GEOMETRIE ROTI, indiferent de auto
![]() ![]() ![]() |
GEOMETRIE ROTI, indiferent de auto
sorin1983 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|||
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
In Drumul Taberei, pe Brasov, capatul dinspre Ghencea. Numai cu asta se ocupa. Pretul nu-l mai stiu, ultima oara am fost acum 5 ani. Nu-mi e la indemina.
Casti si tu ochii la ungiurile afisate si-i pui sa le scoata la valori cit mai mici si egale. Masina poate sa traga intr-o parte si cu geometrie buna (cauciucuri cu greutate inegala, de pilda, profil diferit, etc.). Trebuie sa nu ai jocuri in articulatii, altfel dai banii degeaba. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
drakuxxx |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 8 March 08 ![]() |
eu am fost anu trecut la autosoft prin noiembrie. Tragea in ultimul hal dreapta iar dupa reglaj nu am mai avut nici o problema. 50 de lei a costat tot reglajul.
|
--------------------
Opel
Zafira
2006, 1.9
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Problemele la mine par din asta... cauciucurile sunt acelasi profil...dar trage pronuntat .
@vi_escu: as vrea la zi ca am timp ![]() @drakuxxx: cu masina din semnatura? This post has been edited by sorin1983: 23 Mar 2012, 10:00 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
drakuxxx |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 8 March 08 ![]() |
dap cu masina din semnatura. nu cred ca e diferenta mare de pret pentru megane.
|
--------------------
Opel
Zafira
2006, 1.9
|
|
sorin1983 |
![]()
|
mersi de raspuns.
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Presiunea in roti cand ai verificat-o ultima data?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
sorin1983 |
![]()
|
E verificata saptamanal... chiar de cateva ori am pus mai mult in roata dreapta sa vad daca e vreo diferenta si tot trage, mai usor dar trage.
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pit Stop 120 RON dar merita
![]() Nu rezolva tinuta dar stiu pe unu care aduce Boss si Armani la pret bun ![]() This post has been edited by bion: 23 Mar 2012, 12:47 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
sorine, eu m-am trezit ca-mi trage stinga, fara sa aiba vreun motiv intemeiat. Am fost la vreo 4-5 d-astea de geometrie, toti mi-au zis sa-mi iau viteza ca nu-s sanatos la cap, masina n-are nici o duda, e de la cauciucuri, jante, roti de greutate diferita, etc.
Un nene care mi-a facut geometria la 21, cind toti imi dadeau masina inapoi zicind ca-i buna si de fapt nu puteau desface o bieleta, e pe strada care leaga patinoarul 23 August de Parcul IOR (habar n-am cum ii zice). Era pe vremuri un mosulica acolo care-ti facea masina de iesea cu diferenta 0, acu' am dat de un pustan. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
sorin1983 |
![]()
|
@Marty: rotile le-am verificat si echilibrat... sunt identice, jante de aliaj indreptate etc etc mai notez si vad unde dracu sa ma duc...
@Markos: am crezut ca geometria se face la usi ![]() @DMP: am notat:) cine stie ce masini or fi fost pe strazi cand era acolo vulcanizare ![]() @bion: stiam si eu pe cineva care aducea ce zici tu originale din Turcia. |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
la megan am facut la ausgburg si la autosoft dudesti. nu mai tin minte preturile
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu vreau sa va spun ca la geometrie sa nu va bazati pe mine, doar la algebra
![]() |
--------------------
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(bion @ 23 Mar 2012, 12:46) Niste preturi la trelingurile Armani luate en-gross se poate? Ca incep nuntile acusi, poate deschid o afacere... Sorine, la Deva ai incercat? Cica este un meserias pe acolo, intinde niste ate, strange niste pivoti la cuplu si se rezolva. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
sorin1983 |
![]()
|
Mi-e un pic peste mana Deva... nu rau dar este
![]() @ady77:s-a notat. Deci pana acum 2 bucati autosoft ![]() This post has been edited by sorin1983: 23 Mar 2012, 16:10 |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
sorin1983 |
![]()
|
nu sunt interesat pt ca nu vreau sa imi faca lumea cu mana pe strada
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 423 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
Cea mai buna geometrie am facut-o in Deva, cu sprijinu lui Argon. Geometria din bucale ( de la diham din intersectie )m-a costat un cauciuc in 1500km.
|
--------------------
Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
sorin1983 |
![]()
|
la nor auto a intrat cineva?
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Foarte multumit de Autosoft Dudesti, masina este Logan -ul albastru, care are reglaj si la unghiurile de cadere (cu suruburi cu came - camber bolts). Orice reglaj de unghi de cadere atrage dupa el si un nou reglaj al convergentei (unghiul reglat de bieleta...)
Asadar, la service de roti dedicat (autosoft, sama service, etc) aparatele de geometrie sunt calibrate mult mai des decat la alte service-uri... |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
mda trebuie sa ajung si eu cu masina prietenei. dupa ce in service dedicat au schimbat o bieleta si nu stiu ce kit de reparatie la caseta de directie volanul sta spre stanga. m observat in weekend cand am mers la drum lung.
partea najpa e ca trebuie sa ma duc tot la ei ca masina e in garantie. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
Pana acum Autosoft conduce detasat
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
danman |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 23 October 08 ![]() |
M-a chinuit o problema mai bine de un an, si anume o uzura pronuntata pe umerii anvelopelor fata, insotita de un uruit in rulare ce ma scotea din minti. In tot acest timp am facut geometria de vre-o patru ori in doua locuri diferite si am schimbat toate articulatiile, amortizoarele, etc.etc. Am distrus doua seturi de gume noi si inca cateva sh. O simpla vizita la Autosoft... si 150lei pt geometrie si totul s-a rezolvat. Nici nu stiti ce bine ma simt... Sunt cei mai buni la geometrie! Nota zece.
|
--------------------
Renault
Trafic & Laguna Sport tourer
Combi 8+1 / 2006 & Laguna 2007 Trafic 1,9 dci 2006 500.000 km - fara probleme majore
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Meri in pivnița la muma-ta si fa reclama acolo.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Sacter, Coșnița si asociatii.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Am inteles ca anvelopele are umeri. Pe a din stg. dr. la slz doare cotu`. Ce e de facut?
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:46 |