Garantie - defectiuni repetate
![]() ![]() ![]() |
Garantie - defectiuni repetate
T.rac3Er |
![]()
|
||
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
|
||
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|||
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Ciudate aparate ai tu. Eu nu am vazut nici un aparat foto la care la o apasare normala pe butoane sa se deformeze display-ul si acest lucru sa conduca la distorsionarea imaginii afisate.
Un display nu are cum sa se sparga de unul singur in vecii vecilor. |
--------------------
Fara
roti
- 2010
fara ipocriti
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
QUOTE(nWo @ 8 Mar 2013, 16:19) Multumesc pt sfaturi si incurajari. Am sa incerc sa iau legatura si cu cei de la SKIN, nu mai am nimic de pierdut. Eu, am tangenta cu multi juristi si avocati care ma indruma catre instantele de judecata. e normal ca un avocat sa te indrume spre instanta, el de acolo isi castiga painea indiferent daca castiga procesul sau nu. QUOTE(T.rac3Er @ 10 Mar 2013, 00:53) exista ceva care se numeste prezumtia de nevinovatie. in mod normal tu esti nevinovat. ei trebuie sa demonstreze vina. chiar daca ecranul e spart, exista o multitudine de cauze care pot duce la acel incident. nu neaparat o utilizare defectuosa. aci faci o confuzie, el fiind cel ce da in judecata, de prezumptia de nevinovatie beneficiaza firma de service (sau pe cine da el in judecata)...totusi nici nu stiu daca intr-un proces civil exista asa ceva....conteaza ce poti demonstra prin fapte, ca spui tu ca nu l-ai scapat pe jos, asta nu conteaza in instanta.....singura ta sansa in instanta este ca acel defect chiar sa fie un defect de fabricatie, dar pt asta trebuie sa mai fie si altii, care au laptocu asta, in acceiasi situatie.... This post has been edited by quick: 10 Mar 2013, 11:01 |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
cand serivceul oficial zice ca e defect de utilizare te face pe tine vinovat. daca tu stii ca nu ai facut nimic in neregula te duci la contraexpertiza si vezi exact ce si cum.
si da, cauti pe net alte cazuri asemanatoare. aceeasi situatie se intampla la masini (doar ca aici numarul de utilizatori e mult mai mare si comunicarea globala mult mai buna, astfel ca vei reusi sa gasesti circumsante asemanatoare tie). n-ai fost nicioadata in service cu masina in garantie si sa fii facut "nebun" ca ti se pare, si sa le demonstrezi prin insistenta si verificare (pe baza a ceea ce ai gasit ca s-a intamplat si in alte tari) ca aveai dreptate? mie si multora da, caci inteserul lor e sa isi ascunda bubele si sa puna prostul de client sa plateasca greseala lor. deci, e nevoie de un service calitativ dar independent, cu experienta in domeniu. nu stiu daca gasesti in rromania asa ceva. |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 16:41 |