servodirectie!, se poate imbunatati?
![]() ![]() ![]() |
servodirectie!, se poate imbunatati?
ro-deci |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 1 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
dacia logan
2004/laureate/1.6 MPI
- BV-35-NFS
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Uleiul mai putin, dar umflatul rotilor mai tare se cunoaste.
Doar ca aderenta dupa aceea lasa de dorit. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ro-deci |
![]()
|
Da merci Klaus...asta era logic. Asa aproximativ in procente sa zicem cam cit conteaza uleiul,nu rotile....???
|
--------------------
dacia logan
dacia logan
2004/laureate/1.6 MPI
- BV-35-NFS
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
n-are nici o treaba uleiul , constructorul nu aminteste nimic de schimbarea lui (la fel ca si cel din cutia de viteze) . Rau nu-i face daca-l schimbi , iti trebuie 1 litru si e vreo 30 lei cred , deci nu cel mai scump. Eu zic ca nu vei simti nici o imbunatatire , poate doar vreun efect "placebo"
![]() |
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Ba se mai simte si de la ulei. Nu cu mult, dar se simte. Mai ales ca este din 2004!
Eu am folosit 2l, prima umplere pentru curatenie si pe urma finala. De fiecare data a intrat cam 750ml. Iar recomandarea constructorului este bullshit, orice lichid isi pierde din proprietati in timp. Pe ei ii intereseaza doar costurile de intretinerii, nu si rezistenta pieselor. Mai ales ca o schimbare de servo sau cutie este binevenita. This post has been edited by IRONICK: 28 Oct 2010, 12:49 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ro-deci |
![]()
|
multumesc pt informatii. momentan am multe de facut la masina...pina la servodirectie,era o intrebare doar. Cind am sa schimb va zic si voua efectul.
Pina atunci conduceti prudent!!! |
--------------------
dacia logan
dacia logan
2004/laureate/1.6 MPI
- BV-35-NFS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:56 |