DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> CONNEX, probleme astazi...

Al Cap0nE
post 26 May 2005, 22:37
Post #31

Lex talionis

Group: Members
From: Bucuresti

Si cei de la NASA mai dau chix...asa ca haideti sa nu dramatizam wink.gif

--------------------
Dacia 1310 84 - KPN
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
gattoman
post 27 May 2005, 01:24
Post #32

Membru autentic

From: ---

Sal.Nu stiu daca numai connexul are probleme.Eu sunt din Iasi, abonat orange si in seara asta nu am putut sa dau telefon sau sa primesc.Imi apare "Network busy" sau "Error in conection".Si nu sunt singurul in situatia asta.Se intampla ceva cu astia.......ne invadeaza extraterestri.??? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

--------------------
Tractor U650 16v z - K-MR-589
+
romulus
post 27 May 2005, 09:09
Post #33

membru fost posesor de Dacie

From: Targu Mures

Degeaba dom`le. Daca nu-l lovesi pe om cand il doare, degeaba-l mai lovesti. Au avut probleme, vor mai avea probleme. Dar asa e dat Romanului, sa faca din tantar armasar. Poate ca o sa-si ceara scuze pentru inconvenient, poate nu. Trebuie inteles insa ca se poate intampla oricand, oriunde in lume, oricarui operator. Sau numai noua ca suntem Romani?

--------------------
Daewoo Cielo 1997 - MS 06 BCL
pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
+
Valentine
post 27 May 2005, 09:33
Post #34

Old Timer

From: California

QUOTE(romulus @ 27 May 2005, 10:09)
Trebuie inteles insa ca se poate intampla oricand,  oriunde in lume, oricarui operator. Sau numai noua ca suntem Romani?
*

Dupa cum ziceam, culmea au mai fost fulgerele alea. Sa nu loveasca ele nici o antena Orange ... ntzntzntz ... laugh.gif laugh.gif

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
SilviuB
post 27 May 2005, 10:25
Post #35

Membru de BUKOWINA

From: Suceava-Bukowina

Stai linistit Valentine ca si Orange-ul a fost trasnit, pe aici pe la mine vreo 2 zile a facut figuri reteaua.

--------------------
VW POLO 2005 - 8XSYL
+
romulus
post 27 May 2005, 10:29
Post #36

membru fost posesor de Dacie

From: Targu Mures

QUOTE(Valentine @ 27 May 2005, 09:33)
Dupa cum ziceam, culmea au mai fost fulgerele alea. Sa nu loveasca ele nici o antena Orange ... ntzntzntz ...  laugh.gif  laugh.gif
*

Asta e... Ironia sortii 04.gif

--------------------
Daewoo Cielo 1997 - MS 06 BCL
pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
+
Sony
post 27 May 2005, 19:43
Post #37

Membru autentic

From: Ban Land

QUOTE(romulus @ 26 May 2005, 09:14)
Bun. Si ti-a venit factura sa vezi ca trebuie sa platesti pe perioada asta? Sau tu vrei sa te sune sa-ti zica "vai domnu, veniti sa va dam niste bani ca nu merge reteaua". Ai rabdare, vezi ce va fi cand vine factura si atunci actioneaza in consecinta. Referitor la protectie impotriva fulgerului... nu totdeauna se intampla asa cum crezi tu ca se va intampla.
*

Sa crezi tu faza cu factura. La cat sunt de gretosi iti vor baga abonamentul intreg si te vor aburi ca tu erai in alta zona in care aveai semnal.
QUOTE(romulus @ 27 May 2005, 10:09)
Poate ca o sa-si ceara scuze pentru inconvenient, poate nu. Trebuie inteles insa ca se poate intampla oricand,  oriunde in lume, oricarui operator. Sau numai noua ca suntem Romani?
*

Se poate intampla oricui? Ce sa se intample? Sa fie aroganti?
De aceea nu vor sa solutioneze nici problemele generate de ei. Mie cand mi-au incarcat factura cu 15 dolari mi-au zis ca oricum nu imi convine sa renunt la ei pentru ca dau telefoane mai mult pe connex.

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
madalina
post 27 May 2005, 20:19
Post #38

Membru autentic

Eu am cent 500 si nu ma mai avantajeaza. Le-am trimis mail si le-am spus ca vreau alt abonament, sa analizeze ei si sa-mi trimita o propunere personalizata. Mi-au dat raspunsul: "va multumim pt ca sunt clientul nostru... Gasiti pe site-ul nostru abonamentele". Mie mi-a sunat a nu ne interesezi, gaseste-ti ceva daca vrei, daca nu, nu ne deranja pe noi.

asa ca o sa-mi iau abonamentul cu cel mai scazut pret si folosesc telefonul doar la primit, e mai ieftinsa sun de pe zapp pe connex decat de pe connex pe connex (chiar si in acelasi abonament).

--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
+
Al Cap0nE
post 29 May 2005, 00:50
Post #39

Lex talionis

QUOTE(madalina @ 27 May 2005, 20:19)
Eu am cent 500 si nu ma mai avantajeaza. Le-am trimis mail si le-am spus ca vreau alt abonament, sa analizeze ei si sa-mi trimita o propunere personalizata. Mi-au dat raspunsul: "va multumim pt ca sunt clientul nostru... Gasiti pe site-ul nostru abonamentele". Mie mi-a sunat a nu ne interesezi, gaseste-ti ceva daca vrei, daca nu, nu ne deranja pe noi.

asa ca o sa-mi iau abonamentul cu cel mai scazut pret si folosesc telefonul doar la primit, e mai ieftinsa sun de pe zapp pe connex decat de pe connex pe connex (chiar si in acelasi abonament).
*

Nu stiu de ce ai primit un asemenea raspuns. Si eu am tot cent 500 si cand au aparut noile abonamente am fost chiar sunat de ei, pt a mi se face oferte. Dar am ramas pe asta pt ca-mi convine sa pot vorbi cu tot familionul imprastiat prin tara in week-end wink.gif

--------------------
Dacia 1310 84 - KPN
+
Codrin
post 29 May 2005, 20:43
Post #40

Membru autentic

de sunat au sunat ei pe mai multi dar ofertele erau aceleasi pentru toti, nici vorba de ceva personalizat

--------------------
Mazda . .
+
Electronistu'
post 30 May 2005, 08:00
Post #41

Membru autentic

From: Bacau

QUOTE(KarM'ac @ 29 May 2005, 20:43)
nici vorba de ceva personalizat
*

Ba e foarte vorba de ceva personalizat. Mie de ex. mi-au facut vreo 3 oferte si reduceri pt a mai ramane in retea. Vroiam sa inchei dupa un an. Abonamente reduse, minute, etc, etc. Dar nici cu mama minutelor nu am mai stat la connex mad.gif

--------------------
Dacia 1300 - BC-xx-DAN

[I][B]SHAREWARE[/B][/I]
+
Marius
post 2 Jun 2005, 15:07
Post #42

Membru autentic

mad.gif Cred ca avem parte de aceiasi problema. De cateva ore, la numerele de telefon de pe Connex nu reusesc sa iau legatura. Daca sun in alte retele merge ok.
Vantu nu mai bate... de plouat nu ploua... nu mai este nici o intrunire NATO prin centru... da connexu tot nu merge. biggrin.gif
E doar la mine la birou, sau si pe la altii ?

--------------------
ex Dacia ex Solenza ex 2003 Clima - ex 1.4 MPI
+
cristyyy2003
post 2 Jun 2005, 15:19
Post #43

R.I.P. Marli

In sectorul 3 functioneaza la parametrii normali. Deschide si inchide telefonul si 80% garantez ca va functiona la parametrii normali.
Bafta!

--------------------
Suzuki SX4 2008 - B 67 TMK
"Greierii" ma innebunesc!
+
Marius
post 2 Jun 2005, 15:30
Post #44

Membru autentic

Pai de ce sa-mi inchid/deschid eu telefonul daca incerc sa vorbesc cu cineva ce are telefon si pe connex si pe orange si nu pot sa-l contactez decat pe orange desi am incercat repetat pe ambele. Am incercat si de pe alte telefoane mobile din birou si la fel. Toti suntem pe orange. Deci ? blush.gif

--------------------
+
madalina
post 2 Jun 2005, 15:59
Post #45

Membru autentic

O avea aparatul respectiv probleme. Eu am vorbit cu trei persoane ce au connex astazi de pe telefonul meu cu abonament la connex si n-am avut probleme. Iar eu sunt Bucuresti, iar ceilalti in alte judete.

This post has been edited by madalina: 2 Jun 2005, 17:36

--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
+
cristyyy2003
post 2 Jun 2005, 17:15
Post #46

R.I.P. Marli

QUOTE(madalina @ 2 Jun 2005, 16:59)
O avea aparatul respectiv probleme. Eu am cvorbit pe 3 connexuri astazi de un connex si n-am avut probleme.
*

huh.gif ?!

--------------------
Suzuki SX4 2008 - B 67 TMK
"Greierii" ma innebunesc!
+
Marius
post 2 Jun 2005, 17:19
Post #47

Membru autentic

Ca sa nu ziceti ca am eu ceva pe creier si nu stiu ce vorbesc va spun urmatoarele:
Eu vorbesc la telefon, as zice, mult. Azi cred ca am dat 30 de telefoane. Toti din firma avem abonament comun orange. Nu o singura data am incercat sa vorbesc cu diferite persoane, de pe telefoane diferite, si sa aud in telefon trei beepuri de ocupat dupa care pauza (stiti voi, ca atunci cand reteaua e ocupata). La ora la care am postat eu pur si simplu incercam de vreo ora sa vorbesc pe connex si nu reauseam. Asta a fost. Cred ca a revenit la normal. Intre timp mi-am cam terminat programul de dat telefoane la clienti si nici nu ma apuc acum sa caut un prieten cu connex, mai ales ca uitandu-ma in telefon toti au orange (ciudat ohmy.gif ).

--------------------
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st June 2025 - 03:23
Forum Renault