masini ciudate, poze cu masini ciudate
![]() ![]() ![]() |
masini ciudate, poze cu masini ciudate
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
catarrrr |
![]()
|
![]() RC Group: Members Posts: 73 Joined: 29 July 10 From: Braila ![]() |
matiz.
This post has been edited by catarrrr: 4 Jan 2011, 15:20 Attached thumbnail(s) matiz_tunning_1.jpg ( Size: 70.33k ) Number of downloads: 493 |
--------------------
dacia
supernova
2002 comfort
- BR 03 MAW Drumurile noastre sunt de ra*at!!!!!Si masinile cam la fel!!!!!!!!!
|
|
catarrrr |
![]()
|
autobuz cu autocolant pe usi.
Attached thumbnail(s) 005_masina.jpg ( Size: 87.29k ) Number of downloads: 480 |
--------------------
dacia
supernova
2002 comfort
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
|
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
catarrrr |
![]()
|
asta e cam ciudata:
This post has been edited by catarrrr: 30 Jan 2011, 15:51 Attached thumbnail(s) Dacia_Logan_15_dci_cip_120_cp.jpg ( Size: 56.3k ) Number of downloads: 356 |
--------------------
dacia
supernova
2002 comfort
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Deoarece n-am găsit topic "Mașini boccii", postez aici.
Deci trec zilnic pe Primăverii, pe lângă ambasada sud-coreenilor. Vedeam destul de des o mașină urâtă cu spume parcată acolo, azi mi-am notat marca și modelul (că nu țineam minte niciodată): Kia Opirus ![]() Nene, e odioasă, e coșmar, în poze arată muult mai bine decât în realitate. Attached thumbnail(s) Kia_Opirus_Vorfacelift.JPG ( Size: 298.61k ) Number of downloads: 323 Kia_Opirus_Vorfacelift_Heck.JPG ( Size: 230.33k ) Number of downloads: 343 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Pff...si nemtii de la MB n-au avut nimic de obiectat la modelul asta?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Ce-ar fi insemnat sa recunoasca "Da, asta seamana cu modelele noastre"
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
grila de Lancia si faruri de Mercedes, intradevar hidoasa
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Cred ca n-ati vazut masini hidoase, azi am ramas blocat pentru cateva minute, nu-mi venea sa cred ca ce vad e adevarat. Abia am ajuns acasa dintr-o plimbare, sa scot pozele de pe telefon si le pun...va garantez ca n-ati mai vazut o astfel de masina!
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
l@u |
![]()
|
de sters scrisesem o gogomanie !
![]() This post has been edited by l@u: 26 Apr 2013, 20:09 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Care bre?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Babaieti, cum pnm a luat ma asta permisu'? Cum a trecut testul psihologic, ca la cum arata masina sigur are probleme grave la mansarda.
Mai multe poze pun cand primesc de pe aparate, atunci o sa se vada mai bine. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by G I M: 26 Apr 2013, 20:21 Attached thumbnail(s) 2013_04_26_17.19.20.jpg ( Size: 1.42mb ) Number of downloads: 126 2013_04_26_17.19.46.jpg ( Size: 1.2mb ) Number of downloads: 141 2013_04_26_17.20.06.jpg ( Size: 1.34mb ) Number of downloads: 133 2013_04_26_17.20.57.jpg ( Size: 1.62mb ) Number of downloads: 127 2013_04_26_17.39.27.jpg ( Size: 1.74mb ) Number of downloads: 130 2013_04_26_17.39.41.jpg ( Size: 1.6mb ) Number of downloads: 128 |
--------------------
Una
d'aia
|
|
l@u |
![]()
|
am facut o confuzie cu D-tru Tinu.Era un tip de ford urat ca dreaq la care reclama suna cam asa : ,,e atat de urat ca nu poti sa nu intorci capul dupa ea pe strada" , nu imi aduc aminte de tipul de ford !!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Acum ca a dat caldura am vazut ca au inceput sa apara volskwagen beetle. Ca au aparut nici o problema. Sunt 2 in brasov, unul roz (bah da' ROZ) si unul galben. Ambele doua au desupra farurilor.... gene
![]() S-a tampit lumea... Sper sa le prind si sa le fac si o poza... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
corbex |
![]()
|
Da, dar Ford i-a umblat la directie.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Stai sa le prelucreze. Momentan nu-i desrtul de urita.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
G I M |
![]()
|
Gata babaieti, ce ziceti?
![]() |
--------------------
Una
d'aia
|
|
Markos |
![]()
|
HSBP
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
Si prin Gl erau de acu 2 ani masini cu zdipe la volan care aveau kkt-ri de alea la faruri si stickere cu fluturasi si flori pe ele.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
Da, dar aia cu Smartu-i bolnavă săraca...
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Nu stiti, nu stiti! In loc sa stea la post fix pe trotal, meseriasa moderna se plimba agale cu o masina din asta. Ii faci semn, iti face cu ochiul, ridici atitea degete cite sute (E) apreciezi ca merita si gata lipeala.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Da' ce basca lu' Mihai Viteazul are prin mașină? Vinde gunoaie în talcioc????
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
G I M |
![]()
|
Bai frate, las-o naibii de treaba, ce avea ala in masina nu-ti poti imagina. De la catuse pana la ursuleti, brichete, masinute, maimutoaie. O groaza de camere web, pe luneta avea lipita o chestie d-aia de o bagi in apa sa stii cand e oul fiert. O groaza de sirene, bidoane de apa pentru bicicleta...nu vreau sa-mi mai aduc aminte
![]() This post has been edited by G I M: 26 Apr 2013, 20:33 |
--------------------
Una
d'aia
|
|
Markos |
![]()
|
Ce chestie, e asigurată la Carpatica
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 18:38 |