Bătaie spate dreapta, Parcă am o greutate în porbagaj care sare la gropi
![]() ![]() ![]() |
Bătaie spate dreapta, Parcă am o greutate în porbagaj care sare la gropi
aliosha |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 14 December 09 From: arges ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2 CC
2008
|
|||
chrisfire02 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 20 January 11 From: Harghita ![]() |
daca avem o presa le schimbam si dadeam mai multe informatii dar asa cred ca trebuie sa apelez la un service.Cum as putea confectiona o presa?
|
--------------------
Renault
Megane II
1.9 dci Grandtour
- HR 17 DCO
|
|
ovidiu87 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 18 March 08 From: Resita ![]() |
2 tubulare si o menghina strong
![]() mai lata in care sa intre bucsa cand iese. This post has been edited by ovidiu87: 1 Feb 2011, 20:39 |
--------------------
Dacia
Solenza Rapsodie
2003
- Numar de Caras "In aceasta lume nimic nu este sigur in afara de moarte si taxe"
|
|
chrisfire02 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 20 January 11 From: Harghita ![]() |
ma gandeam la o menghina mai mica cu care ma pot baga sub masina si doua bucati de teva,una sa impinga bucsa si una in care sa intre
|
--------------------
Renault
Megane II
1.9 dci Grandtour
- HR 17 DCO
|
|
ovidiu87 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 18 March 08 From: Resita ![]() |
nu prea ai forta in menghina mica....Ideal ar fi daca ai demonta complet puntea spate de pe masina, desi e foarte mult de lucru...Intreaba de curiozitate la service sa vezi cat iti ia
|
--------------------
Dacia
Solenza Rapsodie
2003
- Numar de Caras "In aceasta lume nimic nu este sigur in afara de moarte si taxe"
|
|
chrisfire02 |
![]()
|
tocmai asta vreau sa evit,demontarea puntii.O sa intreb la service sa vad ce zic mesterii
|
--------------------
Renault
Megane II
1.9 dci Grandtour
- HR 17 DCO
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
QUOTE(chrisfire02 @ 1 Feb 2011, 16:26) am masurat bucsa cu ruleta (nu am avut altceva)si am ajuns la urmatorul rezultat lungime=6cm diametru exterior=4cm diametru interior=1cm circumferinta=12,5 Are si un cod pe cutie 6001 543 717 Sper ca am fost de ajutor astea sint...codul corespunde cu ce am eu in catalogul de piese...mai au ??? 1 Feb 2011, 22:00: QUOTE(aliosha @ 1 Feb 2011, 19:24) acuma dupa ce am schimbat tecile de la arc a inceput sa si scartaie, pe langa faptul ca tot se mai aude cate o bataie prin gropi. ![]() si la mine dupa ce am pus tecile pe arcurile spate au inceput sa scirtiie...asa ca le-am dat jos repede si nu mai scirtiie deloc...troncaneala raminea acolo si cu teci si fara teci...ceva este ...miine o sa inversez amortizoarele sa vad daca mai face This post has been edited by ramsen: 1 Feb 2011, 22:00 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
MANUVIU |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 17 June 10 From: Suceava - Suceava ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza Confort 1.4 MPI 14xxxx km
2004
- SV-10-XXX
|
|
chrisfire02 |
![]()
|
nu am avut timp sa merg pe la magazin si nu stiu daca mai au.
|
--------------------
Renault
Megane II
1.9 dci Grandtour
- HR 17 DCO
|
|
aliosha |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 14 December 09 From: arges ![]() |
daca at schimbat bucsele alea sa dai si voi de veste
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 CC
2008
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
am gasit bucsa punte spate solenza la 11,50 lei buc pe la o firma din Cluj...au pe stoc destule fabricate la ardeleanca parca...cind iau salariul le comand
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
MANUVIU |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 17 June 10 From: Suceava - Suceava ![]() |
si eu am vazut la aia din CJ dar din poze arata la fel ca cele de pe fata de la brat, chiar si in anunturile lor is aceleasi poze.
|
--------------------
Dacia
Solenza Confort 1.4 MPI 14xxxx km
2004
- SV-10-XXX
|
|
b 45 bwy |
![]()
|
![]() Van driver Group: Members Posts: 1.135 Joined: 27 November 10 From: Bucuresti ![]() |
Va salut,postez aici pentru ca am cumparat doua amortizoare spate de SLZ(fabricate de autosped) si in aceasta seara le am montat pe nova mea.Toate bune si frumoase,masina mai tapana,mai ridicata de spate insa cand m-am apasat cu mana pe amortizoare separat am observat ca cel de pe stanga cand apas pe el se aude un zgomot ca o bataie,am mers si cu ea si la gropi la fel parca bate ceva.Mentionez ca am pus bucsele corect si le-am strans cat trebuie.Oare o disparea aceasta bataie in timp?ca e stresanta.A mai patit cineva asta?
|
--------------------
Renault
Laguna
2003
- Florin&bwy Nova GT 1999
|
|
b 45 bwy |
![]()
|
![]() Van driver Group: Members Posts: 1.135 Joined: 27 November 10 From: Bucuresti ![]() |
Nici o parere?
|
--------------------
Renault
Laguna
2003
|
|
marius c |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 13 October 10 ![]() |
eu am reusit sa schimb bucsele de la punte singur ,cu destule batai de cap dar am reusit ,ca sa le poti scoate trebuie sa le incalzesti cu o lampa de gaz sau cu autogen ,asta daca nu ai presa ,dupa ce le incalzesti pui o teava pe marginea exterioara cu atentie sa nu lovesti buza de la punte si lovesti cu ciocanul ,la montare dai cu putina vaselina pe exteriorul bucsei si va intra foarte usor
|
--------------------
dacia
solenza 1.9 diesel
2004
|
|
b 45 bwy |
![]()
|
care bucse?in afara de cele de pe amortizor mai sunt altele?ca amortizoarele sunt noi cu tot cu bucse.
|
--------------------
Renault
Laguna
2003
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
La fiecare bascula ai doua bucse si un pivot...
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
b 45 bwy |
![]()
|
QUOTE(b 45 bwy @ 9 Oct 2012, 20:53) Va salut,postez aici pentru ca am cumparat doua amortizoare spate de SLZ(fabricate de autosped) si in aceasta seara le am montat pe nova mea.Toate bune si frumoase,masina mai tapana,mai ridicata de spate insa cand m-am apasat cu mana pe amortizoare separat am observat ca cel de pe stanga cand apas pe el se aude un zgomot ca o bataie,am mers si cu ea si la gropi la fel parca bate ceva.Mentionez ca am pus bucsele corect si le-am strans cat trebuie.Oare o disparea aceasta bataie in timp?ca e stresanta.A mai patit cineva asta? QUOTE(Maskatu @ 14 Oct 2012, 21:13) Era vorba de bataie spate(acolo sigur nu ai pivot) si din cate stiu eu e doar bucsa din capatul amortizorului unde se prinde de punte, nu? This post has been edited by b 45 bwy: 14 Oct 2012, 21:49 |
--------------------
Renault
Laguna
2003
|
|
marius c |
![]()
|
puntea spate face legatura cu restul masini prin aceste bucse seamana cu cele de la bascule de pe fata numai ca sunt mai mari
|
--------------------
dacia
solenza 1.9 diesel
2004
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
marius c |
![]()
|
bagi o surubelnita mecanica sau un levier intre bucsa si locasul de prindere daca se misca excesiv bucsa este dusa ,eu cand le-am scos erau asa de distruse ca interiorul metalic unde intra surubul era desprins de cauciucul bucsei
|
--------------------
dacia
solenza 1.9 diesel
2004
|
|
cosstti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 487 Joined: 26 April 11 ![]() |
Am citit comentariile despre problema bataii de pe spate la solenza, aceeasi problema am si eu.
Am verificat cu levierul, bucsele sunt bune. Totusi bataia se aude parca la capatul de cursa al amortizorului, deci cand masina iese din groapa si salta spatele. Am mers cu masina incarcata pe spate si parca nu se mai auzea nici un zgomot pe spate. Nu cumva amortizorul ajunge la capat de cursa si de acolo si zgomotul? Astept pareri. Multumesc. |
--------------------
dacia
sandero stepway 1.6, 8V, 62Kw.
2o11
- is xx xxx
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Posibil sa fie dusa bucsa de la amortizor si asta sa atinga de urechile alea in care e prins. Constatarea se face cu ochiul liber.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
metrix4you |
![]()
|
![]() Pasionat de Solenza Group: Members Posts: 505 Joined: 13 March 07 From: Giurgiu ![]() |
si eu am cam aceeasi problema , numai ca la mine se aude cand am ceva incarcatura in spate (persoane pe bancheta , bagaj in portbagaj) si merg pe drum denivelat. se aude o bataie foarte enervanta , cam in momentul cand laseaza masina. amortizoarele sunt noi ( au 1 an dar nici 10.000km)
inca nu stiu ce ar putea avea. eu suspectez bucsile prin care se leaga puntea de caroserie gresesc ? |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- Gr-03-EGV ... doar eu si "Solnitza" mea ...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Posibil, dar bine ar fi sa sui masina pe elevator si sa verifici temeinic. Le si potti schimba la fata locului, daca e cazul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
nelu_n |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 12 November 12 ![]() |
Buna sera.Problema cu zgomotul din spate o am si eu de vreo 2 luni....Am fost la sevis autorizat pt o constatare azi si mi-au zis ca:
telescoapele sunt ok(sunt schimbate de 1 an tot de ei marca biltein) cauciucul de pe arcuri pe primele 2 spire de sus si de jos sunt puscate Mentionez ca zgonotul din spate se amplifica cand este putina benzina in rezervor, drept urmare au demontat rezervorul.Dupa ce l-au dat jos la o singura miscare o rezervorului de aude ca si cum ar fii ceva in rezervor(o bila asa ceva).Langa plutitor mai este o piesa care zic ei ca este o supapa cu o bila in ea si ca aia nu trebuie sa se auda cand misti rezevorul deci este defecta.Nu se poate inlocui Se gaseste numai impreuna cu rezervorul care este 460rom. Ei spun ca zgomotul in spade se aude da la piesa aceea de pe rezervor A mai vazut cineva un rezervor dat jos.tot asa se aude? Ce poate sa fie acea piesa si rolul ei? Multumesc |
--------------------
solenta
1.4 benzina
2005
- AR07EFF
|
|
metrix4you |
![]()
|
![]() Pasionat de Solenza Group: Members Posts: 505 Joined: 13 March 07 From: Giurgiu ![]() |
la mine nu este sunet de bila sau altceva , este ca si cand as avea masina incarcaata la maxim si ar atinge tampoanele de la arcuri
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- Gr-03-EGV ... doar eu si "Solnitza" mea ...
|
|
augustin87r |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
Telescoapele de la haion pot cauza batai intermitente?
Avand in vedere ca haionul e inchis si presat in cele doua tampoane de cauciuc, telescoapele alea mai au vreun rol? Haionul nu cade in cap. De la un timp parca il arunca mai tare telescoapele cand il deschid. |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
DA ! Cand telescoapele sunt duse sau inghetate ai impresia ca ai arcurile rupte , portbagajul deschis si o orchestra de betivi pe acolo .
Deci iti recomand sa testezi pe rand telescoapele si sa le inlocuiesti ! NU recomand ASAM ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 07:22 |