Bipuiti pe bipuitor!, Marty need help!
![]() ![]() ![]() |
Bipuiti pe bipuitor!, Marty need help!
asarban |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
|
||
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|||
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Baiiiii da' Marty pe unde mai este?
N-a terminat cu saibele alea? |
--------------------
x
x
- x
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
mai da unde-i gaseste Marty pe astia (sau ei pe el?) ca pe mine nu ma suna nimeni ; nici macar amanta; cica ma lasa !
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Done! de pe doua telefoane
![]() Cu numerele la secret, evident... ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
bai am mai discutat odata.... asta face 1 USD / 100 de min daca il sunam! ....
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca doar il sunam, sau daca raspunde? Ca n-a apucat sa raspunda....
![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
costi |
![]()
|
1 USD la 100 min vorbite !
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
costi |
![]()
|
pai daca facea mai postam
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Well, nu stiu, eu te-am intrebat, sa fii si tu sigur, ca in exces de zel, poate scriai si ce nu vroiai
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
huh? what's going on?
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Valentine, daca suni la nr. ala poti sa castigi un loc la premiera Star Wars.
|
--------------------
.
.
.
|
|
costi |
![]()
|
dai mina cu ala mic si negru care respira greu...
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
|
-------------------- |
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
... si ziua incepuse linistit ...
|
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
costi |
![]()
|
sefu' mai dam, c-am obosit!
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Da e simplu ma, ce naiba, sa-si seteze robotu si sa-si inchida telefonu cateva minute de fiecare data cand incepe ala sa sune. Astfel se calmeaza ala instantaneu, ca i se duce dracu toata truda.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
Fire |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 12 May 05 From: Bucuresti ![]() |
nu m-am prins
![]() |
--------------------
Logan
Ambition
- B XX RHS "Pai sa studiem problema sa gasim pe cineva"
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.708 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Handsfree, si setat telefonul sa raspunda automat, la primul apel.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
Sau activeaza redirectionarea catre casuta vocala, si inchide telefonul 5 minute !
Surprise ! : "Ati apelat casuta vocala a abonatului 0 7 2 2 etc |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Da chiar, buna idee!
![]() Vezi c-am zis si io fix acelasi lucru 10 cm mai sus. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Am avut si eu probleme cu bipuri.
Metoda cu handsfree si setat pe raspuns automat nu e buna fiindca nu raspunde instantaneu ci dupa cateva secunde (cel putin al meu Nokia 6310) si bipuiciuitorul are timp sa inchida. Cu mesageria merge cu conditia sa nu astepti un telefon important chiar atunci. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
QUOTE(ashu @ 26 May 2005, 20:05) Scuze Ashule, cand am citit "robot", m-am gandit la un fel de " answer machine" al telefonului, nu al "centralei".... exista mobile care au... Departe de mine "plagiatul". Poate daca erau vreo 30 cm mai sus, atunci.... ![]() |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
QUOTE(kaspersky @ 27 May 2005, 09:48) Sa-i uram distractie placuta: http://www.piata-az.ro/piataaz/AdTextSearc...t;&CategoryId=1 http://www.piata-az.ro/piataaz/AdTextSearc...74&complete=yes ![]() Pai cei care dau bip tocmai asta vor. Sa fie sunati. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
de acord...dar cand vor ei ..nu..tot timpul..
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
b64chr |
![]()
|
De acord si eu.
Oare alte retele din strainatate au si ele sistemul asta idiot de recompensare a apelurilor primite? |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 17:03 |