[CUMPAR]Prelata, Prelata sa se potriveasca pe DACIA 1310 BERLINA
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR]Prelata, Prelata sa se potriveasca pe DACIA 1310 BERLINA
Alex4u |
![]()
|
||
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
|
||
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|||
STORMTROOPER |
![]()
|
![]() Dacia berlina proud owner Group: Members Posts: 2.486 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Prelata impermeabila gasesti in hypermarket-urile Auchat.Tie iti trebuie marimea l, sunt la 80 ron bucata.
Daca vrei de pinza, te duci la una bucata atelier de tapiterie-recomand cel de pe str. Pache Protopopescu in apropiere de Biserica Matasari, vorbesti cu mesterii cit material iti trebuie si la ce dimensiune,pe urma te duci la un magazin care vinde pinzeturi.Iei olandina la dimensiuni si ai rezolvat problema. Succes. |
--------------------
DACIA
1310 TX
1987
- 7-B-2414 blogul meu: http://blog-deroman.blogspot.ro
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
up ms stoormtrooper..dar ma costa mult mai mult cu mesterii...decat daca cumpar un ...o sa merg si prin hypermarketuri sa vedem ce si cum
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
AndreeaAM |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 26 November 10 From: Resita ![]() |
salut. ai spus ca vrei sa vezi poze cu masina. ori imi lasi o adresa de e-mail si iti trimit, ori atasez eu la anunt. cum iti convine. desi pt mine, neavand acces la PM , mi-ar fi mai usor sa comunicam pe e-mail.
o zi buna. raspunsul te rog sa il scrii la topicul meu din bursa. |
--------------------
Renault
LagunaII 1.6 16V
2001 grandtour O vorba de spirit, oricat de stralucitoare, isi are si ea mormantul... in urechile prostului.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 05:21 |