[VAND] sau [SCHIMB] 4 pneuri noi MASTERSTEEL, 185/65R15 de IARNA - producator DUNLOP
![]() ![]() ![]() |
[VAND] sau [SCHIMB] 4 pneuri noi MASTERSTEEL, 185/65R15 de IARNA - producator DUNLOP
Ro! |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 23 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.5 DCI 80cp
|
|||
mraluci |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 1 September 06 From: Iasi ![]() |
Salut,
le trimiti si in tara? Eu sunt din Iasi. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6mpi
|
|
ot11exc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 24 November 09 From: slatina,olt ![]() |
ce dot au!?
|
--------------------
dacia
logan
2007 prestige 16v
- ot11exc
|
|
Ro! |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 23 October 06 From: Bucuresti ![]() |
@mraluci: Le trimit prin curier cu asigurare. Presupune sa achiti tot ce inseamna costuri peste costul lor.
@ot11exc: DOT: 20DE |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.5 DCI 80cp
|
|
mraluci |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 1 September 06 From: Iasi ![]() |
Eu sunt interesata de toate 4. Dar pentru ca nu am drepturi sa dau PM din cauza ca nu am suficiente postari, te rog sa-mi dai tu un PM cu un numar de telefon sa te contactez, modul in care vrei banii (ramburs, plata in avans) si eventual, daca stii, costul de transport. Si da, platesc tot transportul.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6mpi
|
|
windingroad69 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 24 June 10 ![]() |
Salut. Un ultim pret pentru toate 4? Mersi.
|
--------------------
Dacia Logan
Kiss FM
2008/Laureate Plus
|
|
ot11exc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 24 November 09 From: slatina,olt ![]() |
o poza cu anvelopa din lateral dar pe partea cu dotul si cele 4 cifre ale acestiua se poate!?ce ai scris tu nu este dot-l complet! multumesc!!
|
--------------------
dacia
logan
2007 prestige 16v
- ot11exc
|
|
Ro! |
![]()
|
Anuntul nu mai este valabil.
Un coleg de serviciu s-a decis sa le cumpere. |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.5 DCI 80cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th June 2025 - 04:56 |