Misterioasa descoperire a NASA, aflam la 19:30
![]() ![]() ![]() |
Misterioasa descoperire a NASA, aflam la 19:30
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
nu-ti fa probleme, usturoiul chinezesc creste si pe intuneric
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
Ce putem sa facem? Nu putem sa facem nimic!
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
M-as culca.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Mai mult mi-i mila de pilif in cazul asta, ca fara lumina o sa-i fie si mai greu sa identifice gaura neagra, si in momentul ala n-o sa aiba prea multe sanse la dispozitie.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Filip @ 16 Nov 2010, 20:17) Nu vrei sa fii Luceafarul nostru?1.gif This post has been edited by Ake: 16 Nov 2010, 20:25 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Mon professeur mais vous n'avez pas appris la physique dans l'ecole?
Bineinteles ca va exploda, toate stelele au prostul obicei sa faca asta! Dar avand in vedere ca o sa fie peste vreo 5-6 mld de ani eu zic ca poti sa stai linistit! ![]() Bine, de exemplu daca vrei sa ai cosmaruri poti sa te gandesti de pilda ca o eruptie solara atipica poate sa treaca cu totul prin magnetosfera si sa poarte radiatii suficient de intense cat sa fie letale! ![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
dacia_slk |
![]()
|
![]() If I'm not back in five minutes... wait longer! Group: Members Posts: 544 Joined: 13 November 09 From: Milky Way ![]() |
QUOTE(yhattori @ 16 Nov 2010, 18:49) ia pune tu niste furnici sa mearga pe un elastic pe care-l tot intinzi cu o viteza care creste proportional cu lungimea elasticului si cind ajung la destinatie intreaba-le cit au facut pe drum, calculeaza ce distanta au parcurs si p-orma masoara elasticul. ![]() ![]() de dresat furnici... QUOTE Diferenta vectoriala? This post has been edited by dacia_slk: 16 Nov 2010, 20:34 |
--------------------
Dacia
SLK
55 AMG That's why I told you "touch nothing"... But you're a bunch of cowboys...
"Consilio et animis." |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Markos,
![]() ![]() 16 Nov 2010, 21:41: Eu i-as suggera lui Boc sa faca economie de soare la population de la Roumanie, sa iasa si soarele asta din crizele pe care le face... ar putea pune o copertina peste Romania... ![]() This post has been edited by dragoselu: 16 Nov 2010, 20:41 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Garett |
![]()
|
Lasa-l naibii de pinguin ca e in stare sa puna impozit si pe soare!
|
--------------------
No
Reno
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
馬克不回答
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
dragoselu |
![]()
|
Uite alt pinguin: http://www.capital.ro/detalii-articole/sti...esc-135117.html
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 16 Nov 2010, 20:39) Markos, ![]() da' ceva capital ai? |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dragoselu |
![]()
|
Eu zic sa facem o campanie "Usturoiul salveaza Romania!" : cine se implica, va rog?
Or fi ei multi chinezii, dar daca ne-am da silinta, eu zic ca i-am intrece! |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
@slk.
Tu nu te uiti si tu pe la Discovery? Treaba cica sta cam ase: (macar p'aproape) Fata de un reper "fix" - daca un tren merge cu 299791 km / sec si langa el unu cu 299790 km/sec atunci unu trece pe langa alalaltu cu 1 km/sec . Daca trece altu cu 299792,458 km/sec (=C) atunci trece pe langa primu tot cu c. ideea cica e ca se buleste timpu din cauza ca c e constanta. Chestie care e relativ clara. Ce n-am priceput eu in cazul asta e cum functioneaza efectul Doppler in cazul luminii. Ca nu e pe baza de viteza ca la sunet. Stiu ca e pe baza de culori da aici am adormit la televizor si mai departe ma duc sa citesc la wiki. This post has been edited by Ake: 16 Nov 2010, 21:06 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
E nebunie si cu fizica asta... am ramas in urma!
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
dacia_slk |
![]()
|
![]() If I'm not back in five minutes... wait longer! Group: Members Posts: 544 Joined: 13 November 09 From: Milky Way ![]() |
QUOTE(Ake @ 16 Nov 2010, 21:00) @slk. Tu nu te uiti si tu pe la Discovery? Treaba cica sta cam ase: (macar p'aproape) Fata de un reper "fix" - daca un tren merge cu 299791 km / sec si langa el unu cu 299790 km/sec atunci unu trece pe langa alalaltu cu 1 km/sec . Daca trece altu cu 299792,458 km/sec (=C) atunci trece pe langa primu tot cu c. ideea cica e ca se buleste timpu din cauza ca c e constanta. Chestie care e relativ clara. Ce n-am priceput eu in cazul asta e cum functioneaza efectul Doppler in cazul luminii. Ca nu e pe baza de viteza ca la sunet. Stiu ca e pe baza de culori da aici am adormit la televizor si mai departe ma duc sa citesc la wiki. Nu prea ma mai uit la televizor caci n-am telecomanda si cred c-am varsat odata niste cola pe televizor, ca atunci cand vreau sa schimb programele din butoanele televizorului, imi raman apasate butoanele si-mi schimba cate 3-5-7 canale odata... chestie care ma enerveaza ingrozitor. Asa ca prefer sa nu mai am de-aface cu el... In orice caz, chestia cu bulitul timpului mi se pare cel putin suspecta... e cazul sa investighez... zilele urmatoare, ca sunt lesinat de oboseala acum... |
--------------------
Dacia
SLK
55 AMG That's why I told you "touch nothing"... But you're a bunch of cowboys...
"Consilio et animis." |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Bine mai, o sa asteptam cu teleportarea pana o sa te simti OK...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ce televizor ai bre dacia_slk ? ,daca e bulit damil mie pentru teste
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
dacia_slk |
![]()
|
QUOTE(C@talin @ 16 Nov 2010, 22:01) Habar n-am, e al gazdei, stai sa ma uit... 16 Nov 2010, 22:07: ... e-un Sony d-ala mic... cu diagonala de 37 sau cam p-acolo... In orice caz, nu ti-l pot cadorisi, ca nu e-al meu... Altfel, as face-o bucuros... This post has been edited by dacia_slk: 16 Nov 2010, 22:07 |
--------------------
Dacia
SLK
"Consilio et animis." |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
sony e bune.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(dacia_slk @ 16 Nov 2010, 23:06) Habar n-am, e al gazdei, stai sa ma uit... <span class='edit'>16 Nov 2010, 22:07:</span> ... e-un Sony d-ala mic... cu diagonala de 37 sau cam p-acolo... In orice caz, nu ti-l pot cadorisi, ca nu e-al meu... Altfel, as face-o bucuros... pfoa ce gazda zgarcioaba ,nu ai si tu acolo un lcd ceva de 120 cm ![]() sunt sad ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 00:10 |