Tetiere spate, Diferite modele
![]() ![]() ![]() |
Tetiere spate, Diferite modele
Ovidutz |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 21 October 05 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Ambiance 1.5 dci
- is -- ---
|
|||
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Se vorbea despre inutilitatea arcurilor din poze, nu de a tetierelor. Titlul e ales gresit.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
rhadoo81 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 15 December 04 From: Constanta ![]() |
La Logan merg tetierele de Clio. Dar parerea mea e ca nu dau bine ca aspect. Tetierele de Clio sunt mai mici decat cele de Logan. Ar merge niste tetiere cu gaura in mijloc, cum spunea cineva mai sus. Problema este unde gasim asa ceva ....
|
--------------------
Dacia
Logan Preference
2005
- CT-81-ADU Aro American (Jeep Cherokee) 2500 cmc CT-81-CZR
Dacia Sandero Stepway 2009 B-318-CZR |
|
aproapeom |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 25 November 05 ![]() |
sau niste tetiere aplecate in fata , cum sunt la majoritatea masinilor
![]() |
--------------------
dacia
logan 1.4
- b xx wor
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
cred ca tetierele nu sunt foarte greu de confectionat, ar fi un bun exercitiu de creatie
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
andygtafan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 28 August 06 From: Suceava ![]() |
Salut!
Si eu ma gandesc de ceva timp la inlocuire tetierelor din spate cu unele de clio, dar nu am avut timp pana acum sa ma interesez de un pret la dealer. Oricum, cele de pe fata mi le-am modificat singur insa doar pt. confort. M-am gandit tot timpul cum ar fi daca as putea sta rezemat cu capul de tetiera in timpul condusului. Si-asa am luat un burete de pat, am taiat doua bucati si le-am modelat astf incat sa se poata suprapune peste celelalte. Le-am imbracat intr-un material gri si le-am montat ft simplu, cu o husa din bazar ![]() Oricum, pozitia de condus acum mi se pare mai buna, daca nu prea buna tinand cont ca soferul nu ar trebui sa stea PREA confortabil. Am sa revin si cu o foto cat de curand(desi nu cred ca ar conta). |
--------------------
Dacia
Logan
2004 - Ambition
- SV 07 CTK
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
.....
![]() ![]() |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
el stie ce zice....
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
andygtafan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 28 August 06 From: Suceava ![]() |
Sorry, ma refeream la faptul ca daca stai prea confortabil ar putea aparea riscul adormirii la volan la drumuri lungi.
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 - Ambition
- SV 07 CTK
|
|
haky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 23 May 03 From: Oradea ![]() |
Tetiera din mijloc de pe spate de la LOGAN MCV este mai mica decat celelalte. Se postriveste si la LOGAN-ul berlina?
Daca DA, se gasesc de cumparat? This post has been edited by haky: 24 Oct 2006, 11:52 |
--------------------
Fost: Dacia
Solenza Scala, 2003; Actual: Opel ASTRA CLASIC II
; Mio C250, miomap v3.3 cu skin Riks v1.0 O zi buna tuturor. Ceau
|
|
Rasvan Hani |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 7 March 06 ![]() |
protectie teava alimentare apa calda
Attached thumbnail(s) IMG_1399.jpg ( Size: 55.76k ) Number of downloads: 841 |
--------------------
Dacia
Logan 1.6MPI
2005 Ambition
- B UuY
|
|
Kits |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 14 February 07 ![]() |
bine si ati lasat-o balta? sa vedem si noi niste poze ceva. preturi stie careva? oricum este nevoie de tetiere tip virgula la Logan. eventual de clio 3...
|
--------------------
VW
Golf VI
1.4 TSI 122 ponei
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Am incercat eu de la dezmembrari vreo 25 de tipuri de tetiere, in afara gamei Renault. Nu merg niciunele.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
vav |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 28 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Nevrand sa deschid un nou topic va intreb aici: se pot monta si pe Ambiance tetiere pe spate? Vreau sa zic sa le montez acasa eu ca probabil la service pot aia sa faca orice...dar cu bani.
- atunci cand cumpar tetierele imi da si bucse dalea de plastic, sau le iau separat? - cum se prind, este vreo metoda elaborata? Stiu ca se gaureste bancheta, dar la interiorul ei...? - care sunt masurile dintre margini si tetiere si distanta dintre ele? - cam ce preturi au 2 tetiere de logan? Eu zic ca sunt niste accesorii foarte folositoate mai ales celor inalti care merg drum lung in spate. Multumesc anticipat. This post has been edited by vav: 7 Mar 2007, 16:15 |
--------------------
Dacia
Logan Ambiance
1.4 MPI
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Din cate inteleg eu tu vrei sa ti le pui pt. estetica, tetierele sunt folositoare cand iti da unul un sut in fund.
De unde esti? daca nu ai pe nimeni cu logan cu tetiere pe spate, poate ne intalnim si te las sa-ti faci toate masuratorile. Parca in spate sunt 3 tetiere. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
vav |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 28 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu, in nici un caz nu le pun pt. estetica, le pun exact pt. cazurile cu ciocnire din spate. Chiar daca eu conduc, ma mai intereseaza si confortul celor din spate la drum lung, avand in vedere ca unii dintre ei au peste 60 de ani. Si cine stie, poate ajung si eu pe locurile din spate intr-o situatie...
Iti multumesc pentru propunere dar nu stiu daca am timp sa promit. Deocamdata colectam informatiile. Si vreau sa pun doar 2, cred ca a3-a imi ingreuneaza vizibilitatea si asa proasta. This post has been edited by vav: 9 Mar 2007, 19:50 |
--------------------
Dacia
Logan Ambiance
1.4 MPI
|
|
NoDacia |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 10 June 06 ![]() |
QUOTE(krystal_22 @ 23 May 2005, 11:56) Salutare.Cine s-a gandit sa-si puna asa ceva? Si unde putem gasi diferite modele si la un pret mai rezonabil... Astea care le-am gasit sunt la 224.000 ..cat de cat acceptabil....voi mai stii pe undeva ? QUOTE(Sony @ 23 May 2005, 12:05) arcurile alea sunt ca la decapotabile..... cand masina se rastoarna si ramane fara acoperis.... tetierele sunt impinse in sus ca sa nu dea soferul cu capul de sosea cand se rostogoleste ![]() sau sunt bigudiuri ???? This post has been edited by NoDacia: 14 Mar 2007, 12:35 |
--------------------
BMW
320d
2001
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.695 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Vrea cineva un ou kinder ? Ca se potriveste de minune cu "arcurile" alea.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Bombetz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 23 July 09 From: Zimnicea ![]() |
se pot monta tetiere de logan pe cel ambiance nu are nici una pe spate ....am 2 de la mcv cele de la scaunele din spate nu prea vezi in spate si le tin date jos si as vrea sa le pun pe celalalt se poate??? gaurile alea nu le are bancheta
![]() |
--------------------
Logan
Berlina1.4 75 cai /MCV 1.5 85 cai
ambiance2007/laureatte2007
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Se poate cum sa nu.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Bombetz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 23 July 09 From: Zimnicea ![]() |
am un logan ambiance nu are tetiere pe spate stie cineva daca se pot monta pe spate tetiere iau de la mcv k pe cele din spate nu le folosesc?? ati pus vro-unu, ati gaurit bancheta ???
24 Jul 2009, 18:10: bobo77 stii cumva daca are in interiorul banchetei mecanismul ala de tinere a tijelor banuiesc ca nu trebuie decat sa fac cateva masuratori si sa tai putin husa la bancheta inelele acelea nu le am, am cautat pe la mine prin oras si nu gasesc trebuie sa imi iau de prin bucuresti This post has been edited by Bombetz: 24 Jul 2009, 18:10 |
--------------------
Logan
|
|
silviu_79 |
![]()
|
![]() Membru Autentic Group: Members Posts: 1.252 Joined: 27 June 06 ![]() |
iti trebuie acele tevi ce se sudeaza pe cadrul metalic al banchetei, iti treebuie si tecile de plastic ce intra in tevi si in care bagi tetiera.
in plus tetiera de pe mijloc de mcv nu merge pe bancheta de berlina. |
--------------------
mazda
3
2007 ...::zoom - zoom::...
|
|
Bombetz |
![]()
|
la asta ma gandeam si eu ca trebuiesc si suporturile din interiorul banchetei ma interesau decat cele 2 din exterior cel mai bine ar fi sa schimb bancheta cu totul decat sa o ard cu sudura, sa desfac cusaturile si sa ma chinui sa ma uit la alt model :|
|
--------------------
Logan
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Da cel mai bine cauti o bancheta la dezmembrari.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Bombetz |
![]()
|
sunt numai masini dezmembrate la mine in amaratul asta de oras
![]() |
--------------------
Logan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 01:46 |