opel astra - serie motor netrecuta in acte
![]() ![]() ![]() |
opel astra - serie motor netrecuta in acte
radu_stefan009 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 4 October 10 From: Pucioasa ![]() |
|
||
--------------------
dacia
dacia
1300 1970
|
|||
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Bre, la inceput ai vrut dacie, te-am ajutat, te-am sfatuit, ti-ai luat opel, deci trebuie sa iti faci cont pe club opel. Situatia deja ne depaseste acum!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(radu_stefan009 @ 29 Oct 2010, 21:32) cand m-am dus la un prieten sa imi faca noxele omul mi-a spus ca trage aer fals(lipseste un furtun care tre sa intre in filtru de aer)...ce credeti ca ar putea fi??? cineva mi-a zis sa ii curat senzorul de relani pentru ca se mai si tureaza aiurea uneori Pai... iti lipseste un furtun (probabil de recuperare a vaporilor de ulei) care intra in filtrul de aer. Si trage aer fals. Cum se manifesta aerul fals? Pai... se tureaza aiurea. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
radu_stefan009 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 4 October 10 From: Pucioasa ![]() |
aham deci se tureaza aiurea din cauza furtunului aluia dar de ce se opreste cand o scot pe liber???
|
--------------------
dacia
dacia
1300 1970
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
eu in locul tau nu dedeam nici o declaratie.ma duceam la acelasi ghiseu dar pe tura altui angajat.sigur mergea iti spun eu
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
radu_stefan009 |
![]()
|
bine ca am reusit sa fac actele...nu mai conteaza acum cum le-am facut
![]() stiti cam cat m-ar costa un kit de distributie??? si cand se schimba distributia se da motorul jos??? This post has been edited by radu_stefan009: 3 Nov 2010, 15:06 |
--------------------
dacia
dacia
1300 1970
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
pana in 4 milioane cu tot cu pompa de apa. nu se da jos motorul.
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:32 |