Intrebare telefoane&stuff
![]() ![]() ![]() |
Intrebare telefoane&stuff
M.C. |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
asa e el, norocos
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
eu am schimbat bateria ca urmare a programului asta:
http://batteryreplacement.nokia.com/batteryreplacement/en/ Au trimis in romania cu dhl fara probleme, la momentul respectiv. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
tu iar faci reclama mascata.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Haide bre ca nu-i mascata
![]() |
--------------------
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(kum @ 2 Nov 2010, 12:21) ... m-am infiintat la un magazinas din ala pe specific si am dublat valoarea telefonului, adica i-am cumparat acumulator nou (40 de coco ![]() QUOTE(Maskatu @ 2 Nov 2010, 15:31) Kum, ce acumulator ti-ai luat? Original? Cati roni ai dat pe el? ![]() Uite asta e ambalaju': IMG_0028.jpg ( Size: 483.98k ) Number of downloads: 436 IMG_0030.jpg ( Size: 497.6k ) Number of downloads: 436 Original? Habar n-am! `mash in el de telefon, ca nu focuseaza la poze! Cre' ca o sa-mi iau si io un N8, ca am auzit io ca ala face poze misto! 2 Nov 2010, 16:05: QUOTE(neumann @ 2 Nov 2010, 15:52) eu am schimbat bateria ca urmare a programului asta: http://batteryreplacement.nokia.com/batteryreplacement/en/ Au trimis in romania cu dhl fara probleme, la momentul respectiv. Pai tu stii cat costa sa expediezi un plic/coletzel cu DHL din Galati pana in Atena? Cam 40 de euro! Stie bajeatu', ca am avut nevoie sa primesc SIM-ul si m-am interesat! Adica ezagt cat am dat io pe acumulator! ![]() This post has been edited by kum: 2 Nov 2010, 15:05 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Markos @ 2 Nov 2010, 15:53) da! imi vand e50-ul! ![]() QUOTE ai tu stii cat costa sa expediezi un plic/coletzel cu DHL din Galati pana in Atena? Cam 40 de euro! Stie bajeatu', ca am avut nevoie sa primesc SIM-ul si m-am interesat! Adica ezagt cat am dat io pe acumulator! Pe cheltuiala lor, evident, ca doar era defect de fabricatie la baterie... ai de capu meu. This post has been edited by neumann: 2 Nov 2010, 15:08 |
--------------------
...
..
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(kum @ 2 Nov 2010, 15:02) Pai tu stii cat costa sa expediezi un plic/coletzel cu DHL din Galati pana in Atena? Cam 40 de euro! cu vaporu e 12 euro ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Kum, este original. Verifica si holograma de pe el.
http://europe.nokia.com/support/product-su...ck-your-battery 40 de lei sau 40 de dolari? Zi nene in LEI ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
40 euro ti-a spus si se vede si in poza.
|
--------------------
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Scuze, nu facusem zoom complet pe imagine. Pai la 40 de ieuroi ar trebui sa aiba garantie cel putin 12 luni.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 2 Nov 2010, 16:13) Kum, este original. Verifica si holograma de pe el. http://europe.nokia.com/support/product-su...ck-your-battery 40 de lei sau 40 de dolari? Zi nene in LEI ![]() Are ma holograma! E din aia de se vede logo-ul nochea (alea doo manutze) in 3D. Identica cu aia de pe ala gras! Are si garantie cica 1 an! Da' cine stie unde-oi fi io atunci! ![]() This post has been edited by kum: 2 Nov 2010, 15:25 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
neumann |
![]()
|
ej cam invidios grecule (e nah, te pomenesti coi fi venit pentru Marcela), ca pe tine te-au exilat aici, si p'ala l-au primit acolo.
|
--------------------
...
..
|
|
Maskatu |
![]()
|
Pe langa alea 2 manute mai sunt niste puncte, daca te uiti in stanga e un punct, in dreapta 2,, jos 3, sus 4.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Markos |
![]()
|
si niste bastonase.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(kum @ 2 Nov 2010, 11:21) Spre deosebire de mistocarii de serviciu, iti spun sincer... habar n-am. Ca in doua luni cat am avut E51 si m-o scos suficient din sarite de nici nu mi-o parut rau ca i-am facut baie, n-ar fi avut cum sa se intample. Insa cand i-am facut baia aia i-am provocat o frumusete de scurtcircuit din care bateria a scapat nevatamata. Restul telefonului nu prea. Am facut bateria aia cadou varului meu, si inca nu m-o injurat ca i-ar fi explodat pe la ascultatoare, deci zic ca-i totul ochei. Oi fi nimerit tu vreuna mai cu personalitate... |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE Li-ion batteries are not as durable as nickel metal hydride or nickel-cadmium designs, and can be dangerous if mistreated. They may suffer thermal runaway and cell rupture if overheated or overcharged. In extreme cases, these effects may be described as "explosive." Furthermore, overdischarge can irreversibly damage a battery. To reduce these risks, batteries generally contain a small circuit that shuts down when the battery moves outside the safe range of 3–4.2 V. When stored for long periods, however, the small current drawn by the protection circuitry itself may drain the battery; normal chargers are then ineffective. More sophisticated battery analyzers can recharge deeply discharged cells by slow-charging them to first reactivate the safety circuit and allow the battery to accept charge. Overdischarge can short-circuit the cell, in which case recharging can be unsafe. Other safety features are required: - shut-down separator (for overtemperature) - tear-away tab (for internal pressure) - vent (pressure relief) - thermal interrupt (overcurrent/overcharging) These devices occupy useful space inside the cells, reduce their reliability and irreversibly disable the cell when activated. They are required because the anode produces heat during use, while the cathode may produce oxygen. These devices and improved electrode designs reduce/eliminate the risk of fire or explosion. These safety features increase costs compared to nickel metal hydride batteries, which require only a hydrogen/oxygen recombination device (preventing damage due to mild overcharging) and a back-up pressure valve. Many types of lithium-ion cell cannot be charged safely below 0°C. In March 2007, Lenovo recalled approximately 205,000 batteries at risk of explosion. In August 2007, Nokia recalled over 46 million batteries at risk of overheating and exploding. One such incident occurred in the Philippines involving an Nokia N91, which uses the BL-5C battery. In December 2006, Dell recalled approximately 22,000 laptop batteries from the U.S. market. Approximately 10 million Sony batteries used in Dell, Sony, Apple, Lenovo/IBM, Panasonic, Toshiba, Hitachi, Fujitsu and Sharp laptops were recalled in 2006. The batteries were found to be susceptible to internal contamination by metal particles. Under some circumstances, these particles could pierce the separator, causing a short-circuit. In October 2004, Kyocera Wireless recalled approximately 1 million mobile phone batteries to identify counterfeits. L-am spart pe georgica ![]() This post has been edited by Markos: 2 Nov 2010, 16:10 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 2 Nov 2010, 14:31) Este o problema des intalnita in gama "BP". De garantie nu poate fi vorba, chiar daca era in Romania, telefonu are garantie doi ani, nu trei, si acumulatorul nu cred ca are 2 ani ci doar un an. Mie mi-au schimbat acumulatorul la un LG dupa un an si o luna/doua de la achizitionare. Fara nicio cheltuiala din partea mea, doar cateva injuraturi pentru ca a durat aproape o luna de zile, desi trebuia sa dureze maxim o saptamana. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Te-au pus sa dai declaratie ca n-ai folosit curent contrafacut la incarcare?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
kum |
![]()
|
QUOTE(tribunul @ 2 Nov 2010, 17:39) Pai de ce sa fie invidios daca sta cu chirie la el. Asta e discutabil! Depinde daca-mi plateste salariile restante, ca i-am vandut o gramada de lazi de portocale si nu mi-a dat nici un ban! ![]() Asa ca cucu salarii = cucu chirie! Se-aude acolo in spate? |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ca sa-l citam pe Marty: "La mine in fund nu-i nicio ureche." Nu stiu de ce, dar am asa o presimtire ca nici la Markos.
This post has been edited by bmwh548: 2 Nov 2010, 20:15 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
neumann |
![]()
|
Pai nu ti-a dat bani ca tu ai strans portocale de-alea amare de pe strada! N-a avut ce sa faca cu ele... Da a zis ca macar transportul ti-l plateste, ca n-ai stiut..
|
--------------------
...
..
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Am si eu tot un E51 si de ceva timp nu ma mai tine bateria decat 1 zi .... problema este ca toata treaba s-a intamplat brusc....nu a "obosit" in timp. Pe voi cat va tine bateria la E51?
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ia un subler si masoar-o. Daca are abatere +0,1 mm, e d-aia exploziva, ca a lui Kum. Daca-ti explodeaza-n beci, iti strica si muraturile si acustica.
This post has been edited by corbex: 8 Nov 2010, 20:38 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Astept cu nerabdare o masuratoare cu sublerul a amperajului!!!!
![]() Un raspuns serios de la cei care au E51? |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
neumann |
![]()
|
cam 6 luni, numa' ca l-am tinut nchis.
|
--------------------
...
..
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 13:20 |