ce parere aveti de legea anvelopelor de iarna?
![]() ![]() ![]() |
ce parere aveti de legea anvelopelor de iarna?
cdadan |
![]()
|
||
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|||
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
In caz ca ramane inzapezit - din varii motive - lipsa a 4 anvelope de iarna la un biet turism cu tractiune fata, este penalizata, ca si blocarea drumului.
Tir-ul, numai axa motrice... La remorci ma mai gandesc, musai si acolo, deci uite-asa, inca un viciu la lege. |
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
100 ron? eu am luat cu 35 ron 2 triunghiru+trusa sigilata si in termen, SH pentru carcotasi, made in Germany. Stingator aveam in termen.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Trusa si stingatorul, cand le-am cumparat, am cautat sa aiba valabilitatea cat mai mare, nu ca alea de la Vesta, care nu tin 2 itp-uri.
|
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Trusa de Vesta tine 18 luni, poate acum au marit.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
argon |
![]()
|
Am bideu.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
nou?
|
--------------------
-
-
|
|
argon |
![]()
|
da. De la dedeman.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
"România este printre puținele țări din Uniunea Europeană care impune conducătorilor auto să folosească cauciucuri de iarnă cinci luni pe an. Doar în Finlanda mai există această obligație.
În Ungaria, Slovacia, Italia, Franța sau Anglia anvelopele de iarnă nu sunt obligatorii, în Germania sunt cerute doar în zonele de munte, iar în Austria doar dacă este zăpadă pe jos" e o lege facuta cu kuru. cauciucul de iarna are si el rostul lui si e limitat. multi au impresia ca daca au cauciucuri de iarna poa s-o ia pa camp sau sa urce muntii. nu poate suplini in veci lipsa unei dezapeziri eficiente. atat timp cat pe jos e gheata, polei sau zapada foarte batatorita (d-aia neridicata cu saptamanile), doar senila din otel te mai salveaza. si stiu destui viteji care au comis-o iarna cu toate ca aveau anvelope de iarna. taman din cauza ca aceste anvelope le-au creat un sentiment de invincibilitate pe zapada si au fortat limitele. rezultatul: santu' de pe margine, plin cu zapada de juma de metru. inca o data: anvelopa de iarna e buna, dar in anumite conditii. si nu va suplini in veci starea proasta a drumurilor de la noi. parerea mea e ca nu se va aplica legea decat la masinile mari. nu se va extinde si la autoturisme. legea asta e tipic romaneasca: intai se da legea si apoi se creeaza conditiile de respectare a ei. daca se mai creeaza, ptr ca de cele mai multe ori ciuciu. prin tarile cu apa calda e exact invers: intai se creaza conditiile de respectare si abia apoi se da legea. si nu mai ai apoi nici o scuza ca n-ai respectat legea. da' plm, noi sintem rumani. This post has been edited by CGB: 9 Nov 2010, 09:19 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
argon |
![]()
|
Oprostie si acolo...urmaream iceroad truckers, si au cauciucuri fix genul astora de le au la noi, profilul mai excat, cand e de urcat o panta, pus lanturi, si cu asta basta...si daca aia nu merg pe zapada/gheata cine o face?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Inginere, compozitia acelor anvelope nu le facea tari ca plasticul la temperaturi negative...
Cat despre citatul de mai sus, se adevereste (inca odata) ca romanul haleste tot ce scrie "presa" autohtona, de rahat. |
--------------------
-
-
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Inca nu a raspuns nimeni de unde vor scoate bugetarii cu salariile ciuntite de guvern si "privatii" cu salartii de 1000 RON bani de cauciucuri...stiu, nu va intereseaza, "da-i in plm"...
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
argon |
![]()
|
stai ca vine un dejtept imediat sa-ti spuna ca sa mearga cu bicicleta ce le-a trebuit masina daca nu au bani sa o intretine.
PS si binenteles ca nu-s eficienti in munca , ca daca ar fi ar avea acum Honda, nu ar sta la stat pe un salar de nimic. Niste incompetenti. This post has been edited by argon: 9 Nov 2010, 09:34 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Da' eu de ce n-am vila la Acapulco? Guvern de rahat, ce mai...
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Habar nu am de ce nu ai tu vila undeva....da pot sa-ti spun realitatea din romania...pot sa iti spun despre profesori si medici cu salarii de doi lei, despre muncitori care se chinuie sa-si plateasca intretinerea, despre pensionari disperati...etc...da macar o sa aiba cauciucuri de iarna obligatoriu...
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.667 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa vanda masina si sa plateasca intretinerea.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Ce milă îmi e de așa zișii profesori care nici nu știu să mai scrie corect, dar strâng cozi la uși la meditații.... Săracii de ei...
|
--------------------
-
-
|
|
CGB |
![]()
|
lasa-ma prietene cu compozitia. stiu si io care e diferenta intre cauciucul de vara si ala de iarna. da' nu-mi spune mie ca pe gheata, polei, zapada de juma de metru, cauciucu de iarna face minuni. dar dincolo de utilitatea incontestabila a unui cauciuc de iarna, pe timp de iarna, pe mine ma deranjeaza la culme modul in care s-a pus problema obligativitatii dotarii cu cauciuri de iarna a masinilor. adica de azi pe maine. si iarasi ma deranjeaza la culme ca pulimea e obligata sa ia tot felu de masuri, dar autoritatile nu fac nimic, ba chiar la prima zapada or sa ridice din umeri :"ha ha, ne-a luat prin surprindere prima zapada". si la ei orice zapada e mereu prima si mereu ii ia prin surprindere.
cel mai mult ma deranjeaza aspectul moral, al acestei probleme cu cauciocele de iarna si-s 100% convins ca aceasta lege nu a fost gandita ptr siguranta pulimii. altele is motivele. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
OAP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.667 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca daca n-ai bani sa platesti intretinerea, n-ai bani nici de rCA, impozit, benzina. Ma rog, asa am eu niste prioritati mai ciudate.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Păi atârnă-ți o pancartă de gâtlej și ieși în stradă... Nu că vei rezolva ceva, dar nici scriind pe forum nu schimbi legea. Există mereu 2 variante:
1. Te conformezi legii. 2. Pleci din țară. This post has been edited by C a t a l i n: 9 Nov 2010, 09:54 |
--------------------
-
-
|
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(CGB @ 9 Nov 2010, 10:50) cel mai mult ma deranjeaza aspectul moral, al acestei probleme cu cauciocele de iarna si-s 100% convins ca aceasta lege nu a fost gandita ptr siguranta pulimii. altele is motivele. fugi bre cu aspectul moral...nu-ti explicara colegii de mai sus ca "da-i in pi.da masii" pe aia mai saraci ca ei, n-au bani de cauciucuri si de rover sa moara... <span class='edit'>9 Nov 2010, 10:54:</span> QUOTE(C a t a l i n @ 9 Nov 2010, 10:53) Păi atârnă-ți o plancardă de gâtlej și ieși în stradă... Nu că vei rezolva ceva, dar nici scriind pe forum nu schimbi legea. Există mereu 2 variante: 1. Te conformezi legii. 2. Pleci din țară. 3. sau mi se rupe de legea lor....sansa sa fiu verificat la orele la care circul este relativ redusa... Edit: iar daca m,a amendeaza pot plati amenda... This post has been edited by OAP: 9 Nov 2010, 09:55 |
--------------------
.
.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
D-aia sunt bune amenzile enorme.
|
--------------------
-
-
|
|
OAP |
![]()
|
nici vorba...atunci nu ar mai incalca nimeni legea si ar fi nevoiti sa le reduca....
|
--------------------
.
.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
In România să nu încalce nimeni legea? Ha!
|
--------------------
-
-
|
|
OAP |
![]()
|
manipulare mai grosolana decat cu legea asta mai rar intalnita...
|
--------------------
.
.
|
|
CGB |
![]()
|
QUOTE(C a t a l i n @ 9 Nov 2010, 09:53) Păi atârnă-ți o pancartă de gâtlej și ieși în stradă... Nu că vei rezolva ceva, dar nici scriind pe forum nu schimbi legea. Există mereu 2 variante: 1. Te conformezi legii. 2. Pleci din țară. atat timp cat exista oameni cu genu asta de gandire... "tre' sa te conformezi legii", indiferent ca legea e proasta, vom fi o natie cu picioru pa grumaz si vom fi fu.uti si rasfu.uti in toate gaurile. ca doar asa zice legea. si pa forum scriu si io sa-mi vars ofu'. ori nici asta nu mai e permis? |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(argon @ 9 Nov 2010, 08:30) huooo, la fabrica de ciment cu ele, stai ca vine janina sa-ti explice c anumai ultimii parliti umbla cu gume SH. Ma, pai stai asa... Eu mi-am luat anvelopele de noi, da' le-am dat jos cind a venit primavara. Asta-nseamna ca data urmatoare cind am montat gumele pe masina, am montat gume SH? ![]() QUOTE(OAP @ 9 Nov 2010, 08:36) Lasa bre ca fraierii chiar apluda legea... M-as injosi sa-ti sugerez pe cine sa faci "fraieri", nu meriti!QUOTE io ma gandesc ca daca plec dimineata devreme la serviciu si vin seara pe intuneric, slabe sanse sa fiu cautat la cauciucuri... Copacii ramin tot acolo, ca e noapte, ca e zi.This post has been edited by Marty: 9 Nov 2010, 12:52 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 00:23 |