ce parere aveti de legea anvelopelor de iarna?
![]() ![]() ![]() |
ce parere aveti de legea anvelopelor de iarna?
Alex4u |
![]()
|
||
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
|
||
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|||
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Citez:
"2. După punctul 28 al alineatului (1) al articolului 102 se introduce un nou punct, punctul 281, cu următorul cuprins: „281. conducerea autovehiculului pe drumurile publice în perioada 1 noiembrie-31 martie, fără ca acesta să fie dotat cu anvelope de iarnă, iar în cazul autovehiculului cu o masă maximă autorizată mai mare de 3,5 tone fără ca acesta să fie dotat pe axa/axele de tracțiune cu anvelope de iarnă.” |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.125 Joined: 11 February 04 ![]() |
Markos ministru la transpoarte, recomand!
This post has been edited by dizzy: 9 Nov 2010, 17:14 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(Alex4u @ 9 Nov 2010, 18:07) eu mi-am cumparat de iarna 2 anvelope fulda pentru fata..dar pe spate merge sa pun anvelopele care le am acum pe fata adica debica navigator?? ca alea dupa spate sunt passio...sunt noi toate...este obligatoriu de iarna pe toate 4 rotile sau pot pune m+s pe spate?? M+S scrie si pe cele de iarna si pe cele all-seasons. Navigator parca sunt all-seasons. Poti sa le pui. Parca asta era criteriul, sa aiba fulgul si M+S inscriptional pe ele. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am urmarit topicul dar nu foarte atent. Ma intreb: asta cu axele de tractiune, daca ala are remorca, nu ii fuge in draci? Remorca, nu altceva... Adica legea e sa nu ne mai impotmolim, sa scape ei de deszapezire, nicidecum pentru siguranta? Bine, asta in conditiile in care ceea ce imi imaginez eu cu derapajul spatelui nu este o ineptie.
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(Altis @ 9 Nov 2010, 18:17) asta cu axele de tractiune, daca ala are remorca, nu ii fuge in draci? Remorca, nu altceva... Logic ca da. S-au purtat negocieri dure intre reprezentantii transportatorilor si cei de la ministerul transp. si s-a ajuns la un compromis. Pe soferii de autoturisme nu-i reprezinta nimeni, deci sunt buni de plata. QUOTE(ziarul financiar) Statul poate duce vânzările de anvelope de iarnă la 1,4 mld. euro Echiparea obligatorie a autoturismelor cu anvelope de iarnă, despre care apar tot mai multe mesaje că ar deveni realitate, ar reprezenta peste noapte un business de peste un miliard de euro pentru dealerii și importatorii de anvelope. Ca și în cazul altor ordonanțe de urgență sau proiecte de lege, informațiile de la Guvern apar de-abia pe ultima sută de metri. Din cele 4,2 mil. autoturisme înmatriculate în România, mai puțin de 3,5 mil. dispun în acest moment de un set de anvelope de iarnă, luând în calcul vânzările acestor tipuri de anvelope în ultimii patru ani. Ordonanta asta e o afacere. This post has been edited by zanzie: 9 Nov 2010, 17:36 |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Deocamdata nu este in vigoare nici o lege dar lumea deja a inebunit . Am fost la vulcanizare sa-mi echilibrez rotile spate si deabia la a patra vulcanizare au vrut sa se ocupe si de mine caci erau foarte aglomerati cu montatul cauciucurilor de iarna .
|
--------------------
-
-
-
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Normal, vine amenda, nu iarna.
@Markos Sa ne traiti, domule secretar de stat! Ce mica e lumea ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Cevasilea efect tot a avut zvonu`. O gramada de tucani si-au pus gume de iarna ceea ce e f. bine. Mai rau e ca transportatorii, sunt imuni. M-am uitat azi pe drum ce lubenite au tirurile si autocarele. Nu mai vorbesc de astia cu camioanele de la constructii sau transporturi de produse agricole. Au 12 gume de 12 feluri roase pana la sarma.L-am intrebat pe un balalau care are o mica firma de transporturi ce si cum. Injura de mama focului prezumtiva ordonanta. Are ceva roti incaltate de iarna dar le pune pe masini numai cand are curse in vest
![]() This post has been edited by bion: 9 Nov 2010, 18:20 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
transportatorii nu au nici o treaba cu legea asta. E plin de bucati de cauciucuri de la camioane si tiruri pe marginea drumului. Uzate la maxim sunt regrovate pana la ata, de multe ori explodeaza aruncand tirul in sant in cazuri mai grave, am vazut acum vreo 2 ani cum s-a desprins o pleasca de cauciuc si l-a pleznit pe unu de l-a lasat lat. Daca nu le schimba nici macar pe alea de vara cand sunt gata, mai vreti si cauciucuri de iarna?
Eu sunt relax. Am cauciucuri de iarna cumparate din toamna ![]() This post has been edited by kog: 9 Nov 2010, 18:29 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.292 Joined: 24 June 07 ![]() |
La Fiesta, dar la Dacie?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
dacia a primit second goodyear
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Markos +1
![]() Ai punctat impecabil. Sper totusi sa existe prin guvern o minima decenta si sa impuna ordonanta doar din sezonul urmator. Apropo, echipare corespunzatoare = inclusiv lanturi, lopatica, batistuta, unghiile taiate? ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(corbex @ 9 Nov 2010, 16:40) Singura consecinta imediata va fi rotunjirea consistenta a veniturilor lui Garcea. Care va patrula plin de constiinta profesionala, varianta 100%. Sa umblu eu cu gume de vara iarna, si sa ma opreasca Garcea sa-mi dea amenda. Primul lucru ma duc la Loganul lui sa vad ce putregaiuri are, dupa care ii dau la m.u.i.e. Am cauciucuri de iarna de 5 ani incoace. QUOTE(Altis @ 9 Nov 2010, 17:17) Am urmarit topicul dar nu foarte atent. Ma intreb: asta cu axele de tractiune, daca ala are remorca, nu ii fuge in draci? Remorca, nu altceva... Adica legea e sa nu ne mai impotmolim, sa scape ei de deszapezire, nicidecum pentru siguranta? Bine, asta in conditiile in care ceea ce imi imaginez eu cu derapajul spatelui nu este o ineptie. Asta e din ciclul: englezii vor sa treaca la circulatia pe partea dreapta a drumului. Cum nu se poate direct, o vor face treptat: intai camioanele vor circula pe partea dreapta. Astia habar n-au ce inseamna o masina echipata doar pe o punte cu roti de iarna, cand ia viraje la viteze mari. In prima iarna asa aveam la Clio. Tin mine ca ma distram pe zapada/gheata facand intoarceri. Diferenta era ca nu aveam nevoie sa trag frana de mana, ca altii. |
--------------------
.
.
.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(cdadan @ 9 Nov 2010, 18:50) Markos +1 ![]() Ai punctat impecabil. Sper totusi sa existe prin guvern o minima decenta si sa impuna ordonanta doar din sezonul urmator. Apropo, echipare corespunzatoare = inclusiv lanturi, lopatica, batistuta, unghiile taiate? ![]() Incepand cu 21.12. trebuie schimbati si chilotii. Se schimba oficial anotimpul. Dar se aplica din 2011 asa ca relaxxxx ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
|
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))sa moara gibilan=))
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
dandee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 13 January 09 ![]() |
![]() ![]() ![]() This post has been edited by dandee: 9 Nov 2010, 21:53 |
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Mie imi vor da amenda la vara, cind ma vor prinde cu anvelope de iarna. Sint sarac si n-am decit d'alea.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ba, ne lasi cu moldovenismele tale?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Se spune "am doar d-alea".
De unde ati mai scos si "decat" asta, nu se vede ca vine ca nuca-n perete? |
--------------------
.
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Decât tu nu te-ai prins că e o aroganță?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Liviuta |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 22 July 08 ![]() |
Mie mi se pare un lucru bun sa circuli in conditii de iarna cu autoturismul echipat corespunzator . Anul trecut mi-am cumparat doua anvelope barum polaris si am mers la munte , a fost perfect dar s-a simtit ca pe spate aveam de vara . Anul acesta vreau sa pun si pe spate .
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 Laureate
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Bre, ziceti-mi si mie, care-i rostul la a folosi panarama asta cu "decat", ca am mai auzit-o si prin alte parti?
Lasati arogantele si emoticoanele. |
--------------------
.
.
.
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(kum @ 10 Nov 2010, 00:07) Lasa-l mai in pace, dupa ce ca-i primul bucurestean pe care-l vad ca scrie corect povestea cu decat-ul il mai derutezi si tu! ![]() This post has been edited by Garett: 10 Nov 2010, 09:42 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
GBC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 29 May 06 ![]() |
Lasa dom'le sa invete oamenii sa scrie corect. Cel mai bine se invata din exemple:
azi de demeneata am mancat decat doi oo. |
--------------------
Dacia
Logan
2004, Ambition
- B xy xyz In God We Trust, All Others Pay Cash!
If the peasants are disturbing you, get out of the village! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 12:12 |