Vanzare masina, Pastrare numere
![]() ![]() ![]() |
Vanzare masina, Pastrare numere
vallyyy |
![]()
|
||
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|||
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
o radiaza , mi se pare ca se plateste o taxa pentru a mentine numerele , cel mai bine la politie serviciul inmatriculari
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
se radiaza...se dau numere provizorii... vechile numere le pastrezi si platesti pe an ca sa le ai..
|
--------------------
------
------
------
|
|
2xGI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 993 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
tre sa mearga la financiar la el si sa spuna clar acest lucru!!! daca noul proprietar nu inmatriculeaza masina pe numele lui in termenul legal, nu va mai putea circula deoarece fostul prop. isi foloseste nr. oprite pe alta masina!! si chiar daca nu le foloseste pe alta masina tot ale lui sunt, fiindca sa specificat acest lucru la financiar cand se face contr. de vanzare-cumparare!!
|
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
- momentan Treanta 2 niciodata sa nu spui niciodata
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(M i h a i @ 20 Sep 2010, 22:27) Cat poata sa mearga ala pe numere provizorii ? si cat costa toata afacerea asta ? 20 Sep 2010, 22:33: QUOTE(2xGI @ 20 Sep 2010, 22:30) tre sa mearga la financiar la el si sa spuna clar acest lucru!!! daca noul proprietar nu inmatriculeaza masina pe numele lui in termenul legal, nu va mai putea circula deoarece fostul prop. isi foloseste nr. oprite pe alta masina!! si chiar daca nu le foloseste pe alta masina tot ale lui sunt, fiindca sa specificat acest lucru la financiar cand se face contr. de vanzare-cumparare!! Nu i-o cumpara nici dracu radiata asta e clar ......stiu procedura cu radierea da nu o sa vrea nimeni sa o mai inscrie .....ce ar trebuii el sa faca si ma refer la acte ? ca sa o poata radia usor mai tarziu ( cu scopul de a pastra numerele)? Stiu ca ar trebuii oprita cartea ,mai trebuie oprit ceva ....ma gandesc ca poate ala de o ia o da mai departe si apoi cine stie pe unde mai ajunge This post has been edited by vallyyy: 20 Sep 2010, 22:33 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
2xGI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 993 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
pai el vrea sa o vanda sau doar sa o radieze??
daca o vinde, face actele si isi opreste nr. sau o radiaza de la fisc, si opreste actele de radiere si nr. This post has been edited by 2xGI: 20 Sep 2010, 22:59 |
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
cum adica nu mai vrea nimeni sa o inscrie ?!?!?!?! in ce tara de smecheri traim.. adica prietenul tau vinde masina, o scoate de la financiar, si ala merge cu ea asa, nu plateste impozit, daca vin amenzi ceva e pe numele prietenului... vai de capul nostru..
cel mai bine ca sa poti sa pastrezi numerele e sa o radiezi. altfel, inseamna sa i dai masina aluia fara numere, si el sa o duca tractata la rar.. nu cred ca v ar placea asa ceva |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
2xGI |
![]()
|
marian.... gresesti putin!!! cine vinde masina face contr. vanzare cumparare!! si o scoate de la financiar!!!!! noul proprietar are obligatia ca in 30 zile sa o inmatriculeze la financiar!!! dupa aceea, daca are bani de identificare si talon nou, asigurare etc... o trece pe numele lui!!!
daca noul prop. o comite in trafic e bun de plata!!! chiar daca amenda in prima instanta va veni pe numele celui din talon!! prop. din acte are documente doveditoare ca a vandut masina altei persoane!! si eu ma aflu in aceiasi situatie... am cumparat opel-ul, l-am inregistrat la financiar!! dar nu mai am bani pt. identificare, talon nou etc... si merg pe nr. fostului prop. pana o sa fac rost de bani( sper cat mai repede). |
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
|
|
sonnic53 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 18 May 09 From: Vrancea ![]() |
intreb aici ca sa nu mai deschid alt topic. vreau sa cumpar o masina insa vreau numerele sa ramana aceleasi care sunt acum pe ia . se poate ? sau trebuie sa le platesc eu iar ? mersi
|
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
se poate, daca vanzatorul e de acord.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 04:15 |