Panglica airbag, Reparatiii/Inlocuire panglica
![]() ![]() |
Panglica airbag, Reparatiii/Inlocuire panglica
PuscasMarin |
![]()
|
||
![]() Membru cotizant Group: Members Posts: 398 Joined: 26 February 08 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna Expression Grandtour 1.9 dci
2004 F9Q670
|
|||
iDoctor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.062 Joined: 12 October 13 ![]() |
da pamblica la lag 2
|
--------------------
Renault
Megane
2011 / 150 hp
- B-02-TYM Nu mai am rabdare pentru prosti , ca este prea multi . dar multi .
|
|
isr2002 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 13 June 12 ![]() |
Salut. Pentru Clio 3 cu pilot automat am vreo sansa? Se aude spira cum zangane sub volan, becul e aprins...
|
--------------------
Renault
Clio 3
2006/1.6 16V (110CP)
|
|
Marius WAS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 657 Joined: 19 October 08 From: Mioveni / ARGES ![]() |
Salutare!
Se poate si pt Clio 3, singura problema este ca pt modelul tau cu pilot automat este de munca dublu, pt ca sunt doua panglici in paralel. Ma poti contacta pe nr de tel 0721787648 pt mai multe detalii Cu stima! |
--------------------
Renault
Megane R26 2.0 230CP
2007
- ** - ** - WAS
|
|
isr2002 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 13 June 12 ![]() |
QUOTE(isr2002 @ 3 Apr 2016, 20:11) Salut. Pentru Clio 3 cu pilot automat am vreo sansa? Se aude spira cum zangane sub volan, becul e aprins... QUOTE(Marius WAS @ 3 Apr 2016, 22:45) Salutare! Se poate si pt Clio 3, singura problema este ca pt modelul tau cu pilot automat este de munca dublu, pt ca sunt doua panglici in paralel. Ma poti contacta pe nr de tel 0721787648 pt mai multe detalii Cu stima! OK, multumesc. O sa sun dupa Paste. |
--------------------
Renault
Clio 3
2006/1.6 16V (110CP)
|
|
Ovidiu B |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 25 April 16 ![]() |
Chestiunea cu celebra panglică airbag a fost rezolvată și la Meganul meu de Marius WAS cât ai zice pește! Nota 10! Recomand!
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2007 Sedan
|
|
ionut_mir |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 24 November 08 ![]() |
Salut Marius,
Nu pot sa dau PM asa ca incerc aici. Am avut aceasta problema mai demult - cred ca acum vreo 5 ani. Tu m-ai ajutat atunci cu schimbat de panglica - nu am avut nici o problema pana de curand de cand a inceput iar sa se aprinda din cand in cand martorul cu service (si aribag). Mentionez ca nu se aude acel fosnet ca prima oara - nu se aude nimic suspect - poate fi tot de la panglica? - sau alta e problema? Am verificat si mufa de sub scaun pasager - adica am incercat sa o mufez mai bine, insa la fel - martorul tot se aprinde aleatoriu. Multumesc! |
--------------------
Renault
Megane
2005
|
|
Marius WAS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 657 Joined: 19 October 08 From: Mioveni / ARGES ![]() |
QUOTE(Ovidiu B @ 27 Apr 2016, 19:01) Chestiunea cu celebra panglică airbag a fost rezolvată și la Meganul meu de Marius WAS cât ai zice pește! Nota 10! Recomand! ![]() Salut Ovidiu, Multumesc pt recomandare! Toate cele bune! QUOTE(ionut_mir @ 28 Apr 2016, 10:01) Salut Marius, Nu pot sa dau PM asa ca incerc aici. Am avut aceasta problema mai demult - cred ca acum vreo 5 ani. Tu m-ai ajutat atunci cu schimbat de panglica - nu am avut nici o problema pana de curand de cand a inceput iar sa se aprinda din cand in cand martorul cu service (si aribag). Mentionez ca nu se aude acel fosnet ca prima oara - nu se aude nimic suspect - poate fi tot de la panglica? - sau alta e problema? Am verificat si mufa de sub scaun pasager - adica am incercat sa o mufez mai bine, insa la fel - martorul tot se aprinde aleatoriu. Multumesc! Salut Ionut, ti-am dat PM, cel mai bine este sa ne auzim la un telefon. Cu stima! |
--------------------
Renault
Megane R26 2.0 230CP
2007
- ** - ** - WAS
|
|
mihait1234 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 13 May 16 ![]() |
Salutare!
Am si eu aceeasi problema cu panglica rupta la un Megane 2 2007 fara pilot automat. Martor in bord de airbag aprins si acel fosnet la rotirea volanului. Marius WAS, imi poti da te rog un PM cu pretul pentru inlocuirea ei, cu tot cu montaj in Bucuresti? |
--------------------
Renault
Megane 2
2009
|
|
blondutzugeo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 7 May 16 ![]() |
de unde esti Marius WAS?
|
--------------------
renault
megane 2
2007
|
|
Marius WAS |
![]()
|
Salutare!
Sunt din Arges, dar ajung saptamanal in Bucuresti, sau in alte localitati din tara. Mai bine imi spuneti de unde sunteti dvs. Ca sa va pot spune cum va pot ajuta Cu stima, |
--------------------
Renault
Megane R26 2.0 230CP
2007
- ** - ** - WAS
|
|
goancea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 24 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Am sI eu problema cu aibagul la un megane 2. Sunt din Bucuresti. Se poate rezolva? Merci! George |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2007 1.5 dci 100CP
- B - FOREVER - ROK
|
|
Marius WAS |
![]()
|
Salutare!
Sigur, ai PM de la mine sau ma poti contacta pe nr de tel afisat mai sus. Cu stima! |
--------------------
Renault
Megane R26 2.0 230CP
2007
- ** - ** - WAS
|
|
FURTUN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 12 November 15 From: Bucuresti ![]() |
Salutare. Am probleme cu panglica de airbag din volan la masina din semnătura. Cred ca aceasta trebuie schimbata. Ma poti contacta cu un pret pentru aceasta operatiune? Multumesc!
|
--------------------
Renault
Clio 2 1.4 16v
2001
|
|
Marius WAS |
![]()
|
Salutare!
Daca este vb de clio 2 din 2001, cred ca cel mai ieftin iesi cu o piesa din dezmembrari. Iti stau la dispozitie daca ai neclaritati. Cu stima |
--------------------
Renault
Megane R26 2.0 230CP
2007
- ** - ** - WAS
|
|
75AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 23 March 14 From: Constanta ![]() |
Salut.La mare anul asta ajungi?vreau sa te uiti la un Clio 3 ca fasie ceva gen panglica indoita sub volan
This post has been edited by 75AIM: 11 Jul 2016, 14:56 |
--------------------
Renault
Fluence
2013 Privilege,Clio 3 2007
- ex 99AIM
|
|
TMWbyU |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 23 November 15 From: Brasov ![]() |
Salut Marius!
Am si eu un Megane 2.2 si aparent am aceasta minunata pamblica rupta, sau cel putin asa sustine tipul care a pus testerul pe ea insa eu nu am auzit nici un sunet ciudat la volan! M-ar interesa daca ai vreun drum prin Brasov iar daca da sa ne auzim si eventual daca ai timp sa o si reparam, ti-as fi foarte recunoscator! This post has been edited by TMWbyU: 27 Jul 2016, 23:24 |
--------------------
Renault
Megane 2
2007
|
|
weaksis |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 29 May 13 ![]() |
Salut Marius,
Din cate am observat este foarte posibil sa am si eu aceiasi problema: Service + Martorul de airbag. M-am uitat pe sub scaun la contactele alea si nu par iesite. Nu pot sa iti dau PM(nr de posturi). Cand mai ai drum prin Bucuresti? |
--------------------
Pieton
Pieton
1988
|
|
Marius WAS |
![]()
|
Salut!
Ai PM de la mine! Maine ajung, te rog sa ma suni cand vezi mesajul. Cu stima |
--------------------
Renault
Megane R26 2.0 230CP
2007
- ** - ** - WAS
|
|
Myrhinegold |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 16 July 16 ![]() |
Salut! Am achizitionat de curand un megane 2.2 2006 si nu merge pilotul automat. Fostul proprietar mi-a spus din start ca trebuie sa inlocuiesc panglica. Mentionez ca nu am martori aprinsi in bord. Sunt din Iasi. Ai drum pe aici?
Multumesc! This post has been edited by Myrhinegold: 3 Aug 2016, 12:08 |
--------------------
Renault
Megane
2006 2.2
|
|
Marius WAS |
![]()
|
Salutare!
Te pot ajuta, dar nu am idee cand as putea ajunge la Iasi. In cazul in care ai drum prin Pitesti sau Bucuresti, am putea rezolva usor. Am pe cineva in Iasi care monteaza, dar la tine e mai complex avand martorii stinsi. Cu stima! |
--------------------
Renault
Megane R26 2.0 230CP
2007
- ** - ** - WAS
|
|
Myrhinegold |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 16 July 16 ![]() |
S-ar putea sa am drum in Bucuresti zilele astea, imi poti trimite in PM nr tau de telefon? Multumesc
|
--------------------
Renault
Megane
2006 2.2
|
|
cxdani |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 21 March 07 ![]() |
Panglica inlocuita acum 3 saptamani de Marius Was. Operatiunea a durat max 15 minute.
Plecat in concediu, serpentine la greu timp de 7 zile. Totul e OK. Recomand. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.6 16V Expression
Octombrie 2006, clima
|
|
MihaiVHD |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 1 November 14 ![]() |
Salut Marius!
Am aceeasi problema: Service + Martorul de airbag. Prin Buzau cand vei mai avea trecere? Astept un PM, multumesc! |
--------------------
Renault
Megane
2007 Luxe Privilege
|
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Salut, la ce pret este o pamblica, cu tot cu mufe?
Mersi. |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
sosobigman |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 3 November 06 ![]() |
Bună seara,
Din noiembrie anul trecut dețin și eu un R. MEGANE II din 2008. Au fost câteva mici probleme minore care pe parcurs le-am cam rezolvat. Singura care îmi mai da bătăi de cap e aceasta problema legat de martorul din bord aprins și mesajul "Check airbag". Astăzi am sesizat ca becul de faza scurtă dreapta nu funcționa, și nici un beculet de la nr. de înmatriculare. Împreună cu un prieten (mecanic de meserie) am schimbat amândouă becurile de faza scurtă (am trecut pe becuri ceva mai bune - osram night breaker), treaba a mers ok. S-a schimbat și beculetul de la nr. de înmatriculare, dar surpriză - asta nu vroia sa se aprindă. Asa ca pentru un amărât de beculet ne-am mutat la panoul de siguranțe din compartimentul motorului. O adevărată placere, dar s-a rezolvat și acolo. Din cauza ca prietenul trebuia sa mai rezolve și alte mașini azi nu am mai insistat cu alte probleme. Una dintre e fiind asta cu martorul luminos din bord și mesajul de verificare airbag. Am auzit și am mai citit despre această problemă și la alții și ziceau ca trebuie umblat la mufele de sub scaun. Am verificat și rasverificat dar martorul tot nu vrea sa se stingă. Am încercat sa ma mai documentez asupra problemei și am ajuns pe aceasta pagina și am citit și despre aceasta panglica și sunetul pe care îl produce (plastic pe plastic) și atunci am făcut legătura. Și la mine se aude acel sunet, și chiar vad o panglica subțire care îmi părea ca o bucățică de hârtie blocată intre volan și restul corpului. Deci nu pot sa asum decât ca și eu am aceeași problema cu ceilalți colegi de suferință care au scris mai înaintea mea. Asa ca ma înscriu și eu pe lista de așteptare pentru Sibiu. D-le Marius, va rog sa îmi dați un semn când credeți ca ați putea ajunge prin Sibiu și dacă ma puteți ajuta sa rezolvam aceasta problema. Va mulțumesc anticipat. O seara plăcută în continuare - cu scuzele de rigoare pentru "romanul" ce l-am scris. |
--------------------
Renault
Megane II
2008 - 1.6 16v
|
|
sorinache11 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 363 Joined: 25 August 12 From: Constanta ![]() |
Salut Marius,
Știi ce frumoasă e marea toamna sau iarna? Pe la Constanța sau în apropiere când mai ajungi? Stimă |
--------------------
RENAULT
SCENIC 2; 1.5 dCi; 101 CP
2004
|
|
pustyou |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 4 January 13 From: Dorohoi/Botosani ![]() |
este cineva mai aproape de judetul Botosani care repara (inlocuieste) spirala airbag volan Megane 2. Multumesc.
Marius am vazut ca ai pe cineva in iasi.... Cum pot lua legatura cu el? This post has been edited by pustyou: 3 Oct 2016, 13:26 |
--------------------
renault
megane 1.5 DCI 101CP
11/2004
- BT 05 DCV
|
|
Marius WAS |
![]()
|
Ai PM de la mine, ramane sa ma anunti daca te aranjeaza variantele propuse de mine.
Cu stima! |
--------------------
Renault
Megane R26 2.0 230CP
2007
- ** - ** - WAS
|
|
sorinache11 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 363 Joined: 25 August 12 From: Constanta ![]() |
Salut Marius WAS,
Prin zona Constantei ai pe cineva? Multumesc |
--------------------
RENAULT
SCENIC 2; 1.5 dCi; 101 CP
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 16:32 |