DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

8 Pages « < 3 4 5 6 7 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> I-AU ELIBERAT!, Cei 4 sunt teferi si vin in tara

LOVENDAL
post 1 Jun 2005, 13:47
Post #121

Membru autentic

Group: Members

Am vazut acum o jumatate de ora cateva fragmente din conferinta de presa a celor 3 ziaristi rapiti, organizata la sediul postului TV Prima. Doamne ! Ce atatea secretomanii ?? Nu puteau aproape sa spuna ma nimic... acelasi raspuns din partea celor rapiti: "Nu pot sa spun mai mult decat am declarat". Pai atunci pt.ce au mai organizat acea conferinta de presa? Raman cu parerea ca e ceva TARE putred in aceasta afacere...

--------------------
Renault / Dacia Renault Megane 2 - IS-XX-DWB
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
costi
post 1 Jun 2005, 13:52
Post #122

Membru autentic

From: Bucuresti

Uite de ce:

"Postul de televiziune Antena 1 a precizat ca irakienii arestati si interogati la Bagdad sustin ca unul dintre jurnalisti ar fi stiut despre scenariul rapirii, planuit de Omar Hayssam. Existenta acestor speculatii a fost confirmata de surse judiciare de la Bucuresti.

Aceasta ipoteza este sustinuta si de analistul militar, Radu Tudor, care a declarat ca cea care ar putea fi implicata in planul afaceristului sirian ar putea fi Marie Jeanne Ion.

Si anchetatorii romani investigheaza pista implicarii a cel putin unuia dintre jurnalisti in rapire. Suspiciunile au capatat greutate dupa ce doi irakieni arestati la Bagdad, luna trecuta, au declarat acest lucru - sustin surse judiciare din Romania.

Potrivit jurnalistului Adnan Al-Ebadi, Mohamed Munaf a declarat ca a primit ordin de la Hayssam ca, atunci cand ajunge la Bagdad, sa coopereze foarte strans cu Marie Jeanne Ion, pentru ca ea este liderul grupului si stie foarte bine de ce a fost trimisa la Bagdad de Omar Hayssam."
HotNews.ro

--------------------
DSN/SLZ
+
madalina
post 1 Jun 2005, 19:49
Post #123

Membru autentic

La unele intrebari au raspuns, numai ca se cam contraziceau, sorin nu prea a vorbit, conferinta a fost prea scurta pentru marea de ziaristi de acolo, iar la unele raspunsuri pur si simplu nu inspirau incredere.

--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
+
Bobo
post 2 Jun 2005, 07:53
Post #124

Membru autentic

dupa felul cum vorbeau, cum se uitau unul la altul, parca ascundeau ceva;
intr-un fel ii inteleg, da' ce pana mea au cautat la conferinta de presa, ca mai bine erau mucles...

--------------------
+
driverx
post 2 Jun 2005, 08:00
Post #125

--- Membru cu ralanti ---

Bai, astia inventeaza raspunsuri pe loc. Au invatat ceva, dar nu prea bine si se gandesc muuult la raspunsuri, si atunci cand le zic, tare nesiguri is pe ei. Toti trei.

La Tuca Sou, mari-jan asta cand a pomenit tuca cum ca ea ar fi implicata, s-a uitat lung si nu stia ce sa zica. Are ea ceva in capsorul ala mare al ei.

...ceva pute....rau de tot.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
madalina
post 2 Jun 2005, 09:28
Post #126

Membru autentic

La B1Tv Miscoci tot a insistat ca peste 2 saptamani vor putea spune mai multe, ca peste 2 saptamani ne vom putea bucura impreuna si alte chestii.

--------------------
+
driverx
post 2 Jun 2005, 09:35
Post #127

Tuca i-a intrebat daca au interdictie sa zica anumite lucruri, au negat, dar dupa aia ziceau ca dupa ce a avut loc conferinta de presa, pot vorbi. Cum vine asta, nu stiu

Ne-am facut din nou de c*c*t.Doar la noi se putea intampla asa ceva.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
AL
post 2 Jun 2005, 10:32
Post #128

Member

poate asa reusim sa oprim moda rapirilor... lovind in credibilitatea lor cu "arme" specific romanesti... biggrin.gif ... "Romanai a dat o grea lovitura afacerii rapirilor din Iraq"... "Romanii mai ai dracu ca teroristii" ... "Mafia romana a ridiculizat activitatea rapitorilor din Iraq".... ce mi-a place sa vad asa ceva prin ziarele straine....

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
kaspersky
post 2 Jun 2005, 10:33
Post #129

maistru Zen

From: Cluj-Napoca

Mai, toate ca toate, dar era parca pe forum o persoana care se dadea de ceasul cenzurat cind erau rapiti ziaristii, ca rapirea e pe bune, ca ar trebui sa ne fie rusine ca nu credem, ca demonstratii pt. retragerea trupelor si care o stia dupa cite povestea pe Jana! As fi curios ce mai zice acum cind toata povestea o sa iasa la iveala incet-incet!(probabil ca o sa zica si acum ca rapirea a fost pe bune, punem pariu pe un sanvis si o juma' de castravete?)

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
+
AL
post 2 Jun 2005, 10:52
Post #130

Member

stii ce-i haios.?...ca rapirea chiar a fost pe bune!... adica "rapitorii amatori" damboviteni au fost pacaliti sau mai exact nu au stiut in ce se baga... au crezut ca ii pot angaja si invarti cum vor pe aia de acolo... Munaf de aia plangea... ca el credea ca va fi totul ok... ca el va fi tratat acolo ca si "coleg"... nu si-a imaginat ca va deveni de fapt o "garantie" a respectarii pactului de catre cel care a initiat toate afacerea... si s-a speriat, de aia plangea, ca a fost tratat si el fix ca rapit, fara vreo diferentiere... mai ales dupa arestarea lui Hayssam... singura chestie e ca el a stiut dinainte ca va fi rapit... or fi stiut sau nu si ziaristii?... eu cred ca nu! Problema acum e alta... se pare ca acolo au fost tinuti de rapitori de profesie.... traficanti de carne vie si nicidecum fanatici politici sau religiosi.... dar se pare ca vitele din tarc nu au fost numai de pe plaiuri dambovitene iar tarcul a fost mai populat.... retineti scaparea lui MJ..."baietii erau scosi la pipi o data pe zi in timp ce NOI FETELE de 3 ori pe zi"... care NOI?... Miscoci a zis si el la un moment dat clar: de ce spunem noi depinde viata celor care sunt inca in mainile aceleiasi grupari...adica a colegilor de celula!!! ... sa fie frantuzoaica?...

realitate este ca aranjata de aici sau nu, odata ce intri in astfel de jocuri, te poti astepta la orice...iar in acest caz, sa ne bucuram ca au scapat cu bine cu viata, pentru ca, pana la urma, sunt fiinte umane si macelul din Iraq face si asa destul de multe victime inocente...

temerea mea este insa alta... nascuta de intrebarea "cum a fost posibil in conditiile in care serviciile secrete supravegheau pe Hayssam si Munaf?"... cine ar aeva de castigat?...serviciile secrete?... Basescu?... personal suspectez ca se stia dar a fost lasat sa se intample de catre serviciile secrete aflate in prag de rstructurare... a fost lasat sa se intample la fel ca si in alte cazuri celebre de terorism... nu detaliez... dar asta mi se pare mult mai odios decat ce au facut Hayssam cu ai lui... pentru ca aceste servicii sunt platite si sa previna!... si deci nu numai ca e posibil ca nu si-au facut treaba dar au pus in pericol intentionat viata unor cetateni romani...ori asta ar fi impardonabil!

--------------------
+
kukuruz
post 2 Jun 2005, 10:57
Post #131

Membru

QUOTE(costi @ 1 Jun 2005, 14:52)
"irakienii arestati si interogati la Bagdad sustin ca unul dintre jurnalisti ar fi stiut despre scenariul rapirii, planuit de Omar Hayssam. Existenta acestor speculatii a fost confirmata de surse judiciare de la Bucuresti.

cin' sa fie? cin' sa fie oare?

Jana-Marioara, jurnalista fatala (ma rog, nitzel sâsâita), mai nou cu suvita de par sagalinica gâdilându-i obrajoru' la briefing-rile cu presa, cu limo de j'de mii "cumparata" de la papa Omar?

Railor !

--------------------
+
Mache
post 2 Jun 2005, 10:59
Post #132

Chibiț autorizat

Cu exceptia italiencai, ai nostri sunt primii jurnalisti eliberati. Nu ridica niste semne de intrebare?

--------------------
Dacia 1310 TLX 1990 - B-18-X...
"Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
+
madalina
post 2 Jun 2005, 11:07
Post #133

Membru autentic

Nu este adevarat, mache, au mai fost cel putin 2 ziaristi francezi eliberati! Unul dintre ei tot a vorbit la realitatea in timp ce erau ziaristii nostrii rapiti.

--------------------
+
AL
post 2 Jun 2005, 11:07
Post #134

Member

deci nu sunt primii! ... si nici rapirea nu e cu siguranta de acelasi fel... deci nu vad ce semne de intrebare ar ridica... poate detaliezi... sau poate raspunzi chiar tu...

P.S. am uitat sa scriu mai sus: de ce credeti ca a intervenit acum postul arab de televiziune in favoarea lor si in alte cazuri nu?... pentru ca ei au stiut ca aici nu sunt mize politice sau religioase... pentru ca stiau ca e vorbe de trafic de carne vie contra bani.... pentru ca nu au vrut sa lase sa fie denaturata/ridiculazata cauza adevaratilor rapitori fundamentalisti...

--------------------
+
Mache
post 2 Jun 2005, 11:16
Post #135

Chibiț autorizat

Scuze. De ceilalti chiar uitasem. blush.gif

Ma gandeam la relatiile dintre Romania si lumea araba si rolul jucat de arabi in aceasta problema: negocieri, eliberare, relatii cu autoritatile romane.

S-a negociat vreo suma de bani? Daca da, de catre cine si in numele cui? Au fost platiti? De catre cine? De ce se ascund/feresc autoritatile romane sa prezinte rolul jucat de comunitatea araba?

--------------------
"Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
+
driverx
post 2 Jun 2005, 11:19
Post #136

Si mai e un tailandez sau indonezian....ceva de pe acolo tongue.gif

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
dantes
post 2 Jun 2005, 15:03
Post #137

Membru

From: Tzaranoaia

Cred ca nu vom stii adevarul asa curand...poate peste 50 de ani...smile.gif

S-au facut la scenarii de m-am saturat eu...ORICUM ceva putea de la inceput...nu stiu de ce, dar e rujata bine toata treaba asta...

Cred ca ce zice AL are o samanta de adevar pe acolo...si eu sunt la ideea ca intr-adevar au fost jocurile lor...

Ia gandeste un pic... Haysam rapea, Munaf aplica...Munaf punea banu' (sau statul, cu atat mai bine), ducea banii in Irak... Astia 3 au vrut sa fie mari si tari, si renumiti (ca la cata reclama au, ei sunt castigati la faza asta), aia banu'...toata lumea fericita..

Problema a fost ca noi suntem mai ai 243.gif decat americanii tongue.gif ..si i-am fript...acuma sa vedem ce iese in final...ptr. ca totusi nu cred ca va ramane asa...tot vor aresta pe cineva si vom vedea care a fost treaba...

--------------------
O masina oarecare . - .
Old school
+
DIONISOS
post 2 Jun 2005, 16:09
Post #138

Membru incepator

QUOTE(ashu @ 25 May 2005, 20:21)
Mai, mai lasati-ma cu filmul asta superdocumentat, ca e pacat zau asa. Mie mi s-a taiat din momentul cand a prezentat omu ala aliatii americanilor din coalitia antiirakiana, cand a dat-o pe caterinca ieftina pomenind de nu stiu ce tara africana si aratand imagini cu cimpanzei sarind din copac in copac si de Romania aratand o scena dintr-un film cu Dracula cand se ridica vampiru din cosciug cu mainile imcrucisate la piept. Si cam atat. Nimic despre Italia, Spania sau Japonia, totusi puteri mondiale. A luat-o in batjocura, insufland ideea ca numai niste kkturi de tari de mana a treia s-au alaturat americanilor. Iar cei neinformati cad prada usor acestei manipulari. Cam asta e superdocumentarea filmului: minciuni prin omisiune si prin trivializarea excesiva a unor aspecte si acordarea unei importante prea mare altora.
M-am saturat de cata lume si-a luat drept Biblie filmul asta in ultimul an. Dupa parerea mea e la fel de manipulatoriu ca si propaganda lui Bush, nu e cu nimic mai breaz. Asa ca hai sa nu mai invocam tamepnii d-astea drept argumente solide in discutie.
*

Ce parere ai de George Soros!?!?...Omu' a scris o carte (de fapt doua, da' acum vorbesc de ultima) se numaste Balonul de sapun al Americii..Daca vrei ti- o imprumut (cartea normal!)..O sa ai ceva surprize !!....

This post has been edited by DIONISOS: 2 Jun 2005, 16:19

--------------------
Mente et Maleo
+
Mache
post 7 Jun 2005, 12:36
Post #139

Chibiț autorizat

Ati vazut aseara filmul de la ora 19, "Asa i-au rapit?" Ce pareri aveti de datele prezentate?

--------------------
+
b64chr
post 7 Jun 2005, 12:50
Post #140

Moderator incepator

Group: Moderatori
From: Buzias, Timis

Ma bucura ca ziaristii nu sunt implicati. Sper ca e adevarat.

--------------------
Dacia Solenza 2003 / Skoda Octavia 2009
+
costi
post 7 Jun 2005, 12:59
Post #141

Membru autentic

Mai pe mine toate tevatura m-a cam plictisit dar a fost prima data cind am schimbat canalul sa nu-i mai vad pe CTP si Cristoiu.
CTP sufera sigur de paranoia, vede comploturi peste tot si e vesnic nemultumit. Omul asta nu poate decit sa critice si sa caute intelesuri absconse.
Iar Cristoiu cu a lui biblioteca, fonfaieli, intreruperi si sabloane a devenit penibil.

--------------------
DSN/SLZ
+
driverx
post 7 Jun 2005, 13:05
Post #142

Eu la CTP de cand a aparut pe sticla tembelizorului meu ii zic mister Apocalipsa.

..are probleme baiatu. Probabil cred ca si parintii lui au complotat impotriva lui, asa ca lau nascut ca sa suporte el toate tampeniile astea...pur romanesti.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
vv
post 7 Jun 2005, 13:05
Post #143

dilbert.com

Dadada si eu i-am remarcat - i-a adus A1 pe amandoi ("Combo" CTP+Tristoiu).
Ce m-a distrat a fost afirmatia lu' Basescu: "Omar si-a impartit averea la 3 persoane: Munaf, nevasta lui (care a organizat rapirea) si doctorul Yasser care e un om de afaceri cinstit" 04.gif

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
Mache
post 7 Jun 2005, 13:07
Post #144

Chibiț autorizat

Cristoiu parca a fost la Antena 1, in "Obositor".

--------------------
+
costi
post 7 Jun 2005, 13:08
Post #145

Membru autentic

Culmea este ca pe vremuri imi placea. Acum cu criza asta a ostatecilor m-a umplut de "respect" ca sa zic asa! Pentru el totul a fost gresit/rau: de la ridicarea miinilor in semn de victorie la aterizare, pina la faptul ce Basescu i-a rugat sa "ia lucrurile asa cum sint", vezi doamne le interzice ziaristilor sa gindeasca !!!!!

--------------------
DSN/SLZ
+
vv
post 7 Jun 2005, 13:10
Post #146

dilbert.com

Costi, mie si acum imi place. Dar il privesc cu detasare, ca pe un caz clinic (aproape ca pe Vadim). E distractiv sa vezi ce ii mai fata mintea. Se vede ca e fost scriitor de SF, are un talent la scenarii....
Am dat eu mai demult un link la cateva articole care il descriau destul de bine (desi lui mil nu i-au placut smile.gif ).

--------------------
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
bomicabomic
post 7 Jun 2005, 13:17
Post #147

Ex-membru DaciaClub

Sincer, nici CTP nici Cristoiu nu mi-au placut vreodata. Prea lasa impresia ca le stiu ei pe toate.
Ori e ca ei ori lumea e tesuta din intrigi si minciuni, alte variante nu exista.
Iar CTP, ma umple de spume de vreo citeva luni incoace, cu intrebarea aia cu vinatoarea, care i-a pus-o lu Nastase si care l-a facut pe Nastase sa piarda alegerile.
Mai dati-o-n pana mea de treaba, ca omu' e de 9, sigur.

This post has been edited by bomicabomic: 7 Jun 2005, 13:17

--------------------
x x - x
+
AIX
post 7 Jun 2005, 13:48
Post #148

quite a regular

Au spus ca nu au informatii ca vreun ziarist ar fi fost implicat; totodata, nici nu au fost interogati. Deci - loc exista.

Cat despre Popescu - mie mi s-a parut normala atitudinea lui vis-a-vis de V-ul fericit de pe aeroport; cand o tara plateste oalele sparte de catre tine, din prostie, si eu ma gandesc ca o atitudine mai rezervata dadea mai bine. Dar deh, asa oi fi eu mai introvertit, saracul..

Iar despre nemultumirea lui - bine ca latra, la cat de putred e sistemul, latratul permanent e o atitudine sanatoasa. Cineva trebuie s-o faca.

edit:: si eu sunt deranjat uneori de permanenta amintita, insa v-am zis - cred ca e sanatoasa. Vorbind de "film": ptr. asta e nevoie de 2 saptamani?? Normal era sa-l spuna atunci cand au ajuns zisaristii in tara, sau hai, dupa 1 zi, nu dupa 2 saptamani. La cat de multe taxe platesc statului normal este sa-mi furnizeze servicii mai bune - in cazul "filmului" un serviciu bun fiind "difuzarea" lui atunci, nu dupa doua saptamani. Ca la impozite eu simt intarzierile.

Mi s-a parut deplasat sa-l aud si pe Basescu spunand ceva de cei care si-ar fi dorit ca actiunea sa dea gres - e presedintele tarii, nu vreau causticitati din partea lui, vreau sa aud lucruri la obiect, matematic chiar.

This post has been edited by AIX: 7 Jun 2005, 13:56

--------------------
. . .
+
vv
post 7 Jun 2005, 13:55
Post #149

dilbert.com

latratul permanent e o atitudine sanatoasa

NU.
Tocmai asta nu intelege CTP.
Lumea l-a mirosit ca 'latra permanent', si cred ca si-a pierdut muuuulta credibilitate. Obiectivitatea nu este sa ii urasti pe toti. Obiectivitatea este sa le recunosti succesele, dar sa si atragi atentia asupra greselilor.
Mai, eu nu am auzit vreodata un lucru bun spus de CTP. Lui TOT ii pute. Acum era momentul sa zica "da, s-a rezolvat criza". Sigur, nu sa zicem 'mama se servicii secrete super-profesioniste avem" ca si din declaratia lui Basescu se vedea ca s-au balbait destul. Dar CTP vroia sa le critice acum... pai nu merge asa, nu critici un succes, ca atunci tuturor li se taie cheful de a face ceva, orice. Trebuie sa te inveti sa vezi si partile bune ale lucrurilor, nu numai cele rele (ca altfel ajungi ca CTP smile.gif ).

--------------------
+
AIX
post 7 Jun 2005, 14:01
Post #150

quite a regular

Acum nici Popescu nu este cainele de paza al Romaniei incat fiecare latrat sa fie latratul suprem; este om, poate si el sa greseasca.

QUOTE(vv @ 7 Jun 2005, 13:55)
Obiectivitatea nu este sa ii urasti pe toti. Obiectivitatea este sa le recunosti succesele, dar sa si atragi atentia asupra greselilor.
*

Obiectivitatea este sa fi intrat in Europa macar in rand cu ungurii, cehii, polonezii; obiectivitatea este un salariu minim de macar 4-500 de euro acolo. Obiectivitatea este justitie egala pentru toti.
Obiectivitatea este sa ii urasti pe toti cei care puteau indeplini cele scrise mai sus si nu au facut-o.

This post has been edited by AIX: 7 Jun 2005, 14:05

--------------------
. . .
+
8 Pages « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 04:33
Forum Renault