Cel mai bun set motor
![]() ![]() ![]() |
Cel mai bun set motor
nelu_1985 |
![]()
|
||
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|||
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
De ce nu iei Mahle?
Si idee: mai cauti un arbore de 1.6 (nou / SH), setul il iei de 1.6 si ai alta masina ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
treaba e ca vibrochenul il am deja, l-am luat in iarna 260 lei si cuzinetii asemenea, la fel piesele pentru distributie si pompa de ulei, mai am nevoie doar de setul motor si chiulasa restaurata.
Am fost acum prin magazinele din oras sa vad de set motor dinnou, am vazut ca setul motor ce il gasisem azi dimineata la 260 lei e de la aceeasi firma de care e facut si vibrochenul pe care l-am cumparat adica Gluton Universal Servcom. Ma gandesc ca e un set bun, ca atunci cand am luat vibrochenul mi-a zis doamna ca e cel mai scump si nu s-a plans nimeni, pe vanzatoare o cred ca-i cunostinta buna. La un alt magazin, mi-a zis vanzatoarea ca poate aduce nemtesc KOBELSMITH cica pentru volvo ar fi, dar e singurul compatibil cu cel de dacia 1400 pe cauciuc. Acuma sa vad la ce pret. Si inca ceva, pana la urma nu cred ca aia de la Gluton Universal ambaleaza setul in cutii cu holograma, eu am luat vibrochenul cu o cutie galbena inscriptionata cu numele lor. P.S. Mahle n-am gasit nicaieri, la ce pret informativ 1400 cauciuc, sau daca prin absurd presupun ca fac schimb de vibrochen undeva cat e setu' de 1600 deasemenea cauciuc. |
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Eu am dat pe Mahle 3.7 mil anu' trecut. Dar l-am luat din Mioveni. In magazine obisnuite-i 4.5 - 5 mil. Pretul e acelasi si la 1.4 si la 1.6.
Daca tii musai sa ramai pe 1.4 si gasesti, Kolbenschmidt e de departe cea mai buna alegere. Nu te uita la bani, merita! |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
nu am auzit de gluton....ciudat nume.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
nelu_1985 |
![]()
|
daca imi va spune doamna de la magazin ca imi poate aduce iau Kolbenschmidt, nu o fi el 10 milioane...
![]() |
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
|
|
Muttley |
![]()
|
4 - maxim 5.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
nelu_1985 |
![]()
|
parfum...
|
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
|
|
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
Vad ca mai exista pe piata si o marca ceva mai ciudata ca nume: Ruver. Are cineva asa ceva pe masina pus, sau daca stiti un pret ?
![]() |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
aia ruver-sunt magazin nu producatori.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Adrian_Boy |
![]()
|
Da .... orice ai fi trebuie sa spui ce vinzi, ca daca esti un mare magazin, nu poti sa pui numele magazinului pe toate piesele, trebuie sa scrii producatorul adevarat, ca nu merge cu cioara vopsita
![]() |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
|
|
nelu_1985 |
![]()
|
cum sa nu, traim in Romania...
|
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(Adrian_Boy @ 3 Jan 2009, 01:17) [...]ca daca esti un mare magazin, nu poti sa pui numele magazinului pe toate piesele, [...] Ce, n-ai vazut "Ulei Annabella"? Annabella e magazin in Rm.VL. Si nu are anexa de productie ulei. Si mai sint market-uri care fac asta, cred ca si Billa. Sint magazine care marcheaza unele produse cu numele lor. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
Adrian_Boy |
![]()
|
QUOTE(raresito @ 8 Dec 2005, 14:10) Am vazut set Kolbensmidth(sau cum ii zice) ptr.1300 la 366 RON in Oradea.Daca nici astea nu-s Made in Germany,atunci nu stiu.. Io azi mi-am luatset Perfect Circle cu 377 RON Mi-am luat cuzineti axiali, palier si de biela, marca Kolbensmidth. Vibrochenu il fac la R1, imi planex chiuloasa, rectific axu cu came, schimb biele, supape, pompa ulei, lant distributie cu tot ce tine de el, carb. dacia 1400 plus tot ce mai trebe. Voi fi foartecurios cum va merge. Dacia e din `84, are 170.000 km la bord sia fost doar segmentat pana acuma de 2 ori. Doar segmentii... Is curios pe cand va fi gata cum va merge. Si atunci o sa va potspune si eu daca sunt satisgacut de perfect circle, de Kolbensmidth, etc. Sper safie asta cat de repede... se poate sa exista o diferenta intre seturille de motor in ceea ce priveste zgomotul acestuia, adica unele sa fie mai galagioasa, iar altele mai silentioase, intreb pentru ca stiu pe un nene cu un motor borgo si e super silentios ![]() pe la ce pret se mai invarte un borgo de 1300 ? ( ca bani ) raresito cum merge masina, zine si noua ceva din impresiile tale, cum trage etc. ? |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
|
|
ydaniel |
![]()
|
pai borgo..ce se da pe la bursa..300-500lei.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
mad toz |
![]()
|
![]() fan dacia-reno Group: Members Posts: 1.334 Joined: 26 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1998-Berlina Motor 1,6 8v ,72 HP , 125 Nm 2004 Renault 1.9 8v , 120 HP , 300 Nm
|
|
Adrian_Boy |
![]() ![]()
|
|
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
|
|
sandu_race |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 10 July 08 ![]() |
BORGO !!!! Garantat cel mai bun set pt dacie , nu se mai gaseste nicaieri , daca aveti noroc gasitii pe la batraneii pasionati de dacia , sau in targ , borgo super fabricatie pana in 85 e usor de recunoscut , interiorul camasilor nu sunt perfect lustruite , la pistoane se poate vedea ca sunt ELOXATE , au un strat suplimentar de crom pe cap ( sa reziste la temp. mai mari un timp indelungat ) Atentie , se vinde set motor BORGO poansonat aiurea , deci e scris pe el borgo foarte frumos ( pe interiorul pistonului ) , astea sunt tepe !!!! Nu toti stiu ce e ala set motor deci daca intrebi de Borgo fara sa sti cum arata o sa te arda " cinstitii din targ " , asa ca ochii mari de la cine cumparati ! Incercati prin obor sau pe unde se mai strang oamenii cu vechituri . Despre alti producatori nu ma pronunt , e ca la telefoanele mobile , poti sa iei o chinazarie si sa te tina toata viata sau unu scump care se duce in 3 zile , cele testate au intaietate ! Cu respect !
|
--------------------
dacia 1310
dacia 1310
1985
- B 24 JFD
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Am eu Borgo in motor, as zice ca e original dupa cum arata cutia pe care o am pe la tara. Nu stiu daca tine neaparat de set, nu pot spune ca la mine face motorul zgomot, cat face distributia care loveste in capac, un pic tachetii, un pic pompa de apa cred, oricum se aduna.
![]() Dar nu am mila de motor in ultima vreme si el nu ma dezamageste niciodata. Urca frumos in ture dar probabil sunt reglajele mai nimerite decat la alte Dacii pe care le-am mai condus, si un mic Placebo. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
nelule, tu vad ca ai 1310 tlx...set de 1400 ai pe ea? sau 1300(1289)?
|
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
sumi_nos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 237 Joined: 18 December 06 ![]() |
cel mai jMecher e TARABUSI
aduc piese de dacie firme bune piese motor pe:AE,GLICO,SZAKAL,GOETZE,KOLBENSCHMIDT,TARABUSI GARMITURI:GLASER,VICTOR-RINTZ,PAYEN FILTRE:CHAMPION,KOLBENSCHMIDT,ZERO,UNIFLUX,ARMA FILT ELEMENTE MECANICA:MOOG ELEMENTE FRANARE:FERODO,IPPON SI ULEIURI:CASTROL,MOBIL,ARAL,FORD,BMW This post has been edited by sumi_nos: 6 Feb 2009, 17:12 |
--------------------
dacia
1410 SPORT
1989
- AG-01-MVU
|
|
ydaniel |
![]()
|
fa o lista cu ce elemente aduci si la ce preturi
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
sumi_nos |
![]()
|
PAI FAMI O LISTA CU CE VREI KA EU ADUC TOT CE TINE DE MOTOR
CUZ PIST SEG SET MOT,SUPAPE ETC |
--------------------
dacia
1410 SPORT
1989
- AG-01-MVU
|
|
ydaniel |
![]()
|
pai spune-mi ce poti aduce la motor/suspensie.
de unde esti? |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
nelu_1985 |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
|
|
sumi_nos |
![]()
|
pai la motor pot aduce ori ce piesa
suspensie nu am la mecanica am:pivoti,bielete,cap de bara si cam atat frana:lichid,placute,discuri,ferodouri,ansamblu frana spate adica toate arculetele si ale de la sistem sunt din pitesti,spunemi ce te intereseaz si ati zic ce pret am si pe ce firme |
--------------------
dacia
1410 SPORT
1989
- AG-01-MVU
|
|
Adrian_Boy |
![]()
|
ydaniel si sumi_nos, daca tot v-ati intalnit pe topicul asta, poate mai scrieti si niste preturi la ce vi se pare voua mai calitativ de bagat in motorul unei dacii, ca firma
![]() niste sugestii ceva ![]() |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
|
|
ydaniel |
![]()
|
pai la garnituri prefer victor reinz,la cuzineti AE.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 06:14 |