementele caroserieri (portbagajsub capota, sasiu,usi) si tabla si vopseaua in general erau mult mai ok pe loganurile intre 2004-2008. Mie mi se pare invers desi in rest s-a taiat la greu din acesta masina... Cat despre argumentele pentru export ma faci sa rad ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
--kata-- |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 2 October 10 ![]() |
LOGAN LAUREATE 1.2 16V EURO 5 = 5740 EURO + 3 VOUCHERE (adica 2100 lei)
Deci i-ati una noua ... Mda am vazut intre timp ca ai optat pentru cea veche .. 1. Bara stabilizatoare lipseste de obicei pentru modele vandute in tara .. 2. Toate Laureatele au bandou argintiu .. 3. Data ultimei facturi pentru achizitionarea unui auto prin programul rabla e 22.noi 4. Se pot alege si Vopsele metalizate dar costa 270 euro mai mult. Felicitari pentru masina. This post has been edited by --kata--: 23 Oct 2010, 08:48 |
--------------------
Dacia
Logan
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 14:34 |