Aveti carii ?
![]() ![]() ![]() |
Aveti carii ?
harry |
![]()
|
![]() E-TECH tester Group: Members Posts: 414 Joined: 3 July 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur 2 E-TECH plugin hybrid
2021 Logan MCV, 1.5 dci, Laureat, 2007
Duster, 1.5 dCi, Laureat, 4WD, ESP, 2013 |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Face tratamente definitive.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
harry |
![]()
|
![]() E-TECH tester Group: Members Posts: 414 Joined: 3 July 08 From: Bucuresti ![]() |
@bz_26_zzz
1:Plombe foto faceti ? 2:Daca mi-a cazut plomba foto de pe "juma de dinte" dupa 15 ani de la "turnare" iar dintele are nerv, acum se poate pune direct o noua plomba? sau ... trebuie scos nervu ?!? ![]() |
--------------------
Renault
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
QUOTE(harry @ 11 Feb 2011, 10:41) @bz_26_zzz 1:Plombe foto faceti ? 2:Daca mi-a cazut plomba foto de pe "juma de dinte" dupa 15 ani de la "turnare" iar dintele are nerv, acum se poate pune direct o noua plomba? sau ... trebuie scos nervu ?!? ![]() 1. Da, numai acest tip de plombe am facut. Noi folosim un material care se intareste numai prin fotopolimerizare (cu lampa de fotopolimerizare). . 2. Mai intai trebuie sa iti faci o radiografie la dintele respectiv si sa mergi cu ea la cine o sa iti faca respectiva plomba si iti spune daca trebuie scos nervul sau nu. Nervul se scoate doar atunci dintele respectiv incepe sa se decoloreze, sa ai o sensibilitate prelungita sau durere la expunerea la temperaturi inalte sau scazute, umflarea gingiei din jurul dintelui sau dureri severe in procesul de masticatie. |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
harry |
![]()
|
nu ma doare la apa rece, nu ma doare la ceai fierbinte, nu ma doare cand mestec, nu am gingia umflata, pur si simplu a cazut plomba
![]() (nu ma durea nici inainte sa cada plomba, nici acum dupa ce a cazut. |
--------------------
Renault
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Exista asa ceva?
![]() |
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ask rodi!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Sa inteleg ca daca te uiti la unu' cu chipul lui Rodi imprimat pe tricou mori?
|
--------------------
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
QUOTE(harry @ 11 Feb 2011, 12:48) nu ma doare la apa rece, nu ma doare la ceai fierbinte, nu ma doare cand mestec, nu am gingia umflata, pur si simplu a cazut plomba ![]() (nu ma durea nici inainte sa cada plomba, nici acum dupa ce a cazut. Atunci nu ai nici un motiv sa scoti nervul. Dute la doctorul tau sau vino la mine sa iti pun o alta plomba. |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ai grija, daca pune plombe la fel cum scrie pe forum
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
|
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
Calul Maro |
![]()
|
![]() Mârțoagă cu muște sub coadă Group: Members Posts: 74 Joined: 11 February 11 From: Grajd ![]() |
Unde aveti atelierul?
|
--------------------
Cal
Maro
...
- TC 144
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
intr-un grajd !!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
harry |
![]()
|
@bz_26_zzz din curiozitate, cati pacienti ai avut pana acum ?
![]() |
--------------------
Renault
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
...si cati au scapat cu viata?...
![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
|
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Vreo sapte nu mai pot vorbi, da-i irelevant
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
Update
. Adaugam in meniu proteze totale si tratamente de canal. |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Vreau eu pe Canal Grande.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
era pe forumul asta un stomatolog, sau asa ceva de prin iasi/botosani? sau era student, parca?
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Buzau, da' e prin Bucuresti student din cate am inteles.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
raspuns la titul topicului:
N-am! © de Ilie Moromete |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
raspuns la titlul topicului:
Am, da nu-ti dau! |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
ady77 |
![]()
|
raspuns la titlul topicului: Mai am putin, pe fundul borcanului ![]() |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
Raspuns la titlul topicului: am o gramada, la tara, in dusumea.
This post has been edited by corbex: 6 Sep 2011, 07:38 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
harry |
![]()
|
Frate, dar am primit cate un mail pentru fiecare post facut zilele astea, chiar daca nu am mai intrat pe pagina asta ....
Stiam ca se trimite un singur mail si pana nu intri iar pe topicul respectiv nu mai primesti notificari .... |
--------------------
Renault
|
ady77 |
![]()
|
Hai sa mai primesti un mail
![]() |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 19:10 |