problema double cab 1.9 instalatia electrica
![]() ![]() ![]() |
problema double cab 1.9 instalatia electrica
luckyonro |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 11 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
double cab 1.9D
2005
|
|||
pavel_daniel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 16 January 08 ![]() |
Salut
Vezi ca pe partea dreapta,sub bord trebuie sa gasesti mufa de legaturi care duce in spate.Verifica acolo daca ai tensiunile care-ti lipsesc.Cel mai probabil ai vreun fir intrerupt.Verifica mufa in ambele parti,adica intrare si iesire ca sa te asiguri de prezenta tensiunii.Daca totul e in regula,baga-te sub masina si urmareste traseul.Sigur vei gasi defectiunea.Succes |
--------------------
trabant
601
1970
- sj-02 jan
|
|
luckyonro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 11 December 08 ![]() |
Chiar nu are nimeni o schema electrica de double cab diesel?
Mufele le-am verificat. As vrea sa stiu daca alimentarea la pozitii se face prin releu sau direct ? Mie imi da ca este nu este prin releu . Si nici traseul pina in spate nu este defect . This post has been edited by luckyonro: 23 Oct 2010, 07:34 |
--------------------
Dacia
double cab 1.9D
2005
|
|
pavel_daniel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 16 January 08 ![]() |
Eu iti sugeram sa verifici in mufa care duce la instalatia spate daca ai toate tensiunile necesare .Tu zici ca ai verificat mufele si totul e bine,instalatia e buna!Cum iti explici ca nu merge?Ia-o pas cu pas si verifica mufa de la instalatia spate.verifica sa-ti ajunga tensiune in spate la lampi.Succes
|
--------------------
trabant
601
1970
- sj-02 jan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 06:10 |