Probleme tehnice solenza
![]() ![]() ![]() |
Probleme tehnice solenza
valyy |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 8 January 11 ![]() |
|
||
--------------------
SOLENZA
Clima
2003
|
|||
cristianrobert |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.146 Joined: 12 February 09 From: bucuresti-berceni ![]() |
schimba-le cu unele noi
|
--------------------
dacia
solenza scala
2004
- b
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
mie era sa imi cada in cap cind s-a dus un amortizor hayon...am fost si am cumparat de ASAM...dar nu te-as sfatiu ca sint proaste si cumpara de Bilstein sau Renault
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
De fapt,ce se intampla cu ele cand se strica?ale mele inca nu s-au stricat niciodata,dar sa stiu la ce sa ma astept.Astea nu se mai pot repara?
|
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
nu mai au presiune in ele sa tina hayonul in sus si iti cade in cap...nu se mai repara ci se inlocuiesc...dar cu precizarea din postul de sus la cumparare
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
canea_dragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 660 Joined: 13 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Aveti mare grija cu acele pistoane ca daca se duc intr-adevar cum zice si ramsen iti cade in cap hayonul care este destul de greu incat sa-ti sparga capul. Mie mi-a cazut in cap hayonul de la opel astra 2 caravan al lui varamiu, noroc ca la ala e drept nu ca la solenza si m-a bagat aproape cu totul in portbagaj:)) si are ceva material moale pe interior.
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort
- PH 88 CDM
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Eu mai pun din cand in cand ulei pe pistonasele alea,cred ca de asta inca nu mi-a cazut hayonul in cap.Da' nu-i tarziu...
![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(bogdanelkva @ 15 Jan 2011, 20:17) De fapt,ce se intampla cu ele cand se strica?ale mele inca nu s-au stricat niciodata,dar sa stiu la ce sa ma astept.Astea nu se mai pot repara? Acelasi lucru ce se intampla si cu amortizoarele de la roti. Pierd din presiune si curg. Un telescop nou bilstein costa (daca imi aduc bine aminte) aproximativ 70-100 roni. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:23 |