Ar fi posibila reinfiintarea Cenaclului Flacara?
![]() ![]() ![]() |
Ar fi posibila reinfiintarea Cenaclului Flacara?
dragoselu |
![]()
|
||
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|||
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
De spiritism cine se va ocupa? Trebuie ca cineva sa cheme si spiritul lui Paunescu in cenaclu.
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 7 Nov 2010, 23:33) Sa realizam o renastere a culturii du-te ma si te culca, e aproape miezul noptii. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Dar "Totusi iubirea" ce era?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Markos @ 8 Nov 2010, 00:35) Uite ca nu ma culc! A intrat "flacara" in mine si debordez de bucurie cand ma gandesc la ea... ![]() 8 Nov 2010, 00:39: QUOTE(Victoras2001 @ 8 Nov 2010, 00:36) Aia a fost o incercare mai futurista de a "renaste" Flacara, noi trebuie sa scoatem originalul... This post has been edited by dragoselu: 7 Nov 2010, 23:39 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
In GL exista vreun Consulat american? Sa ai unde te refugia cand or incepe oamenii sa te scuipe pe strada...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ca sa renasca cultura, trebuie sa o ajuti. Compune o poezie, ceva de genul "Pazeste-mi, Doamne, usturoiul!", ca muzica ti-o scriu eu.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dragoselu |
![]()
|
Am sa compun aceasta poezie, si am s-o ancorez in realitatea mizera in care traiesc dascalii. Dar sa ma ajuti cu muzica...
This post has been edited by Ake: 8 Nov 2010, 18:54 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
CFR
Victorie!!!!! ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 7 Nov 2010, 23:38) Pe tine te-a afectat sincer moartea poetului. Curios e daca citisesi macar ce-ti notasesi pe vreo coperta semnata de Paunescu inainte de moartea lui. Indexul Enel, reteta de parjoale... |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
dacia_slk |
![]()
|
![]() If I'm not back in five minutes... wait longer! Group: Members Posts: 544 Joined: 13 November 09 From: Milky Way ![]() |
Domn' profesor, sincer, imi cam sta gandul la mancare mai mult decat la cultura
de cand cu reducerile salariilor bugetarilor... Dar, intentia ta este una nobila (banuiesc ca nu urmaresti cine stie ce interes personal, obscur) si laudabila... Iti trebuie insa un poet, un artist, un "Adrian Paunescu" care sa anime atatea spirite... Si nu in ultimul rand, o masa de oameni (ne-flamanzi) care sa vina la cenaclu. |
--------------------
Dacia
SLK
55 AMG That's why I told you "touch nothing"... But you're a bunch of cowboys...
"Consilio et animis." |
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(dragoselu @ 7 Nov 2010, 23:33) Sa realizam o renastere a culturii N-ati înteles nimic, e vorba despre cultura usturoiului în Romania. E la pamant. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
domne, o atitudine mai refractara ca aici n-am vazut nicaieri, nu ne mai ramine decit poate, sau totusi iubirea
![]() citronari din toate tarile, uniti-va! This post has been edited by kaspersky: 8 Nov 2010, 00:17 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Daca n-o sa ceri tu funeralii nationale cand o muri Parnaie ala al tau, mare minune.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ionutzp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 27 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 8 Nov 2010, 00:33) Pun o simpla intrebare: ar fi posibila reinfiintarea Cenaclului Flacara? S-ar gasi sustinatori si printre noi? Sa realizam o renastere a culturii Fara ilustrul poet, mi-e teama ca nu e posibil. Cam tardiva chestia, daca se depunea o cerere de impaiere macar acum o zi doua la Consiliul Culturii, cine stie. |
--------------------
Dacia
Logan
2005
- Laureate 1.6
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ma renascentistule. N-a zis nimeni ca nu-i poet Paunescu. Mie chiar imi place. Imi plac poeziile lui, imi place ce se canta la Cenaclu, imi place folcu', imi plac vocile lansate acolo, DAR. Nu e prea mult ca nu se canta si recita nimic altceva decat ce scria Poetul? Asta e toata cultura de o vrei tu renascuta? Ruga pentru parinti? Sau babuta de-a furat biscuiti? Io-s de acord ca-ti ridica nod in gat, dar totusi... A aparut Dinescu si-a spus ca Paunescu e cel mai mare poet pe care-l are tara. E, sa ma scuzi. Da eu nu impartasesc opinia maimutei dunarene. Apoi da si cauta pe la muzica, sa vezi cate melodii pe textul lui am pus eu din cenaclu.
O scrie el versuri in timpul cutremurului, dar Eminescu e in alta emisfera. This post has been edited by Victoras2001: 8 Nov 2010, 00:36 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
dragoselu |
![]()
|
In calitate de profesor am remarcat talentul la compus poezii al unui coleg de forum... il propunem pe MARTY MARELE POET?? Astept voturi! Tema! Sa compuna o poezie despre Usturoi si viata chinuita a profesorilor care "planteaza" usturoiul pentru a supravietui si a-si creste copilasii... Apoi putem trece si la alte categorii sociale defavorizate... Pentru inceput, sa fie o poezie fara rima...
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Deocamdata trebuie lucrat la sistemul prin care iau tiganii marfa de la producatori si-o vand prin piete.
Ar mai trebui lucrat si la sistemul prin care Poc a vrut sa desfiinteze niste UM, au plecat toti oamenii din ele, apoi au venit niste unii, mai destepti ca Poc, si i-au explicat ca acele UM-uri sunt in planul national de dat cu pumnu, cu atributii concrete in caz de razboi. Cand l-au intrebat cine le va inlocui, s-a facut ca sfecla la mue. E mare jalea din tara. Sistemul de valori... Ma faci sa rad. This post has been edited by Victoras2001: 8 Nov 2010, 00:42 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
dragoselu |
![]()
|
Punem pe lista, dar sa nu ne ia minoritatile la bataie daca le stricam "biznisu"! This post has been edited by Ake: 8 Nov 2010, 19:14 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Markos |
![]()
|
dragoselule, o mai aburesti mult cu poezia aia? hai sa te ajut, ti-am scris primele doua strofe.
Pazeste-mi, Doamne, usturoiul! Nu vreau de foame sa murim, Caci gratis mai e doar noroiul, Ce vrei sa facem, sa cersim?.. In tara asta ticaloasa In care toata lumea-mi striga "Roiul!" Eu lupt, sa pot pune pe masa! Pazeste-mi, Doamne, usturoiul! |
--------------------
Reno
Megan
|
|
dragoselu |
![]()
|
Cat adevar in aceste versuri... Imi dau lacrimile... Vorbesc la modul serios...
![]() This post has been edited by Ake: 8 Nov 2010, 19:13 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
O scroafa dovedita cu suriu
In propriul seu o las sa steie Si pana prinde gust de condimente Mai scriu o strofa fani din condeie. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
dragoselu |
![]()
|
Suntem si noi la inceput de drum, pana ne stabilim functiile, mai dureaza...
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Stai sa pricep. Aici vorbim despre cultura? Adica batutu' elevilor si distrusul unor bunuri care au costat parale, e cultura?
Totusi, ca sa ramanem in domeniu, astazi chiar ma documentam despre cultura vitei de vie, ingrijirea in primul si al doilea an. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
dragoselu |
![]()
|
Ia de-aici: http://www.gradinamea.ro/Cultivarea_vitei_...2997_537_1.html
Daca vrei specializare, cu diploma vino la socru-meu si te scoleste el... |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:24 |