Formarea profesionala, pentru cei aflati la început de drum
![]() ![]() ![]() |
Formarea profesionala, pentru cei aflati la început de drum
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Stai ca io-s bou.
Daca StefanT isi deschide firma, si-l angajeaza ca ucenic pe Pilif si pe pretenii lui mancatori de mici in Kaufland, mere la... stat si arata contractele, pai StefanT se umple de bani? ![]() This post has been edited by Muttley: 28 Oct 2010, 18:19 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ucenicie presupune si o meserie, ceea ce e din ce in ce mai rar de observat.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pai nu, ca trebuie sa plateasca si ucenicii.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Muttley @ 28 Oct 2010, 18:19) Stai ca io-s bou. Esti perspicac, dibacule!Daca StefanT isi deschide firma, si-l angajeaza ca ucenic pe Pilif si pe pretenii lui mancatori de mici in Kaufland, mere la... stat si arata contractele, pai StefanT se umple de bani? ![]() This post has been edited by Marty: 28 Oct 2010, 18:21 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
eu m-am format de minune cu o drujba zilele astea
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
Muttley, nu le mai da idei...
This post has been edited by skija: 28 Oct 2010, 18:24 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Markos |
![]()
|
voi ce parere aveti?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Muttley @ 28 Oct 2010, 19:19) Stai ca io-s bou. Daca StefanT isi deschide firma, si-l angajeaza ca ucenic pe Pilif si pe pretenii lui mancatori de mici in Kaufland, mere la... stat si arata contractele, pai StefanT se umple de bani? ![]() Dar daca isi dechide janyna firma, el se umple de bani si pe noi ne umple de jenii ![]() |
--------------------
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Muttley @ 28 Oct 2010, 19:19) Daca StefanT isi deschide firma, si-l angajeaza ca ucenic pe Pilif si pe pretenii lui mancatori de mici in Kaufland, mere la... stat si arata contractele, pai StefanT se umple de bani? ![]() Stai flexat ca nu poate. Versiuni ale legii asteia sunt in usurarile financiare oferite angajatorului pentru prima angajare a proaspetilor absolventi. Ajutorul ala cred se traduce in final intr-o scutire de taxe aferente angajatului, nicidecum in bani primiti in mana de angajator. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma scuzatz, am o intrebare, daca nu va deranjeaza si impieteaza, daca aveti un pic de bunavointa si va lasa inima s-ajutatz un biet sarman care va asalteaza c-o-ntrebare: niste cursuri de descalificare nu stiti pe unde se face? M-am saturat sa ma refuze totz zicindu-mi ca-s supracalificat.
Multzumesc da tot frumos saru'mina! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Faptul ca esti dinamovist te descalifica(un pic
![]() ![]() |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 28 Oct 2010, 19:38) niste cursuri de descalificare nu stiti pe unde se face? încearca aici. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 28 Oct 2010, 18:46) Am incercat varianta mai drastica, creca mai am carnetu' de membru pesede.... ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
@marty. Pai nu mai scrie bre in SIVIU ca esti expert in Teacher's Si Marlboro. Spune si tu ca esti familiar cu tuica de prune si mahoarca.
Nu te impusca nimeni daca le trimiti un CV de-o pagina in loc de douajsapte. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Râdeți, voi râdeți, da' am pațit și eu să mi se spună că nu mă pot angaja că-s prea calificat. Să-mi bag "cenzurata" în ea de țară!
![]() This post has been edited by Micutzu_BH: 28 Oct 2010, 19:13 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Incerca cu varianta asta de CV. Io zic ca o sa mearga
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(bucatzel @ 28 Oct 2010, 18:53) Teacher's D-ala sa bei tu! ![]() QUOTE Pai are doar doua pagini.QUOTE(Markos @ 28 Oct 2010, 18:54) Pai la zi, ca la seral era casieria inchisa... Asta acu' vreo 15 ani, ca acu' cred ca e deschis vejnic. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
cred ca iau si eu vreo doi ucenici de-astia
![]() unu' pe lamai si unu' pe grefe. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
Iti permiti, normal, de cind s-a scumpit grefele...
GREFE .. OUA.jpg |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Întâmplare adevărată:
Având experiență ca gestionar am vrut să mă angajez ca și 'ajutor de gestionar', dar mi-au spus că "știu prea multe și nu voi semna ca "orbu'" fără să fiu plătit"... exact astea au fost vorbele patronului. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Markos @ 28 Oct 2010, 18:54) Bre palicare nu-ti spusei ca nu cred in cotizatii? ![]() Lasa omul in pace, daca avea carnet de pdl mai ziceam sa sarim pe el, dar asa... ![]() 28 Oct 2010, 19:20: QUOTE(Marty @ 28 Oct 2010, 18:59) jack sau Chivas ? This post has been edited by Garett: 28 Oct 2010, 19:20 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(Garett @ 28 Oct 2010, 20:18) jack sau Chivas ? matrafox |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Varianta Chivas e capcana!
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Da' ce-aveti bre cu Chivas-ul?
![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Garett |
![]()
|
![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 15:28 |