Intrebare telefoane&stuff
![]() ![]() ![]() |
Intrebare telefoane&stuff
kum |
![]()
|
||
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pai e clar. Ai facut apdeit la soft si ala s-a inghesuit sa incapa in telefon si a gasit loc in baterie .
![]() PS bine ca tis-a umflat numai acumulatoru` ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
N-auzi ma ca am facut apdeit dupa ce i-am cumparat acumulatoru' asta nou (adica ieri)? Ca asa zicea nea' ala de la magazin: ca am softu' vechi! Deci s-a julit inainte de apdeit!
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
nu mai folosi acumulatori Caranda, nu se prea împaca cu Nokia.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Daca mai era in garantie trebuiau sa-ti schimbe acumulatorul.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
kum |
![]()
|
QUOTE(kum @ 2 Nov 2010, 12:21) Hai sa traiti! Am si io o mica problema! La nocheanu' din dotare (E51), pe care il am de vreo 2 ani (sau 3???) ... QUOTE(tribunul @ 2 Nov 2010, 13:00) ![]() In alta ordine de idei telefonu' e luat din Italia (de cand praseam pe-acolo) iar io sunt prin alte parti acum! Deci chiar daca era sa fie, tot nu puteam sa beneficiez! This post has been edited by kum: 2 Nov 2010, 12:04 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Grecii de la noi, adica Cosmote prin reprezentatii lor Germanos, ofera garantie pe viata la Nokia, sau ofereau. Oricum sigur nu acopera acumulatoru', da' ca idee, grecii nostri sunt mai tari decat grecii lor.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
Se intimpla. Am avut aceeasi chestie la un 6234 dar nu am facut atata caz.
|
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Daca se umfla acumulatorul ti-l schimba.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Vezi ca grecoteii astia au curentu mai dens, trebuie sa cauti un incarcator cu stecher cu picioare mai subtiri, sa nu se mai poata inghesui ca nebunul in baterie. Cred ca baga si accize in el, iar astea se umfla cu timpul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kossak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 752 Joined: 27 May 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am si eu un E51 de vreo 2 ani. E un telefon bunicel. Bateria ma tine vreo 3 zile, inca nu s-a umflat....Incarcarea dureaza in jur de 45 de minute. Acu' o luna a trebuit sa-i schimb toata carcasa (100 de lei originala) pentru ca s-a desprins rama din fata dupa ce l-am scapat de cateva ori. Deci n-as zice ca foarte rezistent.
Legat de soft. Al meu e codat pe Orange si softul cu care a venit initial era destul de buggy, se bloca destul de des. Dupa o resoftare la service am reusit sa-i fac update cu soft de la Nokia de pe site, de atunci merge bine. O problema comuna e ca dupa un timp se aude foarte incet in timp ce vorbesti cu cineva. Se pare ca se infunda gaura din fata si trebuie curatata(initial am crezut ca s-a belit difuzorul in sine). This post has been edited by kossak: 2 Nov 2010, 12:13 |
--------------------
Honda
Civic
1.8 Sport, ex Dacia Logan 1.4 Laureate "Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"
|
|
tribunul |
![]()
|
QUOTE(kum @ 2 Nov 2010, 13:03) ![]() In alta ordine de idei telefonu' e luat din Italia (de cand praseam pe-acolo) iar io sunt prin alte parti acum! Deci chiar daca era sa fie, tot nu puteam sa beneficiez! Nu are nicio legatura de unde ai luat telefonul daca ai factura/certificat garantie. Garantia la nokia parca este 2 ani. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Incarca-l la priza lui Markos, ca el nu umbla cu curent falsficat ca ceilalti greci.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(Geox16v @ 2 Nov 2010, 13:08) Nu fac nici un caz domnu'! Pur si simplu nu am mai patit asa ceva la alte telefoane si voiam sa stiu daca e un lucru care se poate intampla sau nu (independent de modul in care folosesc si incarc eu telefonul). Atat! S'ma scuzatz daca v-am ofensat! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(kum @ 2 Nov 2010, 12:27) voiam sa stiu daca e un lucru care se poate intampla sau nu da, se poate întampla. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
Asa! Acum stiu!
![]() Mulsumesc, sepoate-nchide! Ca sa nu se mai opareasca cineva ca fac caz sau zarva! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
corbex |
![]()
|
Cu ceva vreme in urma a fost oarece scandal cu baterii Sony care explodau in laptoape. Deci da !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Markos |
![]()
|
ma kum, orice acumulator poate avea un defect de fabricatie. ca-i de mobil, de lectoc sau de ups, nu conteaza.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
Damă, am înțeles!
![]() Nu știam ca face așa și la telefoane! Auzisem și io de ălea de lectoape, da' la telefoane io nu mai auzisem la nimeni până acum să i se umfle! ![]() De-acuma știu! Cum le-nvăț io pe chelea mea, de nu-i adevărat! ![]() This post has been edited by kum: 2 Nov 2010, 13:21 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
mai tii minte bateriile alea chinezesti super-ieftine, care se umflau si curgea smacolina aia din ele? bine, acolo nu era defect de fabricatie, asa faceau toate
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Mie mi se umfla si fara s-o bag in priza. Cica nu e defecta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
cum naiba sa bagi maseaua-n priza?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 2 Nov 2010, 14:26) He he bădie, asta-mi aduce aminte de o chestie: eram la un grătar/șpriț la unchi la țară! Și cum stăteam noi ca băieții in jurul grătarului (mai o gură de țuică, mai o bucățică de ce era pe grătar) băgam care mai de care ce puteam: ăla un banc, altu' o poantă... Ca la grătar! Nu știu cum a venit vorba, da' io am început că să mă laud cu performanțele lu' jr. Și-i zic lu' unchiu': - Lu' băiatu' meu i s-a sculat de la 6 luni! La care el, hâtru, zice: - Mdea! Și mie tot la șase luni mi se scoală! Fără nici un apropo! ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Coane Kum,acum citiva ani,unui tip din Italia i-a explodat acumulatorul la un Nokia,in timp ce vorbea la el.Deci se poate intimpla si asta.
Incearca sa nu-l mai lasi toata noaptea la incarcat. |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
corbex |
![]()
|
Vezi sa nu-ti busesti si bateria noua. Daca e LitiuIon, curentul de incarcare trebuie sa aibe puritatea de 99,95%, iar la LitiuPolymer chiar 99,98% !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Este o problema des intalnita in gama "BP". De garantie nu poate fi vorba, chiar daca era in Romania, telefonu are garantie doi ani, nu trei, si acumulatorul nu cred ca are 2 ani ci doar un an.
Faptul ca este tinut in priza peste noapte nu ar trebui sa dauneze acumulatorului, din contra, ii "face bine", pentru ca este Li-ion. Important este ca atunci cand il incarci, sa nu ii intrerupi incarcarea, si sa il lasi pana se incarca 100%, abia atunci il scoti din priza. Kum, ce acumulator ti-ai luat? Original? Cati roni ai dat pe el? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 17:14 |