Jurnal de începător, Logan 1.6, 2005
![]() ![]() |
Jurnal de începător, Logan 1.6, 2005
Alex4u |
![]()
|
||
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
|
||
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|||
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(argon @ 16 Nov 2010, 15:13) QUOTE(dr_mKe @ 16 Nov 2010, 14:19) Motorul de 1.6 / 90 cp DIn parti 90. Are 85 de cai, au modificat si pe site-ul Dacia.ro de ceva vreme ca prea rotunjisera. LE: - sters - acum am vazut ca era deja la bula ![]() This post has been edited by Logan_Stepway: 16 Nov 2010, 22:22 |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Ion47 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 30 April 10 From: Râmnicu Sărat ![]() |
Mno, am precizat cred că de două, chiar trei (nu mai țin minte) ori că pozele or să vină azi. Din păcate am plecat la 7 fără 10 pe întuneric și am ajuns acasă la 6 fără 10, tot pe întuneric, și abia acum pot să pun câteva poze.
Am pus pozele pe imgur fiindcă mi-e mai comod un pic. H43MUs.jpg (de poza asta sunt mândru, e de la "botezul" meu, pe Transfăgărășan.) Exterior și interior (Logan banal): G6igWs.jpg nAUOfs.jpg 8TsW5s.jpg a68WJs.jpg Bord noaptea (că e la modă): POKGHs.jpg Soluție elegantă dar nu tocmai "de fabrică" (siguranță pentru încălzirea în scaune): kFyjEs.jpg Butoanele încălzirii în scaune (luminează și noaptea), cotieră (SPEED cu armătură de metal sub plasticăraie): YMbuus.jpg Detalii cu telecomanda de la radio (știu, se putea mai bine): Yqujfs.jpg CQlYYs.jpg Răspunsuri: cunosc și eu faptul că motorul are "doar" pe la 87cp. Dar sunt suficienți pentru mașină. Părerea mea. Numai vă rog o chestie, am lipsit 5 ore de pe forum și deja ați dat-o în chestii conexe. Rămâneți și voi la subiect, rogu. Oricum, pentru cine zicea că un user mai puțin activ nu știe neapărat anumiți utilizatori: citesc forumul de vreo 4-5 ani deja. Că nu prea scriu, e altă poveste. @Logan_Stepway: cred că e vorba și de K7M710. Nu mai știu câți kW avea, dar știu că, de curiozitate, am transformat și eu kW în CP și mi-a dat pe la 87. This post has been edited by Ion47: 16 Nov 2010, 19:36 |
--------------------
Dacia
Logan
- BZ 92 AMB
2005
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Periculoasa treaba cu siguranta aia. Nu mai bine legai incalzirea la bricheta (care are deja siguranta)? Am vazut ca multi asa au facut.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
Ion47 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 30 April 10 From: Râmnicu Sărat ![]() |
Nu e periculoasă. Lipitura e sănătoasă, e apărată de plasticăraia numită cutie de siguranțe, și, până la urmă, dacă e să facă scurt, se arde siguranța, nu?
N-am legat la brichetă pentru că, după o săptămână de citit și urmărit topicurile de specialitate, am rămas cu ideea că tot circuitul de la brichetă este făcut pentru curenți mai mici, și este la comun și cu radioul, și nu aș fi vrut să îi mai dau încă 10A peste. În plus, aveam deja pin de la contact în tablou pentru "încălzire scaune". LE: de la brichetă am luat doar +poziții. This post has been edited by Ion47: 16 Nov 2010, 19:44 |
--------------------
Dacia
Logan
- BZ 92 AMB
2005
|
|
para06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 898 Joined: 14 March 10 From: CONSTANTA ![]() |
Ziceai in primu post ca nu ai vazut posesori de mamaliga:D
Eu sunt posesor ![]() |
--------------------
DACIA
SOLENZA
- CT92PAR
2003
|
|
Ion47 |
![]()
|
Pentru a Ț-a oară: n-am văzut în aria "Jurnal de bord". Am văzut destui pe forum. Ce să-ți zic, s-o stăpânești sănătos și fără evenimente.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- BZ 92 AMB
2005
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Ion47 |
![]()
|
Nici măcar, am 18. Acum rămâne să mă prind ce vrei să spui prin "ar fi păcat".
|
--------------------
Dacia
Logan
- BZ 92 AMB
2005
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Omul cat traieste invata. Tu mai ai doar 9 luni de invatat?
![]() Voiam sa spun ca, odata cu trecerea timpului, vei capata din ce in ce mai multa experienta si te vei mira din ce in ce mai mult de cat de putine stiai la inceput si ce multe ti se parea ca stii. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Ciocolata cu rom e pe post de odorizant?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
Ion47 |
![]()
|
Ciocolata cu rom o pusesem acolo fiindcă era cald și se topise, și am zis să o țin la rece și la îndemână. De obicei am cel puțin două prin cotieră, și trăiesc cu teama să nu aibă suficient alcool cât, la un eventual control al Poliției, să îmi iau eu o amendă și ei permisul meu.
@Victoras2001: am realizat de curând cât de puține știu, și că pot să mă numesc "șofer bun" abia când voi fi ieșit cu bine dintr-o situație limită. Bine, am deschis topicul și cu speranța că îmi vor mai împărtăși și alții din experiența lor. This post has been edited by Ion47: 16 Nov 2010, 20:20 |
--------------------
Dacia
Logan
- BZ 92 AMB
2005
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Si mie imi place ciocolata cu rom ca cea din poza.
![]() Felicitari pentru permis! Multi km fara probleme! |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Pentru curatat plasticurile de interior, recomand cu caldura un spray cu spuma Elf, albastru, costa vre-o 19 lei, in unele locuri are mare nevoie de o curatenie mai ''agresiva''
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.778 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 19 Apr 2007, 10:43) un spray de curatat plastice produs Elf si este foarte bun Cum se ajunge la vorba mea. Putin cate putin ... ![]() QUOTE(dr_mKe @ 16 Nov 2010, 22:03) Pentru curatat plasticurile de interior, recomand cu caldura un spray cu spuma Elf, albastru, costa vre-o 19 lei This post has been edited by IRONICK: 16 Nov 2010, 22:32 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Sau la vorba lui einstein, el mi l-a recomandat mie
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.778 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Te-ai uitat la data?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Intocmai, pana mi-a zis el de el nici n-aveam habar
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Ion47 |
![]()
|
@dr_mKe: dacă te referi la ce e sub contact, și mie mi s-a părut că e o mizerie extrem de nasoală acolo. Până m-am prins că se reflectă cheile.
Pe de altă parte, mai dă-mi detalii despre șpreiul ăla. Ultima oară când am curățat plasticăraia am stat o grămadă să curăț jegul de pe ea și apoi de două ori mai mult să curăț detergentul. |
--------------------
Dacia
Logan
- BZ 92 AMB
2005
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@dr_mKe - de ce nu-i recunosti omului meritele, doar nu a cautat degeaba prin postari de acum peste 3 ani
![]() Eu plasticele le-am curatat cu burete de vase si Fairy de vase, munca foarte multa, poate daca imi dati mai multe detalii despre produsul minune (o poza ceva, plus pe unde s-ar gasi) m-ati salva de ceva frecat data viitoare ![]() |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Phaaaa, acum nu mai cobor la masina sa-i fac poza, dar promit sa-l imortalizez maine
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Ion47 |
![]()
|
Preț, locul unde se poate găsi?
|
--------------------
Dacia
Logan
- BZ 92 AMB
2005
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Real, Metro, un spray albastru cu putin alb, scrie evident ELF pe el, costa 19 lei ultima data cand mi-am cumparat. La fetele de usi se poate folosi si pe partea textila, sau pe tapiteria scaunelor. Foarte bun.
PS > in fras. ma duc jos sa-i fac poza ![]() This post has been edited by dr_mKe: 16 Nov 2010, 23:16 |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Multumim, insa nu e musai sa mergi chiar acum, nu vrem sa te deranjam asa tarziu
![]() |
--------------------
-
-
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Poza cu pricina, noroc ca era prin straturile de suprafata in lada cu cosmeticale
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Multumim pentru efort dr_mKe, ramanem datori, mai ales daca produsul e macar pe jumatate bun fata de cat il laudati voi
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Pfuai, a recomandat doctoru' ceva de la Elf. Sa notez in catastif.
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Am recomandat eu multe de la ELF, recent parca am facut o revizie mare la Frijider si am folosit anumite fluide ELF.
Oricum pe mine nu ma intereseaza unde este fabricat. Doar pun in motor ulei facut la turci, nu ? ![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.507 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Ion47 @ 16 Nov 2010, 20:18) Ciocolata cu rom o pusesem acolo fiindcă era cald și se topise, și am zis să o țin la rece și la îndemână. De obicei am cel puțin două prin cotieră, și trăiesc cu teama să nu aibă suficient alcool cât, la un eventual control al Poliției, să îmi iau eu o amendă și ei permisul meu. Stai linistit. Am experimentat la un moment dat din curiozitate. Si de-astea, si de-alea cu lichior. 15 secunde dupa ce le-ai mancat nu mai au efect asupra etilotestului. Cantitatea de alcool e mult mai mica decat pare. |
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 04:08 |