Instr.de utiliz.radiocas.Logan Philips 22DC229/62!
![]() ![]() ![]() |
Instr.de utiliz.radiocas.Logan Philips 22DC229/62!
ian76 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 7 October 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
1996 1.4 ABS Plus
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ian76 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 7 October 10 ![]() |
Mersi mult!
12 Nov 2010, 15:22: Dupa rasfoirea instructiunii de utilizare a radiocasului am observat ca la functia Expert exista o setare SPEED care ar trebui sa creasca sau sa diminueze nivelul sonor în funcție de creșterea sau reducerea vitezei automobilului, dar numai dacă aparatul radio primește informații despre viteza automobilului! Am probat aceasta functie dar la mine nu se modifica deloc nivelul sonor, oare de ce? Apoi am citit undeva pe forum ca daca apesi simultan combinatia de taste 2 si 5 poti intra modul bruiat, si dupa acea introducand codul casului intri intr-un meniu cu curbe de egalizare in functie de rezonanta si acustica masinii, curbe de sonoritate pt. clio, megane, laguna, twingo, etc. de la 0 la 5(oare si pt. Logan?), setare pt. zona de receptie? A incercat cineva aceasta functie si oare asa este cum am scris mai sus? This post has been edited by ian76: 12 Nov 2010, 15:22 |
--------------------
Dacia
Logan
1996 1.4 ABS Plus
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 01:29 |