unde gasesc BiFi?
![]() ![]() ![]() |
unde gasesc BiFi?
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
![]() Să-ți fie de bine! ![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Te duci cu produsu finit inapoi la agip si primsti 50% din bani inapoi
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cu vreo 10 lei sau cat or costa, iau o punga de carnati d-aia Sticks de la Aldis, si ei plini de E-uri si mananc o saptamana, cruzi asa. Acu' nu vreau sa fiu Gica contra, ca nu-mi sta in fire, dar chiar nu mi se pare ca merita banii, si gustul este unul destul de banal si chiar artificial as zice.
Si saracu' argon, o sa faca 40 de kilometri pentru asta. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
eu tot as vrea sa mushc asa din unu sa vad cat de suculent este:-s dar nu am nici o benzinarie in apropiere..daca vin cu trenu in bucale ...ma imbarca si pe mine careva din gara de nord sa merem la o benzinarie AGIP?? fac cinste cu un carnat bifi pe langa aia 5 pe care ii cumpar:-s
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Am trecut azi pe lângă un Agip la Tâncăbești...
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.391 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
dacia_slk |
![]()
|
![]() If I'm not back in five minutes... wait longer! Group: Members Posts: 544 Joined: 13 November 09 From: Milky Way ![]() |
QUOTE(dacia_slk @ 9 Nov 2010, 11:19) Da' nu te-apuci sa-ti faci singur ce carnati iti pofteste inima? Cumperi 1-2 sau mai multe kg carne tocata, mate, condimente et... voila! Carnati dupa gustul tau! Se pot chiar si afuma! Va trebui numai sa cauti ceva retete gustoase, dar nenea Gogu' e mereu prin preajma, gata sa ajute... QUOTE(Ov @ 9 Nov 2010, 11:22) QUOTE(Merced @ 10 Nov 2010, 16:09) Bai nene pofticios cum sunt, azi n-am rezistat tentatiei si am bagat in Agip sa vad si eu ce laudati asa de tare. Am gasit, avea tot felu' de dimensiuni, am luat doi clasici, la 3 lei bucata. Ca idee, o bucata are 25 de grame, deci cam 120 de lei kilogramul. Aveam asteptari foarte mari. Asa ca dezamagirea a fost crunta. Ce e ala nene? E aproape acelasi lucru cu carnatul Sticks de la Aldis. Diferenta mica de tot la gust si mare rau la bani. Ma asteptam sa fie cine stie ce smecherie. Nimic iesit din comun insa. ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLK
55 AMG That's why I told you "touch nothing"... But you're a bunch of cowboys...
"Consilio et animis." |
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 10 Nov 2010, 18:29) Pai se pare ca ala e cel mai apropiat de Ploiestiul nostru. Oricum,voi aflati voi unde se pot gasi,ca m-ati innebunit de pofta. ![]() Peste vreo luna vin si eu in tara ,si sa nu stau sa pierd timpul cautind prin tot orasul. ![]() Si va fac si o cinste cu niste d-astia,eventual si cu o bere,ca doar informatia costa! ![]() Pe aici pe unde sunt,gasesc mai repede cirnati din carne de camila. ![]() ![]() This post has been edited by M.C.: 10 Nov 2010, 17:41 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Merced @ 10 Nov 2010, 17:18) Cu vreo 10 lei sau cat or costa, iau o punga de carnati d-aia Sticks de la Aldis, si ei plini de E-uri si mananc o saptamana, cruzi asa. Acu' nu vreau sa fiu Gica contra, ca nu-mi sta in fire, dar chiar nu mi se pare ca merita banii, si gustul este unul destul de banal si chiar artificial as zice. Si saracu' argon, o sa faca 40 de kilometri pentru asta. ![]() Sa nu te mai duci cu desagii la pomul laudat! Ia o corfa. ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
mai rapid in bucale cu trenu ....ca in tancabesti nu stiu cu ce pot ajunge ..nu stiu unde opreste trenu
|
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(Merced @ 10 Nov 2010, 16:09) Bai nene pofticios cum sunt, azi n-am rezistat tentatiei si am bagat in Agip sa vad si eu ce laudati asa de tare. Am gasit, avea tot felu' de dimensiuni, am luat doi clasici, la 3 lei bucata. Ca idee, o bucata are 25 de grame, deci cam 120 de lei kilogramul. Aveam asteptari foarte mari. Asa ca dezamagirea a fost crunta. Ce e ala nene? E aproape acelasi lucru cu carnatul Sticks de la Aldis. Diferenta mica de tot la gust si mare rau la bani. Ma asteptam sa fie cine stie ce smecherie. Nimic iesit din comun insa. deci m-am lamurit de cirnatul vostru nemtesc , nu e cine stie ce , ma facuserati curios , daca se aseamana cu aia stix care de cite ori imi aduc aminte de ei cumpar atunci e ok ![]() This post has been edited by bygy007: 10 Nov 2010, 21:13 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
niste cîrnati polonezi nu vrea nimeni?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Si la Steaua cine mai arbitreaza?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Markos @ 11 Nov 2010, 22:41) Da' niste carnati Lukanikos traditionali elenikos nu are Domnu' Markos de la Bucuresti? ![]() Attached thumbnail(s) Lukanikos.jpg ( Size: 76.58k ) Number of downloads: 314 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
nu.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Am gustat si io mult-laudatu'.
E ca un salam banatean la pret de prosciuto adusa din bahams |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Alex4u |
![]()
|
eu am luat de la real niste carnati sticks..buni rau banuiesc ca sunt ca aia bifi ca nu gasesc niciunde
|
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
Markos |
![]()
|
le-a triplat Ov vanzarile, cu topicul asta.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Inainte se vindea un cirnat in toata tara, acum numai pe topicul asta s-au vindut trei.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(Alex4u @ 10 Nov 2010, 16:24) eu tot as vrea sa mushc asa din unu sa vad cat de suculent este:-s dar nu am nici o benzinarie in apropiere..daca vin cu trenu in bucale ...ma imbarca si pe mine careva din gara de nord sa merem la o benzinarie AGIP?? fac cinste cu un carnat bifi pe langa aia 5 pe care ii cumpar:-s Nu-i nevoie. Cum cobori din tren, in gara vezi ca e in stanga intrarea la metrou, cobori la metrou, iti iei bilet si apoi cobori la sensul spre Republica-Pantelimon (nu Dristor 2). Te sui frumos in metrou si ai cam 7-8 statii de mers cu el, vezi ca ai harta inauntru, statia Timpuri Noi e imediat dupa Unirii. Cobori din metrou si iesi pe la iesirea din fata. La 20 de metri de la iesirea de la metrou ai AGIP-ul in fata. Pofta buna. Cum ajung in Bucuresti trec si eu pe acolo, momentan mai am ceva socoteli de incheiat in zona. This post has been edited by Laurentziu83: 14 Nov 2010, 19:04 |
--------------------
.
.
.
|
|
l@u |
![]()
|
daca tot ti-ai pus avatarul ala de kkt ce dreaq mai stai intara asta ....????
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Vezi ca esti offtopic bre.
This post has been edited by Laurentziu83: 14 Nov 2010, 19:09 |
--------------------
.
.
.
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
l@u |
![]()
|
problema e ca tot cer dar nici unul nu da !!!!pisa-te pe tine !!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
corbex |
![]()
|
A sarit o tzatzica pe tine si te-a rugat sa fii tzapul ei?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(Laurentziu83 @ 14 Nov 2010, 20:07) Nu te supara pe l@u, "vecinul" nostru, care are rude pe Lozoveni... Asa este el... Mai acid, mai ironic uneori. E ultranationalist, anti-evaziune fiscala, anti-basarabeni, anti... etc. Dar nu ofera niciodata solutii concrete astfel incat sa nu facem evaziune fiscala, sa nu facem pipi pe Romania (de ce nu ne invita sa lucram, cu un CV generos, la firma domniei sale?? Ca eu unul as lucra si peste program!). Am tendinta uneori sa cred ca ori lucreaza pe la fisc, ori la SRI, ori e MASON cel mai mult probabil (acestia cred in perfectiunea unei societati si a oamenilor). This post has been edited by dragoselu: 14 Nov 2010, 19:17 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:53 |