Receiver TV, Cum se foloseste???
![]() ![]() ![]() |
Receiver TV, Cum se foloseste???
C a t a l i n |
![]()
|
||
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|||
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
ar fi bine , ai idee ce model se potriveste . stiu ca daca nu sint imperecheate cartela si decodorul nu functioneaza
eu stiu ca atita timp cit ai un decodor (receiver.) merge doar un televizor , daca ai mai multe trebuiesc mai multe decodoare This post has been edited by bygy007: 10 Nov 2010, 20:54 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Pai eu d-aia nu o sa ma abonez la asa ceva pana nu gasesc o metoda de a folosi doar TV-ul. Nu vreau 4 cutii si inca 4 telecomenzi.
|
--------------------
-
-
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
asa este la mine l-am luat ca a fost pe degeaba si il tin de mobila , ca nu imi place sa stau cu 2 telecomenzi cu toate ca se vede mult mai bine pe digital
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
QUOTE(george_scala_2004 @ 10 Nov 2010, 19:53) @kxz - pe linga ce ai mentionat mai e nevoie de chei pentru spargerea codurilor...am scris mai sus...dar este ilegal...riscul este mare...insa satisfactia e mare: calitate deosebita a imaginii... mai multe detalii aici: http://www.rdi-board.com/index.php inclusiv dreambox. pai tocmai pentru acele key ai nevoie de net. dreambox + antena cu motor, e perfect. orice satelit, orice post, totul free... costuri de fapt la inceput in echipament plus ca trebuie sa-l puna la punct cineva care stie cu ce se mananca dreambox si linux. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE(kxz @ 11 Nov 2010, 18:20) pai tocmai pentru acele key ai nevoie de net. dreambox + antena cu motor, e perfect. orice satelit, orice post, totul free... costuri de fapt la inceput in echipament plus ca trebuie sa-l puna la punct cineva care stie cu ce se mananca dreambox si linux. da-mi voie sa nu fiu de acord...de fapt orice satelit vizibil din romania si ale carui foot-print-uri la sol sa fie suficient de puternice ca sa ai semnal stabil si imagine pe masura. exista si sateliti mai greu de receptionat - antena mai mare, lnb cu zgomot mic, cablu performant, receiver performant (dar asta doar pentru impatimiti - in lumea dx-erilor e o performanta sa reusesti sa receptionezi alti sateliti - de exemplu astra-ele, care au foot-print-ul doar pe europa occidentala).. in rest bafta multa, |
--------------------
...
...
...
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Ba merge, dar nu imi surâde ideea. E drept că n-am numai TV-uri Full HD, dar e un compromis pe care nu-l vreau. Și tot nu scap de cutie și încă o telecomandă.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
doar daca au twin-tunner-e...
|
--------------------
...
...
...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:17 |