Scartieli Portbagaj
![]() ![]() ![]() |
Scartieli Portbagaj
adytzu01 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 1 August 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Solenza
Dacia Solenza
2004
|
|||
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
sa ii dai cu un pic de ulei siliconic pe cheder...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
alprazolam_2002 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 12 February 09 From: galati ![]() |
regleaza cuiele de cauciuc
|
--------------------
dacia
supernova/solenza
clima/rapsodie
- GL-06-YIV/GL-..-...
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
eu am pierdut plasticu in care intra cuiul si am bagat pe cui o bucata de furtun ,se inchide umpic mai greu ,dar e liniste nu se mai aude de fel haionul
|
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
adytzu01 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 1 August 10 ![]() |
aha am sa incerc sa fac ceea ce mi-ati zis multumesc.
|
--------------------
Dacia Solenza
Dacia Solenza
2004
|
|
dj_sweat |
![]()
|
![]() DJ Group: Members Posts: 277 Joined: 20 February 07 From: Bucuresti (Militari) ![]() |
La mine scartaie chederul de la portbagaj, am reglat tampoanele de cauciuc din dreapta si stanga si cuiul de ghidaj de langa incuietoare, dar tot mai scartaia din cand in cand. Am dat si cu silicon si dupa o luna iar scartaia.
Am pus recent si un mic mastic de cauciuc pe cui (se poate pune si o bucata de furtun) ca sa intre fix pe tamponul de cauciuc si am luat din supermarket ulei special de chedere (10 ron) cu care am uns toate chederele, deocamdata este bine. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 - Clima
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:29 |