sa-i fim alaturi!
![]() ![]() ![]() |
sa-i fim alaturi!
77licu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.130 Joined: 28 December 07 From: Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
MCV
.
- BC
|
|||
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Dumnezeu sa-l ierte !
|
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
...trebuia sa apara si oameni gen aphophis sau KXZ (care si-a facut cont doar ptr. asta) care sa inceapa sa injure mortii...
A fost Comunist, a fost lingau, a scris ptr. ceausescu.. ok.. dar a inventat Cenaclul (intrebati parintii ce insemna), a descoperit talente artistice (vezi Tatiana Stepa, Baniciu, Vintila), a sustinut talente artistice (vezi Iris) si a lasat in urma o mare zestre literara. Este, din punctul meu de vedere, cel mai mare poet contemporan. defapt.. cam singurul poet contemporan. Dumnezeu sa-l ierte... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Un articol interesant: http://www.contributors.ro/cultura/de-ce-a...rimile-noastre/
Dumnezeu sa-l ierte! |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
@aphophis: după cum îi spuneam lu' tataia Corbex, aceeași compasiune și cu aceeași intensitate o am și pentru tine.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
om_bland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 671 Joined: 15 December 09 ![]() |
skija de poeta noastra Ana Blandiana contemporana cu noi ati auzit ? Care inca se afla in viata si din pacate nu se prea mai aude nimic de ea in media ... Acum cand cineva trece in nefiinta se gasesc multi sa spuna : Ce om , ce valoare , ce caracter ! Oricum e prea tarziu acum ....Sa va mai dau inca un exemplu desi acesta nu face parte din On -topic dar reflecta realitatea ! ...Cat de des se mai vorbeste de Laura Stoica sau de Gica Petrescu ? . Dar deh asa suntem noi romanii incepem sa ne aducem aminte de oamenii de valoare care se afla printre noi abi dupa ce acestia se afla la cumpana dintre viata si moarte ... si inca putin pana se duce in pamant !
|
--------------------
dacia
Berlina
1984 dacia berlina RESPECTA DREPTUL la opinie indiferent daca esti de acord sau nu , cu parerea celui de langa tine!
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
Dumnezeu sa-L ierte..
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
Controversat ca un artist, a intrat in istoria Romaniei.
|
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
A murit un mare poet
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(aphophis @ 5 Nov 2010, 11:18) compasiune fata de ce? Ca a trait toata viata ca un belfer, din pupatul ceausistilor? Sau ca dupa aia a dus-o foarte bine, fiind de partea tatucului ilici? Da, as zice ca ar merita sa plangem un coanda, un eminescu sau ceva de genul asta, insa pentru asta sa arati compasiune?Dar de accidentul lu' nevasta-sa se mai aude ceva? Aphophis ai si tu noroc ca prostia nu doare. On topic: D-zeu sa-l ierte. |
--------------------
|
aphophis |
![]()
|
da, is prost ca mi se rupe de un tampitel ce a pupat tot timpul unde trebuie, si ca a avut o viata de huzur pe chestia asta, in timp ce i se rupea de pulime. Is prost ca nu is ipocrit ca nu plang un ins de care mi se rupe.. Pun pariu ca tu o sa-l plangi pe vadim cand o sa moara
![]() This post has been edited by aphophis: 5 Nov 2010, 12:32 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Dumnezeu Sa Il Ierte!
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Multicelularule du-te.....da departe cat mai departe. E vorba de un poet mare care a murit.
Cand ti-o mierli idolu` ce o sa poti sa spui despre el. Ca la capitolul caracter era ca AP dar la cultura si talent e o nulitate periculoasa.Sau o sa-mi spui ca versurile alea palite de sentimentalism de betivan care lacrameaza cu capu pe tejghea sunt poezie. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
afofis, unii oameni mai stiu sa si taca.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Fiti alaturi si de aphophis!
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
CUlmea ca el condamna exact ce face el cu basescu sau renault.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
QUOTE(om_bland @ 5 Nov 2010, 11:59) cine ma???? poeta voastra! tu macar ai citit o poezie de-a asteia? Femeia aia (sau ce-o fi) a scris cantitate, nu calitate. Aia scrie cam cum scriam eu poezii in clasa a IV-a. Pana si Dinescu are scrieri mai profunde decat Blandiana. Personajul asta, s-a remarcat prin ardoarea cu care il dorea pe Regele Mihai. Cred ca, virgina fiind, isi dorea un print (in cazul nostru, rege) sa o ia... de nevasta. Din punctul meu de vedere, oar Nichita se ridica pe aceasi treapta cu Paunescu (sau invers...) PS: Mai am eu o matusa care a publicat parca 2 carti de poezii. si e contemporana... si nimeni nu vorbeste despre ea... e cam pe aceasi linie cu Blandiana.. PS2: aaa.. sa nu uitam.. Paunescu l-a convins pe Hagi sa revina la nationala cand am batut Ungaria. Ar trebui sa fie sanctificat.. |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
aphophis |
![]()
|
@bucatzel , de ce? Ca nu is ipocrit?
@bion , poetul nu face 2 lei, cand personajul care cica e poet e de 2 lei @argon, renault l-a pupat in fund la tembelizor pe ceausescu? ![]() @klaus , eram ontopic multam fain ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Si Basescu l-a pupat tot acolo pe Ceasescu, si parintii tai la fel.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Vă rog eu frumos: IGNORAȚI-L pe troll!
L.E. @Aphophis: dacă mai scrii ceva în topicul ăsta, te trec pe moderator preview pe bune de data asta, nu din greșeală! This post has been edited by DragosP: 5 Nov 2010, 13:08 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Nu pot zice ca l-am admirat pe Paunescu.
Dar a balacari un mort care nici n-o apucat sa se raceasca e doar dovada de proasta crestere. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(argon @ 5 Nov 2010, 13:05) atata mai vreau sa spun si ma retrag: ai mei nu l-au pupat in dos pe ceasca. Taica-meu a fost de cand se stie impotriva comunistilor, iar familia maica-mii a avut o gramada de patimit din cauza comunistilor(deh.. familie de chiaburi cica) ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
|
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Dumnezeu sa-l odihneasca.
5 Nov 2010, 13:47: QUOTE(aphophis @ 5 Nov 2010, 13:12) Taica-meu a fost de cand se stie impotriva comunistilor, iar familia maica-mii a avut o gramada de patimit din cauza comunistilor Imi pare sincer rau pentru parintii tai tai. N-au nicio vina însa, nenorociri apar zilnic pe lumea asta. Asa a fost sa fie. This post has been edited by Markos: 5 Nov 2010, 13:47 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(aphophis @ 5 Nov 2010, 14:12) atata mai vreau sa spun si ma retrag: ai mei nu l-au pupat in dos pe ceasca. Taica-meu a fost de cand se stie impotriva comunistilor, iar familia maica-mii a avut o gramada de patimit din cauza comunistilor(deh.. familie de chiaburi cica) ![]() Totusi, daca eu as avea de patimit din cauza lu boc si basexu, ii injur p'aia, nu pe afofis, care e arguably lingaul numarul unu al celor doi. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
“Va fi interesanta postumitatea mea. Scrisul meu se va despovara de biografia autorului, in circulatia lui printre oameni. As fi fost curios sa stiu, totusi, ce iarba va rasari, in timp, pe mormantul meu.”
Inca nu s-a nascut omul impecabil din toate punctele de vedere. Nu inteleg de ce intotdeauna trebuie judecat un poet/artist dpdv al conduitei morale. Poate e mai bine sa vedem partea plina a paharului si sa fim mai toleranti, mai ales in acest moment cand nu mai putem schimba nimic si acuzatiile nu au niciun rost. Dumnezeu sa-l odihneasca... This post has been edited by Danny_bb: 5 Nov 2010, 13:58 |
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Nu mi-am facut cont numai pentru asta, a mai avut si tata inainte. Dar e absurd ce se spune despre el acum, chiar daca despre morti numai de bine...
Pe la Antena 3 una cica " Paunescu a fost un Isus al poprului roman, care a luat asupra'i toate greutatile si relele"... This post has been edited by kxz: 5 Nov 2010, 14:04 |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 07:50 |