reparatii radio-cd auto
![]() ![]() ![]() |
reparatii radio-cd auto
Razvan_Ionut |
![]()
|
||
![]() Distrigaz Jr. Group: Members Posts: 1.497 Joined: 31 March 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Daewoo
Nova GT / Cielo Executive 8v
1999 / 2005
- B 62 MHL / B 989 XXX Mai bine fiare vechi decat plastice de ultima generatie.
"Un pacient bine fixat nu necesita anestezie." Respecta-ma si te voi respecta! |
|||
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Razvan_Ionut @ 18 Oct 2010, 12:08) nu imi citeste cd-urile si nu stiu ce sa ii fac. arunca-l |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
![]() Distrigaz Jr. Group: Members Posts: 1.497 Joined: 31 March 09 From: Bucuresti ![]() |
daca aveti chef de misto mai bn lasati-o balta. eu am pus o intrebare serioasa.
|
--------------------
Dacia / Daewoo
1999 / 2005
"Un pacient bine fixat nu necesita anestezie." Respecta-ma si te voi respecta! |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca aveam chef de mistouri te incurajam sa arunci bani pe o reparatie care nu merita. cu banii care ii dai pe reparatie gasesti ceva SH pe la bursele diferitelor forumuri sau pe okazii...
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Demonteaza-l si sterge lentila CD-ului cu ceva. Daca-l strici mai rau sau nu reusesti sa-l faci, n-ai pierdut nimic.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
In service nu merita sa il duci... numai constatarea este undeva la 40-50 de lei + ce ii mai face. Incearca sa ii cureti lentila singur. Cu o carpa curata din bumbac inmuiata in alcool (spirt).
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ori cu spirt, ori cu smirghel, tot distrugi lentila.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Pentru initiatorul topicului: ce incearca astia sa-ti spuna (si aia mai tineri, si hodorogii) e ca nu prea se justifica ce vrei tu! E ca la computer: DVD-writer-ul a cam devenit consumabila! Vezi ca nu mai merge, incerci sa-i cureti lentila! Nu poti: risaicălbin scrie pe el!
In ziua de azi nu prea se mai repara astea electronice! E prea scump! This post has been edited by kum: 18 Oct 2010, 13:26 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
EXACT.
Unul nou nout - pret pe net 280 lei In afara de curatarea lentilei- operatie ieftina- orice alta reparatie te va costa mai mult. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
am inteles....vroiam sa il repar ca sunt multumit de claritatea sunetului pe care o are.....am gasit un alt model pe net ieftin dar speram sa il pot repara pe asta...
lentila am curatat-o dar degeaba....cd-ul il invarte , lentila se misca cand focalizeaza , se aprinde dar nu citeste....o sa il tin daca e pt piese. |
--------------------
Dacia / Daewoo
1999 / 2005
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
La dvd-ul cu care am cumparat Loganul nu i se aprinde ecranul,asa l-am luat;in rest merge tot,radio,cd,are iesire usb si slot card,ecranul se rabateaza,telecomanda merge,singura chestie ca nu i se mai aprinde ecranul;am pus in poza un model asemanator,nu scrie firma ,intrebarea -merita reparat?poate fi ceva minor sau nu are rost sa-l duc la reparat?(mai platesc si constatarea)
Attached thumbnail(s) 713242_1_1_.jpg ( Size: 51.27k ) Number of downloads: 903 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
dar nu aveti nici unu vre-un prieten electrician..iesiti mult mai ieftin asa..decat service'uri..
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
daca e cu ecran rabatabil legatura intre display si placa de baza se face printr-o folie ceva de genul care sigur s-a defectat si nu cred ca prea gasesti
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
E rabatabil dar si detasabil,nu e cu folie.
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
dar?
legatura intre display si aparat trebuie sa se faca cumva |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
daniM |
![]()
|
Printr-o priza de genul asta
This post has been edited by daniM: 23 Jan 2011, 12:53 Attached thumbnail(s) 248568817_5681476_700_700_1___Large_.jpg ( Size: 43.12k ) Number of downloads: 911 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
bygy007 |
![]()
|
am inteles , eu zic sa cauti pe cineva care se pricepe la electronica , sau la in service de reparatii electronice , tv , dar acolo cred ca o sa ia scump esti departe de mine ca incercam ajutam eu
This post has been edited by bygy007: 23 Jan 2011, 13:08 |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
daniM |
![]()
|
Asta e,mersi oricum..
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Bygy......daca ma poti ajuta....ai pm.
Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:30 |