Amplasare rovignete, amplasare camere pentru detectarea rovignetelor
![]() ![]() ![]() |
Amplasare rovignete, amplasare camere pentru detectarea rovignetelor
mihai leu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 17 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1999
1310
- B 19 EIF mai este timp pana la fericire
|
|||
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
QUOTE(cristio_79 @ 7 Nov 2010, 19:22) Am si eu o nedumerire in legatura cu tipul nou de rovigneta. Din cate stiu eu este valabila 7 zile. Cel putin asa scrie pe site-ul CNADNR si prin toate locurile unde se vinde. Azi am cumparat si eu, nu m-a intrebat decat ce numar de inmatriculare am si atat. Nu mi-a mai cerut nici un act. Ajung eu la destinatie si studiez bonul respectiv. Am calculat perioada de valabilitate si iese pe la 6 zile, nicidecum 7. Are cineva idee cum calculeaza astia perioada de valabilitate? serie sasiu/vin apare automat pe rovigneta, din baza de date. rovigneta e valabila 7 zile, din momentul achizitiei pana la ora 24 e prima zi. deci daca ai cumparat rovigneta la ora 23, ziua ta mai are de fapt o ora. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Cei doi directori care au semnat acea dispozitie, referitoare la "minim 5 amenzi" ar trebui demisi imediat!
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
e, mai degraba vor fi felicitati. sa fim seriosi, plan de amenzi cam e peste tot, dar asa, oficial, cu semnatura si stampila nu am crezut ca o sa vad.
directorul cnadr sau cum se numeste, zice ca s-au gasit 485.000 masini fara rovigneta la 1 milion controlate, deci vor fi 485.000 amenzi. http://www.4tuning.ro/legislatie-auto/unde...netei-7719.html |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
stiti daca pana la aeroport la otopoeni e vre-o camera de gen ?
trebuie sa duc pe cineva la aeroport si nu prea as mai lua rovignieta doar pt un drum pana acolo |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
QUOTE(kxz @ 8 Nov 2010, 11:05) serie sasiu/vin apare automat pe rovigneta, din baza de date. rovigneta e valabila 7 zile, din momentul achizitiei pana la ora 24 e prima zi. deci daca ai cumparat rovigneta la ora 23, ziua ta mai are de fapt o ora. Dar poti sa o cumperi cu o zi inainte si atunci incepe de la ora 0:00. Perioada de valabilitate o stabilesti tu, nu e obligatoriu ca rovinieta sa fie valida inca din momentul cumpararii. QUOTE(L!nuX @ 14 Nov 2010, 09:09) stiti daca pana la aeroport la otopoeni e vre-o camera de gen ? trebuie sa duc pe cineva la aeroport si nu prea as mai lua rovignieta doar pt un drum pana acolo Eu n-as risca, pentru 12 ron..., stiu ca e plin de camere p-acolo, poate nu chiar "dedicate". |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
Dar de ce pt 12 Ron ? Pentru una zi nu se gaseste de vanzare ? In lege spune ca se poate plati pt o zi...
Ganditi-va la un strain care tranziteaza Romania si vede cum plateste aiurea pt 7 zile... Pt 3 zile macar, exista ? This post has been edited by rodi: 20 Nov 2010, 18:47 |
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.855 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Dar austriecii, ungurii si altii asemenea nu se uita la noi cum platim vignete pe mai mult de o zi ca sa tranzitam pe la ei?
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
Toot noi pierdem banii...
|
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 04:53 |