am gasit o schema si piese pentru aer conditionat
![]() ![]() ![]() |
am gasit o schema si piese pentru aer conditionat
logan_ambiance |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 15 November 10 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2005 ambiance
|
|||
doctorasul |
![]()
|
Membru imbatranit Group: Validating DaciaClub Posts: 1.603 Joined: 13 November 06 From: Pitesti ![]() |
Pe langa ce ai vazut tu trebuie sa mai cauti: fulie arbore,curea accesorii,suport accesorii cu galet intinzator,alternator(trebuie montat in fata),cablaj motor,rola intinzatoare(suplineste pompa DA,necesara pentru a putea intinde cureaua accesorii),vaporizator sau grup climatizare(vaporizatorul se afla in interiorul grupului de climatizare),comanda climatizare si suruburile de prindere care sunt speciale. Cauta la dezmembrari,piesele astea te costa mai mult decat masina
![]() |
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
salut,
decit sa te apuci sa montezi o instalatie de AC after market mai bine faci un schimb de masina... exista niste topice (sau topicuri ? ![]() bafta, |
--------------------
...
...
...
|
|
elm |
![]()
|
![]() Biciclist de cursa lunga Group: Members Posts: 208 Joined: 30 July 09 ![]() |
Stiu si eu pe cineva care a pus AC pe solenza.
Din ciclul pe asta am avut-o, pe aia am luat-o de la dezmembrari, nu l-a costat foarte mult. N-ar fi o problema piesele recuperate SH, ca si masina e SH, dar am inteles ca e de munca, nu gluma... E doar pentru pasionati ![]() |
--------------------
Dacia
Logan II
2018, Prestige
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Mie imi suna a reclama mascata!
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:39 |