indemnizatie crestere copil, informatii
![]() ![]() ![]() |
indemnizatie crestere copil, informatii
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
La asfaltări! De mici! Sau la oi, după caz.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(vijelie @ 19 Nov 2010, 16:19) Pai deja un salariat tine in spate 3-4 ne-salariati, bine ai venit in viitor. Apropo, de gradinita ai auzit? Si e normal sa tii 3-4 pensionari, someri, ne-salariati, ce or fi, sa-ti mai taie si 25%, sa scumpeasca alimentele, carburantii? Asta e economie?? Fir-ar sa fie ei de hitleristi spurcati! O sa ajungem sa muncim doar pentru vechime in cartea de munca, e normal? De gradinite am auzit, ca lucrez printre altele ca asociat in predarea limbii engleze si la o gradinita (e incredibil cat de repede prind o limba straina copilasii! ![]() ![]() This post has been edited by dragoselu: 19 Nov 2010, 15:37 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Daca ar lua masurile astea concomitent cu oprirea furturilor din banii publici, as zice ca e buget de austeritate, dar cand vezi ca firmele pd-l prospera in urma afacerilor cu statul iti vine sa le bagi ceva pe gat.
This post has been edited by ady77: 19 Nov 2010, 15:28 |
--------------------
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pana una alta, copiii nu pot vota iar parintii apartin unei minoritati din ce in ce mai restranse, deci mai bine dam "socialu'" si pensia maselor (din ce in ce mai) largi de votanti.
Cam asa e socoteala. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(ady77 @ 19 Nov 2010, 16:21) Dar de lipsa locurilor la gradinita ai auzit? Si la 2 ani(1 an conform proiectului de lege) il dai la cresa nu la gradinita, parerea mea. Iti spun eu de ce nu sunt locuri la gradinita... Pentru ca Boc a dorit sa comaseze (cu alte cuvinte sa desfiinteze gradinitele care nu aveau suficienti copii) scolile, inclusiv gradinitele... Ne imbatam cu apa chioara? ![]() ![]() Eu unul nu il dau pe copil la cresa de la 2 ani... Tu l-ai da? ![]() ![]() 19 Nov 2010, 16:42: QUOTE(DragosP @ 19 Nov 2010, 16:25) La oi poate ar creste intr-un mediu mai sanatos decat daca ar scutura praful pe bulevarde! Si s-ar alege si cu o meserie: "Meseria e bratara de aur"! ![]() This post has been edited by dragoselu: 19 Nov 2010, 15:42 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(dragoselu @ 19 Nov 2010, 15:35) L-am dat pe ala mare la un 1 an si 8 luni ca sa obisnuiasca, in caz de facea figuri sa poata sa il ia nevasta-mea acasa. Probabil o sa procedez la fel si cu asta mic. Intrucat nu aveam alternativa nici atunci si probabil nici acum. QUOTE(dragoselu @ 19 Nov 2010, 15:35) nu stiu cum ar putea educatoarea avea grija de 25-30 de copilasi care fug in toate directiile, ai toate sansele sa-l gasesti "zgariat", cu vanatai, cu pampers-ul neschimbat etc. , darmite o educatoare in fata unor copii de 2 ani. ![]() Ai fi suprins sa vezi ca sunt mai cuminti la gradinita decat acasa. Nici la cresa nici la gradinita nu am avut ce sa le reprosez celor care se ocupa de copii. Nu a venit nici zgariat, nici vanat, nici iritat la fundulet din cauza neschimbarii pampersilor, ce-i drept cam in perioada cand l-am dat la cresa s-a invatat sa faca la olita. QUOTE(dragoselu @ 19 Nov 2010, 15:35) Eu ca profesor nu reusesc uneori sa stapanesc o clasa de 30 de elevi de clasa a 12-a (ai senzatia ca esti la mansa unui avion si ai in fata ta zeci de ceasuri), Te-ai gandit ca poate e si vina ta? |
--------------------
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(ionut L. @ 11 Nov 2010, 11:49) buna dimineata, suntem in situatia in care vrem sa facem un bebe ![]() va multumesc anticipat! Sa fie cu noroc si intr-un ceas bun! ![]() 19 Nov 2010, 16:47: "Te-ai gandit ca poate e si vina ta? " De sute de ori, nu ti-as dori sa fii in pielea mea, poate asa ai intelege. This post has been edited by dragoselu: 19 Nov 2010, 15:47 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Mestere, farmecul vietii consta in a te simti bine in propria ta piele, nu sa iti doresti sa-ti traiasca si altcineva neputintele.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
@vijelie: sa mor io, te iubesc!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
??????????????????????????
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
vijelie |
![]()
|
Mijto, imi faci si un copil?
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
IRONICK |
![]() ![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ady77 |
![]()
|
Intrucat nu a mai postat niciunul dintre ei, cred ca ti-au urmat sfatul
![]() ![]() ![]() This post has been edited by ady77: 19 Nov 2010, 16:37 |
--------------------
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
in US de exemplu nu exista conceptul de concediu de maternitate.
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Cioaba?
![]() |
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Mihai I.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
Carol mai
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
ady77 |
![]()
|
Numai ghei
![]() |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Dragosele, nu-s hitleristi, dom'le ! Tocmai Hitler a inventat indemnizatiile si alocatiile de tot felul. Idem concediul de maternitate. Dar el avea nevoie rapida de carne de tun, WW I a cam facut liniste prin Germania.
N-am ceva principial impotriva indemnizatiei pentru cresterea copilului, dar perioada de acordare trebuie sa fie un compromis rezonabil intre nevoia copilului de a avea mama linga el si posibilitatea societatii de a plati pentru asta. Si e un ajutor, nu un inlocuitor de salariu. In fond, copilul e o chestie cit de poate de privata, nu te pune statul sa-l faci si n-are obligatia sa ti-l creasca. La un moment dat poate sa aibe interesul, dar asta-i alta discutie. This post has been edited by corbex: 19 Nov 2010, 18:26 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 19 Nov 2010, 15:25) Si e normal sa tii 3-4 pensionari, someri, ne-salariati, ce or fi, sa-ti mai taie si 25%, sa scumpeasca alimentele, carburantii? Asta e economie?? Fir-ar sa fie ei de hitleristi spurcati! O sa ajungem sa muncim doar pentru vechime in cartea de munca, e normal? De gradinite am auzit, ca lucrez printre altele ca asociat in predarea limbii engleze si la o gradinita (e incredibil cat de repede prind o limba straina copilasii! ![]() ![]() nu numai natalitatea e in declin...banca mondiala zice ca aproape 3 milioane de romani au plecat in cautarea unei vieti mai bune in afara granitelor romaniei... ![]() QUOTE(corbex @ 19 Nov 2010, 18:21) ... WW I a cam facut liniste prin Germania. ...In fond, copilul e o chestie cit de poate de privata, nu te pune statul sa-l faci si n-are obligatia sa ti-l creasca. La un moment dat poate sa aibe interesul, dar asta-i alta discutie. ![]() ![]() a, si inca ceva: in timp ce oamenii se chinuie sa faca si sa creasca copii sistemul medical ii condamna la...moarte ![]() la fel si cu tragica intimplare cu maternitatea giulesti... This post has been edited by george_scala_2004: 19 Nov 2010, 18:43 |
--------------------
...
...
...
|
|
vijelie |
![]()
|
Apropo de emigranti... copiii nostri vor plati maine pensie si capsunarilor plecati azi la ciordeala prin Europa fiindca, nu-i asa, orice cetatean roman are dreptul la o pensie minima.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Hai sa fiu rau. Le-or plati si alora ca si constructorilor de autostrazi si altor ctitori ai patriei postcomuniste.
![]() Chestia cu avortonii e o problema de normative. Dreac stie acum la cate saptamani si la ce greutate e declarat avorton sau nounascut. Pe vremea bolsevica era declarat avorton sub 26 saptamani daca traia era avorton recuperat si dupa 15 zile era inregistrat.Opiniile oscilau intre 26 si 28 de saptamani. Inima bate de la cateva saptamani si chestia cu respiratu e la limita. Unii nascuti la vreme nu respira si treba pusi pe masinarii zile sau saptamani si nu-i declara nimeni morti. Asa ca p`aici presasi unii felceri isteti( dupa razboi) cam manca kkt si batistuta iar isi face propaganda . Probabil ca familia popii e deranjata de cuvantul avorton( nu da bine la tucanii din sat sa afle ca preoteasa a facut doi avortoni) ![]() This post has been edited by bion: 19 Nov 2010, 20:11 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Ai de capu meu...
Ai luat-o pe tulburel? |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Nu (inca). Mi-a iegzplicat bozgoroaica care a lucrat vreo 15 ani la reanimare la o maternitate.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
termenul de "avorton" nu e o insulta. doar persoanele inculte se supara pe apelativul asta. aphophis, spre exemplu, n-are niciun stres.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Markos, esti irecuperabil!
![]() |
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE Perioada de acordare a indemnizatiei pentru cresterea copilului ar putea fi modificata, dar cuantumul va ramane neschimbat, a declarat, vineri, ministrul Muncii, Ioan Botis, citat de Mediafax. Variantele luate in calcul pentru reducere sunt 12, 14 sau 18 luni, de la 2 ani cat este in prezent. Ioan Botis a declarat pentru HotNews.ro ca Ministerul Muncii va realiza un document de politici publice privind asistenta sociala, ce va fi supus dezbaterii publice, aprobarii Guvernului si apoi inaintat Parlamentului. http://www.hotnews.ro/stiri-esential-80506...strul-botis.htm |
--------------------
...
...
...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:58 |