30 mil pentru masina veche casata, partea 2
![]() ![]() ![]() |
30 mil pentru masina veche casata, partea 2
angel-boy |
![]()
|
||
![]() Ovidiu Group: Members Posts: 1.162 Joined: 11 October 07 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dci
2002 Daewoo AGC-1220RF-A ,boxe Cabasse,subwoofer BOSE
EX : Volkswagen GOLF III 1996 1.6 MPI - 1996 EX : DACIA 1310 TX - 1991 |
|||
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Vechime trebuie sa aiba >12 ani. Am auzit ca v-a incepe programul la 1 iunie un set... la care nu v-a intra Sandero din pacate....apoi v-a mai fi un set de la 1 octombrie la care v-a intra si Sandero dupa care imi fug mie ochii.
Intrebare: Daca ma duc la REMAT si fac acte tot....de ex pentru un Sandero sau un Logan ... cat trebuie sa astept pana primesc comanda dorita? Masina o predau cand inchei acel contract si imi dau acel bonulet de 3000 lei sau cand vine masina ce-a noua? Cine imi poate oferi aceste detalii? Multumesc! |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
razvan_3asy |
![]()
|
![]() membru cu permis :D Group: Members Posts: 569 Joined: 3 August 06 ![]() |
In ce consta nota de acceptare?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Laureate 1.4 benzina :X B-50-HCR
|
|
Tonyus |
![]()
|
![]() Simply clever... Group: Members Posts: 211 Joined: 12 April 04 From: Oradea ![]() |
Deci daca ai implinit cerintele (masina mai veche de 12 ani,etc.), te deplasezi la un dealer, care iti va da nota de acceptare (daca sunt locuri), cu care vei merege la REMAT ,sau orice alta firma care e pe lista dealerului, cu masina (de preferinta pe rotile ei).
Acolo vei preda masina (sa ai talonul la tine, buletinul, si sa iei numerele jos- vei avea nevoie de ele la politie). Urmeaza scoterea din evidenta (la Primarie), copii legalizate (la notar- iti va zice dealerul ce acte- parca actul de distrugere si inca ceva), birou copiat acte (pentru intocmirea dosarului de radiere), politie (radierea propriu zisa). Iarasi inapoi la dealer care va trimite (cred) actele spre validare(?) la sediul lor parca. Dupa aceea vei putea plati (integral sau rate/leasing) masina aleasa, beneficiind de prima de casare. Nu sunt sigur de exactitatea celor spuse mai sus ,dar la dealer vei afla tot ce te intereseaza, eu am scris doar in mare ce ai de facut. Bafta!!! This post has been edited by Tonyus: 19 Jun 2008, 18:22 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi 1.4 16v
2002 "A te certa pe internet (forum) e ca si cum ai participa la un concurs de retardati; chiar daca ai sa castigi, tot retardat ramai!"
COPYRIGHT LIVIU Subscriu... |
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Acesta este ultimul an cand se desfasoara programul sau va fi si in 2009?
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ti se pare ca ar fi rablele pe terminate?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Nu,dar auzisem ca acesta s-ar putea sa fie ultimul an si vroiam sa stiu ceva sigur.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
razvan_3asy |
![]()
|
asa se pare, asta ar fi ultimu an
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
razvan_3asy |
![]()
|
Ce dureaza asa mult livrarea la astia de la meridian?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
Cine a zis ca e ultimul an, vorba lui argon, sau terminat masinile vechi ... ca nu pot sa le zic rable ... ce eu umblu cu o rabla la cati bani am bagat in ea
![]() This post has been edited by Adrian_Boy: 3 Jul 2008, 12:32 |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|
cristu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 22 August 05 ![]() |
Buna ziua !
Doresc sa ma insciu in programul RABLA dar am o problema. Propietarul masinii (tata) a decedat acum 4 ani si in cazul acesta am inteles ca trebuie neaparat certificat de mostenitor. Stiu ca se poate prin orice notariat, inca nu m-am dus sa ma interesez, dar vroiam sa stiu care este taxa perceputa de notar, in mare pentru eliberarea acestui certificat. Masina este din '81 Va multumesc, |
--------------------
Dacia 1300
Berlina '81
- B-17-BPC
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Am revenit la programul rabla. Are cineva idee pe ce data incepe programul Rabla 2009? Pe internet nu scrie nimic clar. Vreau sa o dau si eu la casat imediat dar as vrea sa stiu pe ce data incepe REMAT 2009. Multumesc!
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Mergi la dealerul de unde vrei sa iei masina si intreaba acolo , sigur ei stiu.
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
asa m-am gandit si eu.. maine vreau sa ajung.. sa vad cum stau cu timpul dar ma gandeam ca poate stie cineva de aici ... oricum cred ca o sa incepa la 1 martie asa cum a fost si anul trecut... sa vedem.... sunt in asteptare....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Am fost la dealer...programul rabla nu se stie cand incepe dar au ei o oferta special pentru rable... imi dau 800 euro pentru masiina din semnatura... ceea ce este multumitor pentru mine... in jur de 800 euro iti dau si la programul remat
![]() Cine mai are masini vechi si vrea o schimbare sa nu mai astepte programul rabla...la dacia este mai avantajos... se pare ca nu mai umbli asa mult cu hartiile....doar casare si radierea din ciruclatie.... O sa va ofer mai multe detalii in maxim 1 saptamana ca o sa o dau eu la casat prin acest program sa vedem avantaje si dezavantaje! This post has been edited by BeciAcustic: 23 Jan 2009, 11:12 |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si ce iti iei, Logan sau Sandero?
This post has been edited by Bulldog: 23 Jan 2009, 11:28 |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
logan ph 2. Laureat
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Despre ce dealer si despre ce oferta este vorba? Ce conditii trebuie sa indeplineasca rabla? Sau e vorba de buy-back?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Despre Rent Car Service Litoral Constanta si este o oferta a lor, nu este vorba de buy-back.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
bobo are dreptate....nu ai nici o treaba cu rematul de care auzi la TV. Iti da 800 euri pentru orice masina mai veche de 10 ani. Bani care sunt pusi ca avans pentru noua masina... dealer din constanta.(cel dinspre Valu).
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Pe 1 martie incepe programul rabla, asa zicea domnul Boc la TV.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
asa am auzit si eu ... si se pare ca o sa fie bataie pe toate masinile.... vor sa schimbe si armata masinile si jandarmeria.. din cate ziceau la TV... deci ... care vrea sa faca ceva sa fie printre primii ca o sa fie bataie pe masini.... P.S. Sper sa imi inmatriculez masina pana incepe nebunia....
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ce bataie ma? o sa ramana din 60 000 cel putin jumate de locuri neocupate.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
suca |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 23 May 05 From: Brasov ![]() |
Dealerii Dacia fac deja inscrieri in Programul Rabla 2009. Deja se primesc acte, avansuri si se lanseaza comenzi pentru masini.
Notele de acceptare sint asteptate undeva in jurul datei de 15 Martie iar termenul de livrare pentru masini undeva in Aprilie (asta in functie de dotari, versiune etc...). Dacia a mai lansat la vinzare (de vineri se pare) o versiune numita Dacia Logan "0", acum nu stiu daca asa se numeste oficial dar asta mi-a zis dealerul. Loganul "0" este un Ambiance doar cu ABS+AFU si airbag sofer (care sint standard pentru masinile din 2009). Mai multe amanunte nu am aflat deoarece eram pe fuga si nici nu ma interesa in mod deosebit. Pretul comunicat de dealer 5900 EURO cu toate taxele. Bafta PS. Pentru masinile cu aer conditionat (dar nu sint sigur ca doar pentru acestea) Dacia mai ofera un discount de 600 EURO pe linga prima de 3.800 RON de la stat This post has been edited by suca: 23 Feb 2009, 12:56 |
--------------------
Dacia
Nova
98/GT, Logan ABS Plus
- BV-08-___
|
|
payty |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.329 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
cam in ce hal poate fi masina pe care o duc la remat?
tata are o dacie pe care vrea sa o dea la remat la programul rabla. si ar fi destule de luat de pe ea, pentru ca masina e in stare destul de buna. intrebarea e: trebuie sa fie functionala, adica sa merg cu ea, sau o pot duce tractata de exemplu ? care e vechimea minima a masinii? Auzisem mai multe variante - 12 ani, 10 ani, etc. |
--------------------
dacia
1310
1996 1.6/2002 1.4
- B-##-### Chuck Norris does not sleep. He waits!
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
trebuie sa fie veche de 10 ani... se accepta 10 ani de anul acesta...pana acum intr-adevar a fost limita de 12 ani... dar acum este 10.
Masina trebuie sa functioneze sa ajunga pe rotile ei dar ii iei tot ce poti de pe ea.... eu am laut absolut tot.... am dus-o cheala cheala.... nici nu se mai inchideau usile bine.... zdranganea din toate incheieturile si se misca de zicei ca se rastoarna... am mers cu 30km/h pana la remat..... s-a uitat la ea a zis... e in regula daca vreti sa mai luati ceva de pe ea.... si deci dupa ce o bagi in parcul acela mai poti lua cate ceva de pe ea.... Masina in schimb trebuie sa aiba ITP valabil. Numai Bine! |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
und3ad |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 28 March 09 ![]() |
esti sigur ca trebuie sa aiba itp valabil? din mai multe surse auzisem ca nu trebuie itp sau asigurare. Poate cineva sa confirme?
|
--------------------
nu am
nu am
nu am
- B12xxx
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
asigurare nu ii intereseaza... dar ITP-ul trebuie sa fie valabil. Sa iti dau exemplu: eu am casat masina pe 1 februarie 2009 iar ITP expira pe 8 februarie 2009 si cei de acolo s-au uitat la data .... daca nu ai totusi itp valabil te duci la o sectie itp mai necunoscuta de la orice service ... dai spaga 50-100lei si ai rezolvat, ii zici ca iti trebuie ITP doar sa ti-o accepte in programul remat si gata.... succes! ce te-ai hotarat sa iti iei?
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
und3ad |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 28 March 09 ![]() |
da.. o skoda.. am luat si nota de acceptare. Dealer-ul a zis ca nu conteaza daca e itp-ul valabil. In lege nu scrie nimic legat de asta. A dus cineva rabla cu ITP expirat?
|
--------------------
nu am
nu am
nu am
- B12xxx
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
posibil... el stie mai bine... sa asteptam pe cineva cu ITP expirat sa ne spuna cum este. eu am zis ce am patit eu...
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 07:06 |