am comandat un symbol,am dat avansul si voucherele
![]() ![]() ![]() |
am comandat un symbol,am dat avansul si voucherele
marius_alexandru |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 29 March 11 ![]() |
|
||
--------------------
renault
symbol
2011 prima
- bc-65-cla
|
|||
Mirciulik |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
Sunt curios ce vouchere ai dus tu la dealear acum 1 luna...deoarece abia pe data de 20 martie s-a demarat programul rabla 2011.
Iti spun asta deoarece eu am vrut sa duc rabla la remat si abia dupa 20 au inceput sa le ia. |
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
marius_alexandru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 29 March 11 ![]() |
acum o luna si ceva am facut comanda de masina(am mentionat mai sus), voucherele le.am adus cu 3-4 zile in urma
|
--------------------
renault
symbol
2011 prima
- bc-65-cla
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Ai lasat cupoanele acu 3-4 zile...ce vina are dealerul pentru faptul ca inca n-a primit ok-ul de la mediu? Nu e nicio manevra.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Danezu |
![]()
|
![]() un fost proprietar de megan..... Group: Members Posts: 914 Joined: 3 January 06 From: Bucuresti ![]() |
La socra-miu a durat o saptamana (anul trecut) sa verifice cupoanele. Mai ai rabdare 2-3 zile si dupa aia poti sa te duci cu scandal
![]() |
--------------------
Saab 9-3
2.2 TiD
Vector
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Asta se numeste birocratie.
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
In forma avansata!
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
serban24 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 30 September 09 From: BUCURESTI ![]() |
pai atunci faptul ca masina sta la ei in curte de 3 sapt nu are relevanta daca tu abi ai dus cupoanele...nu cred ca au facut manevre e doar birocratie cum spun si colegii mai ai cateva zile rabdare...
|
--------------------
toyota
yaris
2008
|
|
stanyc2003 |
![]()
|
![]() Omu cu Fluensu' Group: Members Posts: 622 Joined: 2 December 08 From: Bucharest ![]() |
Eu am asteptat 3 saptamani anul trecut pentru validarea lor
asa ca....nu te grabi:D 3-4 zile, o saptamana....nu e chiar asa mult Oricum, sa o stapanesti sanatos si fara probleme:) |
--------------------
Renault
Fluence
2010,1,5 dci, 105 CP, negru metalizat
- numere roșii
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:44 |