Intrebare telefoane&stuff
![]() ![]() ![]() |
Intrebare telefoane&stuff
bmwh548 |
![]()
|
||
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- -
|
|||
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Muttley, incearca-l pe asta de-l am eu, C905, camera e destul de performanta si pt poze si pt filmat (inclusiv audio). L-am vazut prin magazine dar nu mai stiu exact la care ofertant.
QUOTE(corbex @ 6 Mar 2011, 19:28) Vezi ca tocmai a intrebat Merced cit costa aruncatul pe geam. Urmareste raspunsurile din topicul ala ![]() In conditiile in care la momentul achizitionarii a fost eftin si alte prob n-am cu el cred ca ar fi intra-adevar mai scump sa il arunc pe geam ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
C905 am inteles ca ar fi trebuit sa primesc cadou de ziua mea, in vara, si nu se mai gaseau. In plus cic-au fost si tare proaste. Nu stiu cine se plangea de un difuzor p-aici
![]() Merced si bmwh548, telefonu' tre' sa faca poze bune la mine. Si pe lumina si pe intuneric. Ori comparati ledu' de la Vivaz cu ditai blitzu' la K800. Stiu ca e penibil ledu' ala ca m-am jucat cu un Elm, si e degaba-degeaba. Deci am 2 variante: - k800i nou, mai scump decat am dat pe el acu' 4 ani; - mai astept pan-apare iar vreun Cybershot. Si cred ca asta am sa fac. Pan-atunci il folosesc p-asta vechi, chiar daca are o mare gaura-ntr-o laterala ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Daca ma intalnesc cu amicul care are Vivaz saptamana asta il rog sa ma lase sa fac o poza mai pe intuneric sa vad cum se comporta si pe urma o urc aici.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Muttley am vazut acu vreo luna si un pic C905 de vanzare in carefur, da ti-am zis nu mai stiu la care operator. Intr-adevar pe site-uri nu apare da in magazine inca se gaseste. Avea pret la liber de 8 bule si ceva parca.
La mine difuzorul a crapat dupa vreun an juma. Piesa in sine e 20 de ron max, iar alte probleme nu am avut cu el, ca s-a bulit in urma interventiei mele e partea a doua. Pentru mine a fost si este un telefon bun si o sa-l tin in continuare fix pentru camera. Si na, si tie ti s-a bulit un buton deci nu e bulletproof nici al tau ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(AmunDei @ 6 Mar 2011, 21:31) Doua!!! ![]() Da' i-am aratat eu lui azi! ![]() rip.JPG ( Size: 10.72k ) Number of downloads: 185 ![]() ![]() ![]() Totusi ma bucur dintr-o cauza... I-am dat omoru' pe malu' unui parau ceva, eram cu bicicleta. Poza facuta cu el: DSC06659.JPG ( Size: 648.25k ) Number of downloads: 198 Intr-un moment de semiluciditate, de fapt o miime de secunda, in loc sa-l arunc in balta, l-am dat de pamant. Bine am facut, altfel plangeam acum si dupa sim ![]() This post has been edited by Muttley: 6 Mar 2011, 21:40 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
AmunDei |
![]()
|
Uite ce-i poate pielea astuia in conditii bune de lumina. Alte exemple ar fi pozele de la topicul din sectiunea masina mea, care-s facute tot cu telu asta.
This post has been edited by AmunDei: 6 Mar 2011, 22:13 Attached thumbnail(s) DSC00761.JPG ( Size: 2.42mb ) Number of downloads: 180 DSC00369.JPG ( Size: 2.11mb ) Number of downloads: 158 DSC00030.JPG ( Size: 2.35mb ) Number of downloads: 156 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Muttley nu stiu cum face pozele pe intuneric, dar daca tu crezi ca orice banal telefon mai nou are probleme sa scoata poze din alea te cam inseli.
5220-ul meu obosit scoate poze asemanatoare. PS: la a doua poza am trisat folosind o lentila suplimentara, macheta pozata era la 1:18. Attached thumbnail(s) Imagine0421.jpg ( Size: 417.72k ) Number of downloads: 50 Imagine0567.jpg ( Size: 244.87k ) Number of downloads: 50 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Muttley |
![]()
|
Poza de mai sus era facuta cu joystickul, deci fara focus. Butonul dedicat era de cateva secunde prin iarba.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Matli, asadar, la SE seriile sunt astfel:
- Cxx sunt dedicate pe camera; - Wxx sunt dedicate pe sunet; - Kxx sunt dedicate pe de toate (cica). P.S.: 'irial dreaq cu tilifonu' tau, ca cind am vazut ca vrei sa-ti iei tot K 800, am intrat pe okazii sa ma uit dupa k 770i. Acu' butonez la el, baga-mi-as. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Am avut si eu un k750i candva... Uitandu-ma peste pozele facute cu el, mai ca-mi vine sa zic ca nu se mai fac asa telefoane...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Muttley |
![]()
|
Maine ma duc sa-mi cumpar altu'. Cerea tipa pe el 100 euro si l-am negociat la 60, din vina lui Merced.
Daca nu m-asteapt-o hoarda de arabi nervosi si cu p sculate, am telefon vechi si nou ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Io ti-am zis cum sa-l iei moka, da' tu nu, si nu, ca-i grasa auzi...
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Muttley |
![]()
|
argonel, explic: am avut 2 tilifuani in 11 ani, un 3310 si asta.
Am renuntat la 3310 ca nu facea poze, asa ca mi-am luat K800. TOT ce lipseste la el e GPS-ul (din cauza asta mi-am luat unul foarte bun, dedicat, baietii-l stiu). Ar mai face filme cu rezolutie f slaba, da' nu m-am plans niciodata. In rest, are doar necesarul si suficientul! Ei, in iarna si-a luat matusa-mea nochia C5. Sa mi-l faca cineva cadou gunoiu' ala si as refuza fara sa stau pe ganduri. Acu' o luna si-a luat pretena SE Elm. In opinia mea e mai prost decat K800. Are o groaza de functii inutile in plus (de exemplu cati pasi mergi pe jos si cate calorii arzi, shortcut-uri predefinite (adica nu le poti sterge, e exasperant) catre feisbuc si tuitar, shopping organiser (o aplicatie cu poze cu salam, lapte, salata verde, chipurile dai clic pe fiecare si dupa juma' de ora ai lista de cumparaturi. Util daca esti analfabet), etc). Face poze de 5MP (fata de 3MP al meu), destul de bune daca nu te misti, insa afara, cand e soare. In casa sau in semintuneric e varza. Parca vad, imi iau viitorul model Sony Ericsson cu C in fata (cum zice Marty) si ma trezesc cu toate astea insirate mai sus si cateva bonus. Mai dau pe el si o avere, ca sa fiu sigur ca o saptamana nu mai vorbesc cu nimeni de ciuda. NU mersi! This post has been edited by Muttley: 6 Mar 2011, 23:05 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Mbre, K770 asta de-l luai acu' are functiile tastelor putin diferite fata de ala de-l avusei io. Aveti habar cum pot schimba functiile tastelor?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pune-i tastele vechi.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
tereaq!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
A mers?
|
--------------------
|
Muttley |
![]()
|
Stai ca n-am inteles, ti-ai cumparat acum un k770?
![]() La k800 e meniu/setari/generale/comenzi rapide. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Muttley @ 6 Mar 2011, 23:45) N-ai inteles nimic! Mi-am cumparat acum INCA un K 770i. ![]() Eu nu intrebam de shortcut-uri. ![]() This post has been edited by Marty: 6 Mar 2011, 23:58 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Muttley |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 14:41 |