SuperNova reloaded :D, Puzzel cu Supernova
![]() ![]() |
SuperNova reloaded :D, Puzzel cu Supernova
danxkc |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 26 October 10 From: Turnu Magurele ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
2002 ,motor 1.4
|
|||
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
eu cred ca pe dl georgescu il da bani afara din casa
![]() De bine de rau la sn gasesti orice cadrul il poti face nu e mare filozofie daca ai scule sau il dai la un sudor cu schita etc. Nu as da sn pe un cielo indiferent cat de barca e si cat de confortabil stai , daca era pe motorina mai ziceam ca te scoteai mai bine dar tot pe benzina si sa haleasca mai mult decat sn chiar 15L in oras mai bine las-o moarta. |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
sincer,faci schimbul asta ca sa nu mai zica lumea ca ai dacie?sincer.ca altfel nu vad rostul.dar in fine.banii tai deciziile tale.eu iti urez mult noroc cu noua masina si un an cat mai bun.la fel si tuturor colegilor de forum
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
La sfarsit vreau un deviz cu toate sumele cheltuite.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
danxkc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 26 October 10 From: Turnu Magurele ![]() |
total multi bani si mult suflet
|
--------------------
Dacia
Supernova
2002 ,motor 1.4
|
|
gcgeorgescu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 923 Joined: 25 December 08 From: Bucuresti ![]() |
ceva noutati laika? ca tare mai facut curios. nu vrea nimeni dacia la schimb , nici cei cu cielo, deci schimbul mai dureaza.
|
--------------------
Renault
Fluence
30 dec 2010/ 1.5 Dci 110cp
|
|
asgard |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 17 August 10 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vallyyy @ 29 Dec 2010, 19:38) Desi am o dacia solenza in familie si sunt la doi pasi de uzina iti zic ca te inseli ........cadru motor de solenza/supernova mai gasesti ? Am fost pe Dumbravei(ce-i din Pitesti stiu unde zic) sa caut un furtun de radiator de solenza sau de logan : NU AU ![]() iti recomand in mioveni, cum intri in oras, primul bloc pe stanga la parter, au de toate si am gasit mai ieftin si decat pe dumbravei.nu dau numele firmei dar daca vrei da mi pm si iti dau si nr lor de tel ca sa ii intrebi direct si cat costa. eu unu imi iau piesele noi doar de acolo ![]() |
--------------------
Renault
Koleos
2018 Intense If you work for a living, why do you kill yourself working?
|
|
Traznitul |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 8 January 11 From: Bucuresti ![]() |
Credeam ca Super Nova mea este cea mai proasta afacere pe care am putut sa o fac pana acum, dar se pare ca mi-a luat-o cineva inainte!
![]() ![]() ![]() PS Am facut o data un tur de 3 zile pe la munte si nu mi-a venit sa cred ce consum mic a avut Super Nova. Nu pot sa spun ca am mers pe degeaba dar chiar este o masina economica... This post has been edited by Traznitul: 9 Jan 2011, 07:28 |
--------------------
DACIA
Supernova
2002
- B01CSN DACIA SUPER NOVA 2002 B01CSN
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
pune si tu poze cu ea la sectiunea "poze cu copilasii nostri" sa o vedem si noi
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
Laika |
![]()
|
![]() DaciaClub Group: Members Posts: 555 Joined: 7 November 10 From: Sibiu ![]() |
Sincer sunt putin dezamagit
![]() ![]() Maine pun ceva poze sa vad cum reusesc. <span class='edit'>12 Jan 2011, 19:28:</span> Si pozele cu asa numitul proiect ![]() This post has been edited by Laika: 12 Jan 2011, 18:29 Attached thumbnail(s) Fotografie_0002.jpg ( Size: 200.94k ) Number of downloads: 1390 Fotografie_0003.jpg ( Size: 222.32k ) Number of downloads: 1524 Fotografie_0004.jpg ( Size: 216.84k ) Number of downloads: 1573 Fotografie_0005.jpg ( Size: 212.22k ) Number of downloads: 1531 Fotografie_0006.jpg ( Size: 252.95k ) Number of downloads: 1528 Fotografie_0007.jpg ( Size: 239.52k ) Number of downloads: 703 |
--------------------
Ex Dacia
Super Nova
2001
- SB 05 APW Pana la capat!
|
|
eXistenZ_Tg |
![]()
|
![]() Membru Mijloc Amputat Group: Members Posts: 338 Joined: 29 December 07 From: Timisoara , Timis ![]() |
Eu zic ca a iesit destul de bine din cate vad eu in poze , mai trebe un pic finisat , dar ori cum a iesit bine si podul pedalier si in spate , as vrea sa vad si pe lumina poze sau facut cu blitz sau ceva de genul , am putea vedea mai clar cum arata in masina
|
--------------------
dacia
Super Nova
2002 Eu mi-am luat Dacie , tu ti-ai luat trotuar
|
|
Laika |
![]()
|
![]() DaciaClub Group: Members Posts: 555 Joined: 7 November 10 From: Sibiu ![]() |
Cum e luneta? ca nu mi-ai mai zis nimic. Multumit de ea?
|
--------------------
Ex Dacia
Super Nova
2001
|
|
eXistenZ_Tg |
![]()
|
![]() Membru Mijloc Amputat Group: Members Posts: 338 Joined: 29 December 07 From: Timisoara , Timis ![]() |
e super luneta , inca nu am montat-o din 2 cauze una ca e frig si ori cum o duc la cineva sa imi monteze si daca tot o dau jos ca trebe sa fac rugina pe acolo si apoi sa schimb cgederul si sa il mastichez pe ambele partzi si la fel trebe sa fac si la parbriz deci as vrea sa fac mai multe lucruri , rugina la haion + alt cheder + mastic + alt cheder la parbriz + mastic la parbriz ca imi curge prin coltul dreapta jos , dar pentru toate astea imi trebe ceva banuti si un pic de timp asta e primul motiv din care inca nu am montat-o , iar al doilea e ca luneta are folie argintie iar la mine pe masina e neagra acuma , ori schimb folia cu argintiu si restul elemetelor ce le am cu negru ca asa e acuma la mine combinatzie intre negru si rosu , dar vad eu ce fac , pana una alta sa vina salaru ca mai vreau sa montez bord de solnita
|
--------------------
dacia
Super Nova
2002 Eu mi-am luat Dacie , tu ti-ai luat trotuar
|
|
Laika |
![]()
|
Incerc sa mai fac vineri cateva poze mai clare ca atunci apuc sa merg sa mai fac cate ceva, doar ca n-am aparat decat telefon si deaia ies asa pozele.
|
--------------------
Ex Dacia
Super Nova
2001
|
|
Eu Alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.052 Joined: 12 November 07 From: Com. Bucuresti Sat Rahova ![]() |
Eu zic ca arata destul de ok! la imbinarile din capete se putea si mai bine daca se gandea sa sudeze cap in cap si nu petrecut! Bafta in continuare si te mai asteptam cu poze
|
--------------------
Dacia Supernova
Confort
2001
- IF22ALE/ B25TUT Cand ma opreste Politia, ma simt ca Scufita Rosie: Dar de ce ai rotile asa de mari? Dar de ce ai cauciucurile asa de late? Dar de ce ai folie?
|
|
gcgeorgescu |
![]()
|
sunt uimit laika si ma simt obligat sa imi cer scuze in topicul acesta si fata de tine. vointa ta ma face sa imi schimb parerea despre masinii si tin sa v-o spun; omul face masina nu masina pe om si nu e un citat, asta mi-a venit cand am vazut pozele cu pragurile si inca ceva parti de podea adaugata.
tine-o tot asa si sunt tare curios cat iti ia sa o aduci la "pocainta", nu cum va arata si ce va avea in plus. am impresia ca tu o sa o construiesti aproape de la 0 mai repede decat cei de la uzina tarii noastre. ![]() respect. This post has been edited by gcgeorgescu: 13 Jan 2011, 23:05 |
--------------------
Renault
Fluence
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Pana acum parca eram niste si citez "pustani prosti" care sunt prea tineri sa inteleaga greutatile vietii, si simt o pasiune ciudata si de neinteles pentru niste rable vai mama lor. Acum vad ca ai dat-o din cola in fanta. Nu prea esti sigur pe ceea ce spui si nu ai un punct de vedere solid. Azi zici una, balacaresti juma de forum si a doua zi arunci cu flori si petale. Dubios...
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
gcgeorgescu |
![]()
|
atata timp cat am supernova sunt supernovist, cat nu o sa o mai am ,sunt ce am.
|
--------------------
Renault
Fluence
|
|
Laika |
![]()
|
Scuzele se accepta. Oricum nu m-au afectat cu nimic vorbele spuse de tine
![]() ![]() This post has been edited by Laika: 15 Jan 2011, 01:05 Attached thumbnail(s) Fotografie_0005.jpg ( Size: 212.22k ) Number of downloads: 657 IMAG0759.JPG ( Size: 235.36k ) Number of downloads: 698 IMAG0789.JPG ( Size: 153.38k ) Number of downloads: 708 Fotografie_0007.jpg ( Size: 239.52k ) Number of downloads: 735 |
--------------------
Ex Dacia
Super Nova
2001
|
|
Maskatu |
![]()
|
Cat e devizu' pana acum?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Laika |
![]()
|
Cu meseriasul m-am inteles la 12 mil. Azi am fost la dezmembrari si mi-am cumparat segmentii de spate cu 30 de lei amandoi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() <span class='edit'>15 Jan 2011, 16:34:</span> Un calcul estimativ ar fi -praguri, contra-praguri, lonjeron 250 ron -Antifon grund mastic chit 200 ron -Segmenti spate (semnalizator) 30 ron -Tabla 2 coli 140 ron -2 panze taiat si 1 panza polizat 25 ron -Painea la meserias 1200 ron -Avionul in sine ![]() Total 2595 P.S. am uitat de haion 100 ron si pompa de benzina 90 ron ![]() This post has been edited by Laika: 15 Jan 2011, 15:48 |
--------------------
Ex Dacia
Super Nova
2001
|
|
Traznitul |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 8 January 11 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ianys_andrey @ 8 Jan 2011, 11:02) Pe a mea o poti vede si acum in avatar... ![]() Cat despre Laika... cred ca ajungi in final cam pe la 3500 RON si sincer nu vad care e afacerea... Cand e gata nu ar fi rau sa ne inviti la iarba verde sa o vedem. Cu de ale gurii vine fiecare la pachet! ![]() This post has been edited by Traznitul: 15 Jan 2011, 17:32 |
--------------------
DACIA
Supernova
2002
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
trece de 35 mil, mai are si de vopsit (sau vopsitu i in astia 12 milioane?),da nu-i asta problema poate si daca lua alta dsn la 50 milioane si la aia peste cativa ani avea de bagat bani in tablarie si vopsea.
|
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
Laika |
![]()
|
Nu-i idee rea cu gratarul, il facem in primavara
![]() ![]() This post has been edited by Laika: 15 Jan 2011, 21:05 |
--------------------
Ex Dacia
Super Nova
2001
|
|
Eu Alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.052 Joined: 12 November 07 From: Com. Bucuresti Sat Rahova ![]() |
Interesant ar fi sa ne spui cat te duce si vopsitul(materiale+manopera)!?
Incet,incet incepe sa prinda contur! Bafta in continuare!!! |
--------------------
Dacia Supernova
Confort
2001
- IF22ALE/ B25TUT Cand ma opreste Politia, ma simt ca Scufita Rosie: Dar de ce ai rotile asa de mari? Dar de ce ai cauciucurile asa de late? Dar de ce ai folie?
|
|
Traznitul |
![]()
|
QUOTE(quick @ 15 Jan 2011, 17:56) trece de 35 mil, mai are si de vopsit (sau vopsitu i in astia 12 milioane?),da nu-i asta problema poate si daca lua alta dsn la 50 milioane si la aia peste cativa ani avea de bagat bani in tablarie si vopsea. Eu am fost la un service (acolo se reconditioneza inclusiv masini de epoca) si mi-au facut un deviz pentru o reconditionare tablarie plus vopsit ca la carte. Dupa ce au examinat-o mi-au zis ca-mi fac SUPER NOVA ca noua de nu o sa mi-o mai recunosc, dar ma costa in jur de 2000 RON. Eu unul nu eram dispus sa bag banii astia in ea si am lasat-o asa.... Puteti sa o vedeti in avarar exact cum arata acum. PS Mi-am rezolvat la ei asta vara o problema cu Fordul Mondeo Turnier pe care-l folosesc doar pentru calatorii la distante mari. E tare greu de gasit un loc de parcare in Bucuresti pentru un asa ,,vapor" ![]() This post has been edited by Traznitul: 16 Jan 2011, 16:10 |
--------------------
DACIA
Supernova
2002
|
|
yon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 2 February 08 From: slatina ![]() |
Vreau sa te felicit pt ce incerci sa faci, iti va fi foarte greu, stiu din experienta mea cu vechea 1310, am reconditionato, a fost mult mai putin de munca decat la tine dar stres-ul si surmenaj-ul este f mare. Bafta , sper sa iasa exact asa cum iti doresti.
RESPECT! |
--------------------
Dacia
1310/Supernova
1995/2003
|
|
Laika |
![]()
|
Intradevar nu e usor recunosc ca sunt unpic stresat cu banii ptr o perioada cel putin ( mai bine asa decat dator la banca ani buni de zile), legat de vopsit acum o fac partial si la vara ii cumpar alte usi si atunci o vopsesc total.
|
--------------------
Ex Dacia
Super Nova
2001
|
|
yon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 2 February 08 From: slatina ![]() |
E greu, nu ai sa fii pe deplin multumit, vopseaua chiar daca va arata bine la inceput mai apoi isi sa arata lipsurile
![]() ![]() This post has been edited by yon: 17 Jan 2011, 19:17 |
--------------------
Dacia
1310/Supernova
1995/2003
|
|
Traznitul |
![]()
|
QUOTE(yon @ 16 Jan 2011, 23:33) E greu, nu ai sa fii pe deplin multumit, vopseaua chiar daca va arata bine la inceput mai apoi isi sa arata lipsurile ![]() ![]() Cred ca totusi este vorba la colegul nostru Laika si de un inceput de hobby. Nu v-am zis dar mai am si o ALFA ROMEAO 33 break, benzina, motor boxer 1700cc, 4 carburatoare, 120 CP si tractiune 4x4. Este fabricata in 1987. Nu va spun cat consuma ca va sperii. ![]() ![]() Cat despre SUPER NOVA, si eu am probleme cu cutia http://www.daciaclub.ro/Cutie-de-viteze-Da...0-p2818432.html Momentan ma deranjeaza putin dar trebuie sa o schimb pana la urma. This post has been edited by Traznitul: 17 Jan 2011, 21:52 Attached thumbnail(s) Hobby.jpg ( Size: 32.31k ) Number of downloads: 691 FORD_MONDEO_Turnier.jpg ( Size: 832.62k ) Number of downloads: 569 Prietena_mea_DACIA_SUPER_NOVA.jpg ( Size: 895.27k ) Number of downloads: 527 |
--------------------
DACIA
Supernova
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 04:03 |